EPSON TW2000 מחיר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17932
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
אין לי ענין להכנס איתך לויכוח איזה איריס שקט יותר אבל תסכים איתי, אני מקווה, שאחרי שהבעיה של האיריס ב- 2000 הייתה ידועה לא ברור לי איך חברה כמו אפסון מוציאה מקרן דור חדש שעדין סובל מהבעיה? מבחינתי זה לא מתקבל. הם היו חייבים להוציא מנגנון איריס, שקט לחלוטין ושום דבר פחות מזה לא מקובל, מבחינתי, לחברה כמו אפסון.Nba כתב:אז לתקן אותך, האיריס של ה5000 שקט פי כמה מה2000.istarmini כתב:איך אני אומר? אני פשוט אומר מה לא בסדר?Nba כתב:איך אתה אומר שאין "דרמה"?
בדקת את השחורים של שתי המקרנים?
השוואת בניהם?
יש לך אחד מהם?...
ראיתי את שניהם ( לא אחד ליד השני באותו הזמן) ואני שוב אומר לך שאין פה דרמה. אילו הייתה דרמה הייתי מרגיש גם בהתחשב שלא צפיתי בהם באותו הזמן. מאחר ולא הרגשתי לכן מבחינתי אין דרמה.
ה- 5000 טוב יותר (בניקוי הבעיות שיש לו, שכמובן שאלו שיש להם מפחיתים בחשיבותם אבל זה טבעי).
מקרן שיוצא מפוקוס מתי שמתחשק לו זה מרגיזזזזזזזזז מאוד, אותי לפחות זה היה מטריף לאור המחיר . מקרן שהאיריס שלו מרעיש לא פחות מה- 2000 אותי זה מטריףףףףף, כי הבעיה הייתה ידועה מה- 2000 ולא ברור לי איך לא דאגו לטפל בה.
אז נכון שאפשר לא להפעיל את האיריס ואפשר לא לעשות שימוש ב- TI ואולי אפשר בכלל לא להדליק אותו אז גם בעיית הפוקוס לא תפריע![]()
שוב אני לא אומר שהוא לא טוב יותר אבל אין פה דרמה ובמידה וה- 2000 נמכר במחיר טוב לא הייתי פוסל אותו.
וכמובן לכל אלו שרכשו נשאר לי להגיד תתחדשו ותהנו. אני עדין עם הפוגיצו 601 ומרוצה לאללה....
דבר שני, יכול להיות בשגלל שלא ראיתי ולא השוואת אחד ליד השני את ה2000 וה5000, אתה אומר שאין דרמה (לדבריך).
אני לא חושב שיש מישהו שממבט חטוף על המקרנים ועוד כל אחד בנפרד, יכול לזכור את התמונה ולהשוואת ולהגיד בבירור ובביטחון שאין דרמה.
אני חושב שכדאי שתשווא אחד על אחד תרתי משמע את המקרנים ותגיד לי מה דעתך..
אני שמח שאתה נהנה מהמקרן שלך..(ולא בציניות)
...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

עד חצי המלכות . לכבוד הוא לי לעזור לאחראי קטגוריה.ride כתב:istarmini,
תודה על העזרה....
אני לא נכנס לויכוח אלא לדיון, זה דבר ראשון.istarmini כתב:אין לי ענין להכנס איתך לויכוח איזה איריס שקט יותר אבל תסכים איתי, אני מקווה, שאחרי שהבעיה של האיריס ב- 2000 הייתה ידועה לא ברור לי איך חברה כמו אפסון מוציאה מקרן דור חדש שעדין סובל מהבעיה? מבחינתי זה לא מתקבל. הם היו חייבים להוציא מנגנון איריס, שקט לחלוטין ושום דבר פחות מזה לא מקובל, מבחינתי, לחברה כמו אפסון.Nba כתב:אז לתקן אותך, האיריס של ה5000 שקט פי כמה מה2000.istarmini כתב:איך אני אומר? אני פשוט אומר מה לא בסדר?Nba כתב:איך אתה אומר שאין "דרמה"?
בדקת את השחורים של שתי המקרנים?
השוואת בניהם?
יש לך אחד מהם?...
ראיתי את שניהם ( לא אחד ליד השני באותו הזמן) ואני שוב אומר לך שאין פה דרמה. אילו הייתה דרמה הייתי מרגיש גם בהתחשב שלא צפיתי בהם באותו הזמן. מאחר ולא הרגשתי לכן מבחינתי אין דרמה.
