1. בצפייה בתוכנית מוקלטת, לאחר עצירת תמונה של תוכנית כאשר אני עושה PLAY התוכנית רצה כמה שניות טובות ללא התרגום.
2. בצפייה בתוכנית מוקלטת לאחר סיום הפרק כאשר אני לוחץ על STOP זה לא חוזר לשאר התוכניות המוקלטות שלי אלא ישר לצפייה בערוצים הרגילים
3. לאחר שבחרתי סידרה להקלטה ( הוא אמור להקליט את כל הסידרה ) כאשר אני צופה בפרק מסויים עדיין נשארת האופציה " האם תרצה להקליט את כל הסידרה" .
לי לא היה יס מקס לפני כן ואין לי מושג אם אותם בעיות היו גם ביס מקס או לא...
ידוע
הכוונה לקפוץ ל דקה 15, דקה 30, דקה 45 וכו'
לי אישית זה היה יותר נוח
בכלל ההרצה לדעתי פחות טובה
2 שניות, 4, 8, 16
לא יודע איך זה היה במקס
רק זכור לי כנוח יותר
מין הסתם ענין של הרגל
...
ההבדל היחיד הוא שבמקס היו פחות רמות של הרצה מאשר ב- מקס HD. אז מצד אחד במקס HD צריך יותר לחיצות כדי לעבור למצב של קפיצה ברבע שעה, אבל מהצד השני ההרצה במקס HD יותר חלקה לדעתי.
1. בצפייה בתוכנית מוקלטת, לאחר עצירת תמונה של תוכנית כאשר אני עושה PLAY התוכנית רצה כמה שניות טובות ללא התרגום.
2. בצפייה בתוכנית מוקלטת לאחר סיום הפרק כאשר אני לוחץ על STOP זה לא חוזר לשאר התוכניות המוקלטות שלי אלא ישר לצפייה בערוצים הרגילים
3. לאחר שבחרתי סידרה להקלטה ( הוא אמור להקליט את כל הסידרה ) כאשר אני צופה בפרק מסויים עדיין נשארת האופציה " האם תרצה להקליט את כל הסידרה" .
לי לא היה יס מקס לפני כן ואין לי מושג אם אותם בעיות היו גם ביס מקס או לא...
לפעמים אני מבקש הקלטות של סידרה או סרט וקורה שהם מוקלטים באותו זמן , הבעייה היא שאני מזמין את התוכנית השנייה שהיא באותו זמן של הראשונה אני לא מקבל התראה שיש כבר תוכנית מוקלטת באותה שעה. יוצא כך שלפעמים אשתי בבית ורואה ערוץ מסויים ולא יכולה לראות אותו כי במקביל הזמנתי הקלטה של שתי תוכניות באותו זמן ( שוב מבלי שידעתי על כך מאחר ולא קיימת התראה כזאת)
sagioto כתב:באג חדש- נרוית הודעות דולקת כל הזמן- אין הודעות היה כבר טכנאי ואמר שצריך לחכות לגרסא הבאה- לפי מה שהוא אומר שבועיים
...
גם לי יש את אותה בעיה ניתקתי את הממיר מהחשמל וללא תוצאות
הם לא יודעים בכלל איך לפתור את הבאג הזה
האם יש טעם להזמין טכנאי
האם YES יודיעו לבעלי הממרים על עדכון התוכנה או שיש איזושהי פעולה שאנחנו צריכים לבצע
גם אצלי הנורה של ההודעות דולקת גם אחרי שמחקתי את ההודעה. החיווי של המעטפה על המסך נעלם, אך הנורה דולקת. היא מפסיקה לדלוק, אבל אחרי די הרבה זמן (יום, יומיים).
1. ב EPG, למה לא ניתן להזמין לצפייה כמו להקלטה? למשל לחיצה על PLAY יכולה להזמין לצפייה
2 בזמן צפייה היה ניתן (במקס הרגיל) ללחוץ על PLAY ולראות את הזמן שחלף, עכשיו זה איננו וחבל