התאהבתי
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
איתי_הגיתי,
אין שום עיוורון אחרי הפיוניר,פשוט כמו שאמר il62 כחבילה כוללת קיבלת הרבה יותר מכל המתחרות,גם היום.
אני לא יודע למה אתה לא מרוצה מהתמונה אבל מזמן נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח.
לא מזמן ערכתי השוואה בינה לבין הפנסוניק שיש לחבר,בתכנים של HD,DVD וכבלים,והמסקנות היו ברורות בHD הפנסוניק לא היתה ממש ברת השוואה, בDVD הפער הצטמצם במעט ובכבלים אי אפשר היה לומר ממש מי יותר טובה (עקב מגבלות כיול מדיוק) אבל לשתי הפלסמות היתה תמונה טובה מאוד.
אני יכול לספר לך בסוד שחבר שלי מאוד התבאס על הבחירה שלו אחרי שהוא ראה את הביצועים והתמונה בפיוניר.
אני אישית מאוד מרוצה ממנה ואני עדיין חושב שכיום גם הפנסוניק החדשה לא מתחרה בה גם עם שחורים טובים יותר,הפיוניר כחבילה ומאפיינים עולה עליה.
עובדה?,בשבילי כן,יכול להיות שבישבילך זה יהיה אחרת.
אין שום עיוורון אחרי הפיוניר,פשוט כמו שאמר il62 כחבילה כוללת קיבלת הרבה יותר מכל המתחרות,גם היום.
אני לא יודע למה אתה לא מרוצה מהתמונה אבל מזמן נאמר שעל טעם וריח אין מה להתווכח.
לא מזמן ערכתי השוואה בינה לבין הפנסוניק שיש לחבר,בתכנים של HD,DVD וכבלים,והמסקנות היו ברורות בHD הפנסוניק לא היתה ממש ברת השוואה, בDVD הפער הצטמצם במעט ובכבלים אי אפשר היה לומר ממש מי יותר טובה (עקב מגבלות כיול מדיוק) אבל לשתי הפלסמות היתה תמונה טובה מאוד.
אני יכול לספר לך בסוד שחבר שלי מאוד התבאס על הבחירה שלו אחרי שהוא ראה את הביצועים והתמונה בפיוניר.
אני אישית מאוד מרוצה ממנה ואני עדיין חושב שכיום גם הפנסוניק החדשה לא מתחרה בה גם עם שחורים טובים יותר,הפיוניר כחבילה ומאפיינים עולה עליה.
עובדה?,בשבילי כן,יכול להיות שבישבילך זה יהיה אחרת.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היא דקה ויפה, אבל לעומת ה crt שהוצאתי לגמלאות, התמונה גרועה.אני לא יודע למה אתה לא מרוצה מהתמונה...
זה שהיא מקבלת 1080-50, סבבה, אני יודע את היתרונות שלה, לכן הוספתי אותה לסל.
עד שלא תהיה פלזמה עם איכות תמונה כמו crt, אני אהיה לא מרוצה.
מה לא ברור?
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
לדעתי הרכישה הכדאית ביותר כיום היא
הפיוניר 506, הוצאתי אותה ב- 28,550 כולל משלוח וכלל הסטנד השולחני (ש- TR רוצים 2,500 ש"ח רק עליו) ב- 12 תשלומים.
איכות תמונה מדהימה...ומחיר
איכות תמונה מדהימה...ומחיר
Re: לדעתי הרכישה הכדאית ביותר כיום היא
בטח מהמכרז של OLSALEamira כתב:הפיוניר 506, הוצאתי אותה ב- 28,550 כולל משלוח וכלל הסטנד השולחני (ש- TR רוצים 2,500 ש"ח רק עליו) ב- 12 תשלומים.
איכות תמונה מדהימה...ומחיר...
תתחדש/י,מחיר לא רע (כבר אין אותו במיכרזים).
איך השרות של י.שלום
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
ראשית כל תודה רבה
לגבי השירות של י.שלום לא יודע (ביקשתי לדחות את ההספקה בגלל מעבר דירה) אבל נראה לי שעבור כ-14 אלף ש"ח הבדל (ב-TR רוצים 42.5K כולל מעמד שולחני) אני אסתדר גם עם השירות של י.שלום.
מה גם שכבר לפני יותר מ-7 שנים קניתי אצלו טלוויזיה (שעבדה מצויין ולכן לא נזקקתי לשירות - שזה אגב השירות הכי טוב...) כך שלא מדובר ביבואן חדש...אני מקווה שיהיה בסדר
אין מצב שהייתי קונה אותה במחיר של 42K (כי הייתי צריך למצוא מקום חדש לגור בו)
מה גם שכבר לפני יותר מ-7 שנים קניתי אצלו טלוויזיה (שעבדה מצויין ולכן לא נזקקתי לשירות - שזה אגב השירות הכי טוב...) כך שלא מדובר ביבואן חדש...אני מקווה שיהיה בסדר
אין מצב שהייתי קונה אותה במחיר של 42K (כי הייתי צריך למצוא מקום חדש לגור בו)
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
Re: לדעתי הרכישה הכדאית ביותר כיום היא
רובנו אכולי קנאה שאתה יכול להרשות לעצמך את הפיוניר 506 אבל בבקשה ממך רד לעםamira כתב:הפיוניר 506, הוצאתי אותה ב- 28,550 כולל משלוח וכלל הסטנד השולחני (ש- TR רוצים 2,500 ש"ח רק עליו) ב- 12 תשלומים.
איכות תמונה מדהימה...ומחיר...