ה- 5000 טוב יותר (בניקוי הבעיות שיש לו, שכמובן שאלו שיש להם מפחיתים בחשיבותם אבל זה טבעי).
מקרן שיוצא מפוקוס מתי שמתחשק לו זה מרגיזזזזזזזזז מאוד, אותי לפחות זה היה מטריף לאור המחיר . מקרן שהאיריס שלו מרעיש לא פחות מה- 2000 אותי זה מטריףףףףף, כי הבעיה הייתה ידועה מה- 2000 ולא ברור לי איך לא דאגו לטפל בה.
אז נכון שאפשר לא להפעיל את האיריס ואפשר לא לעשות שימוש ב- TI ואולי אפשר בכלל לא להדליק אותו אז גם בעיית הפוקוס לא תפריע![]()
שוב אני לא אומר שהוא לא טוב יותר אבל אין פה דרמה ובמידה וה- 2000 נמכר במחיר טוב לא הייתי פוסל אותו.
וכמובן לכל אלו שרכשו נשאר לי להגיד תתחדשו ותהנו. אני עדין עם הפוגיצו 601 ומרוצה לאללה....
דבר שני, יכול להיות בשגלל שלא ראיתי ולא השוואת אחד ליד השני את ה2000 וה5000, אתה אומר שאין דרמה (לדבריך).
אני לא חושב שיש מישהו שממבט חטוף על המקרנים ועוד כל אחד בנפרד, יכול לזכור את התמונה ולהשוואת ולהגיד בבירור ובביטחון שאין דרמה.
אני חושב שכדאי שתשווא אחד על אחד תרתי משמע את המקרנים ותגיד לי מה דעתך..
אני שמח שאתה נהנה מהמקרן שלך..(ולא בציניות)
......
דבר שני, אני מסכים איתך לגבי הטענה שהם היו צריכים לפתור את הבעיה.
הדיון הוא על ההשוואה של המוצרים.
הבנתי את עמדתך ואין יותר מה להרחיב..
סופש נעים..
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
אני לא אמרתי כלום לפני כן.....istarmini כתב:יפה אז גם אתה מסכים איתי שאין דרמה?niko כתב:היי,
אני ראיתי אותם אחד מול השני במשך יותר משעה, ה-5000 טוב יותר ההבדל בעיני לא שמיים וארץ.
בקונטרסט ראיתי שיפור לא גדול, דווקא בחדות ופרטים ראיתי הבדל ניכר לטובת ה-5000, קצת מוזר כי שניהם 1080.
אבל אם אתה בתקציב הזה שווה המאמץ או לחכות עוד קצת שה-5000 יירד למחיר שלך.
שורה תחתונה מקרן בן !!!!...
עכשיו נניח ואת ה- 2000 ניתן להשיג בכ- 13000 ש"ח ואת ה- 5000 ב- 16000. האם שווה לדעתך להוציא עוד 3000 ש"ח? לדעתי לא. אבל כל אחד והכיס שלו.
...
הבדל של 3-4K שווה בעיני, המונח דרמטי הוא סובייקטיבי לחלוטין.
אני אוסיף עוד משהו לפתוח השרשור..
אם אתה שואל אותי ספציפית את השאלה אם לקנות את ה5000 על פני ה2000 אז התשובה שלי תלויה מהתקרה..
אם אתה שואל אותי ספציפית את השאלה אם לקנות את ה5000 על פני ה2000 אז התשובה שלי תלויה מהתקרה..
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
Nba כתב:אני אוסיף עוד משהו לפתוח השרשור..
אם אתה שואל אותי ספציפית את השאלה אם לקנות את ה5000 על פני ה2000 אז התשובה שלי תלויה מהתקרה.....
גם התשובה שלי תלויה על התקרה ואני נהנה ממנה כל רגע
שני דברים קטנים:
1. ה- FL עובד אצלי קבוע בכל הקרנה. נכון, הוא לא מושלם והבעיה שלו מאוד מציקה. אבל עדיין מבחינתי, התרומה שלו עולה בהרבה על מגרעותיו.
2. לטעמי, עושר הצבעים ועומק התמונה ב-5000 טובים דרמטית מה- 2000. לדעתי אפילו רק בשביל זה שווה לשלם יותר.
