skatkat כתב:חזרתם לפינג פונג של העלבות ציוד הדדיות? ניר11, אני מוכן להמר ש-98% ממשתמשי הפורום לא שמים קצוץ אם יש לשד או אין לו SVideo במערכת, והאם LVM בלינוקס מותר לעשות לפני, אחרי או תוך כדי בר-מצוה.
אני מוכן להמר כפול מזה שכל משתמשי הפורום למעט שניים לא ייכנסו לשרשור הזה אם תמשיכו לעשות פה פינג פונג. האמת נראה לי שלשד כבר נמאס, אז כנראה שזה אפילו לא שניים.
אם היה לשרשור הזה ערך, זה היה כשהוא עוד דן ב-
1. האם כל הסטרימרים מלאים בבאגים
2. האם אפשר לוותר על סטרימרים מלאי באגים לטובת HTPC
3. האם ה-HTPC הנ"ל צריך להיות יותר appliance או יותר PC
...
אין ספק שהדיון פה גלש מהנושא המקורי. אני חבר במספר פורומים אחרים (בנושאים אחרים), והדבר הזה קורה לעיתים בכולם. אני לא חושב שנגרם נזק, מה שכן, יש מנהלי פורומים שבמצב כזה מעבירים את ההודעות שגלשו לדיון אחר. כאן לא עשו את זה, אבל זה לא עסק שלי.
חברי הפורום אולי עקבו אחרי הדיון, ואולי בכלל לא קראו אותו. לי אישית היה מעניין *מאוד* לנהל את הדיון הזה, למדתי ממנו **המון* (אין לי שום נסיון ב HTPC). הדיון הזה גירה אצלי חשיבה ואיתגר אותי. ששד ידבר בשם עצמו.
אולי לחברי הפורום לא אכפת אם זה עובד דרך SVIDEO, אולי לא אכפת להם מהמורכבות של LVM (או מה זה בכלל), יש כאן בפורום לא מעט דיונים שאני לא טורח לקרוא, ולא נגרם בזה שום נזק לאף אחד.
האם כל הסטרימרים מלאים בבאגים? אני לא יודע. כל מה שאני יודע זה שלי יש פופקורן A100 ואני לא מצליח לחשוב על באג אחד בדבר הזה שממש הורס *לי* את חווית השימוש בו.
אני עוסק בבדיקת תוכנה כבר די הרבה שנים, אני יודע שאין מוצר ללא באגים, והפופקורן (גם סטרימרים אחרים, אני מניח) לא יוצא דופן בהקשר הזה. אני יכול להצביע על באגים שזיהיתי בפופקרון, אף אחד מהם לא חמור בעיני.
שמעתי שיש איזה צרה בניגון בלו ריי, אני אישית, מה לעשות, פשוט לא נתקלתי בה( למרות שאני צופה בקבצים מאימאג'ים שאני מוריד מהרשת).
האם אפשר לוותר על סטרימר מלא בבאגים לטובת HTPC? ברור שאפשר. זה עניין של בחירה. אני אישית, למרות, ובעצם דווקא בגלל שיש לי יחסית המון ידע בהתעסקות עם PC, לא בוחר בזה. אין לי חשק להתעסק עם זה בבית. אני אוהב את זה שיש לי אפליינס שלא דורש שום התעסקות למעט עידכון FW פעם בחודשיים. שד טוען שהוא נהנה מחוויה זהה או עדיפה בPC שלו, אני ניסיתי להוכיח שזה לא נכון, אולי לא הצלחתי, שוב - כל חבר פורום שקרא את הדיון הזה, יחליט לבדו.
האם HTPC צריך להיות יותר אפליינס או יותר PC? הצרכים שלי דורשים PC. הצרכים של שד, ואולי רבים אחרים כמותו, לא דורשים את זה.