1. ה- FL עובד אצלי קבוע בכל הקרנה. נכון, הוא לא מושלם והבעיה שלו מאוד מציקה. אבל עדיין מבחינתי, התרומה שלו עולה בהרבה על מגרעותיו.
2. לטעמי, עושר הצבעים ועומק התמונה ב-5000 טובים דרמטית מה- 2000. לדעתי אפילו רק בשביל זה שווה לשלם יותר.
את מתכוונת לFI?
אם כן, זה בלתי אפשרי לראות את זה בכל הקרנה, לא עצם העובדה של הבעיה אלא לא בכל התכנים זה כיף לראות את זה. (לטעמי כמובן).
אם כן, זה בלתי אפשרי לראות את זה בכל הקרנה, לא עצם העובדה של הבעיה אלא לא בכל התכנים זה כיף לראות את זה. (לטעמי כמובן).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני הייתי לוקח את ה-2000 רק אם ההפרש היה מאוד רציני - משהו כמו 5K לפחות...
אחרת - או שתחכה ש-5000 ירד או תחפש מקרן 1080P זול יותר.
לדוגמא - הייתי מעדיף את המבצע (אם הוא עדיין מתקיים) שהיה בעולם הדיגיטלי - שהיית מקבל עם הPANASONIC 2000 שגם היה מעולה ולפחות לקבל עימו DVICO 6500.
לדוגמא - הייתי מעדיף את המבצע (אם הוא עדיין מתקיים) שהיה בעולם הדיגיטלי - שהיית מקבל עם הPANASONIC 2000 שגם היה מעולה ולפחות לקבל עימו DVICO 6500.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לדעתי טעות.Itay_Pollak כתב:אני הייתי לוקח את ה-2000 רק אם ההפרש היה מאוד רציני - משהו כמו 5K לפחות...
לדוגמא - הייתי מעדיף את המבצע (אם הוא עדיין מתקיים) שהיה בעולם הדיגיטלי - שהיית מקבל עם הPANASONIC 2000 שגם היה מעולה ולפחות לקבל עימו DVICO 6500....
ה-DVICO הזה פשוט קישקוש. עדיף נגן NMT בכ- 1200 ש"ח ומקרן אפסון 2000 ,שטוב משמעותית מהפנסוניק.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כן - אבל במחיר של הEPSON ונגן NMT... אפשר לקנות את הEPSON ולקבל DVICO... אם לא בפחות.
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 412
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
נכון, וזה בדיוק מה שעשיתי.
בדיוק לפני שלושה ימים היה פה אוהד מעולם הדיגיטלי, והתקנו את הAE2000 החדש שלי...
אחרי בדיקת שוק ראיתי שהמבצע הזה הוא המשתלם ביותר. אמנם קיבלתי הצעה של 9500 על HD80, אבל בגלל מגבלות ההתקנה שלו העדפתי לקנות מקרן LCD. רכשתי את המקרן במבצע, ומכיוון שיש לי NMT, ואין לי צורך בTVIX, ויש לי מגבלת תקציב, העדפתי לקבל זיכוי על הTVIX ולקחת במקום מסך LCD 32.
המקרן מדהים. אני בטוח שהEPSON 5000 יותר טוב, אבל המקרן הזה היה מעולה לפני שנה. הוא עדיין מעולה.
חוץ מזה, אם נקנה עכשיו את הכי טוב, איך נשדרג?
בדיוק לפני שלושה ימים היה פה אוהד מעולם הדיגיטלי, והתקנו את הAE2000 החדש שלי...
אחרי בדיקת שוק ראיתי שהמבצע הזה הוא המשתלם ביותר. אמנם קיבלתי הצעה של 9500 על HD80, אבל בגלל מגבלות ההתקנה שלו העדפתי לקנות מקרן LCD. רכשתי את המקרן במבצע, ומכיוון שיש לי NMT, ואין לי צורך בTVIX, ויש לי מגבלת תקציב, העדפתי לקבל זיכוי על הTVIX ולקחת במקום מסך LCD 32.
המקרן מדהים. אני בטוח שהEPSON 5000 יותר טוב, אבל המקרן הזה היה מעולה לפני שנה. הוא עדיין מעולה.
חוץ מזה, אם נקנה עכשיו את הכי טוב, איך נשדרג?