יש את AVR255 בפומפה ב3200 שהוא עדיף על ה606dror_mor כתב:תודה לכולם על העזרה
טוב אחרי שביררתי הבנתי שבתווך המחירים הזה אין לי מה לחפש אפסקייל איכותי מהרסיבר ולכן אני כנראה אלך על ה606.
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו הכי זול? יש אותו בפומפה ב3790, אפשר להשיג ביותר זול?
כמובן שהאחריות של טופ האודיו חשובה לי
נ.ב יש לי כרגע רסיבר עם 5 רמקולים אבל הרמקולים הרצפתיים נהרסו וגם הצבע שלהם לא מתאים יותר, הרסיבר ישן ואין בו חיבורים וגם אני רוצה תמיכה בפורמטי האודיו החדשים....
denon 1909 vs harman 255 vs onkyo 606
kobil, כל השירשור הזה הוא משווה את ה HK255 ל 606, בסופו dror_mor החליט על ה 606 - זה יעזור אם תתן ל dror_mor את הסיבות שבגללן את ה מעריך שה HK255 עדיף.kobil כתב:יש את AVR255 בפומפה ב3200 שהוא עדיף על ה606dror_mor כתב:תודה לכולם על העזרה
טוב אחרי שביררתי הבנתי שבתווך המחירים הזה אין לי מה לחפש אפסקייל איכותי מהרסיבר ולכן אני כנראה אלך על ה606.
מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו הכי זול? יש אותו בפומפה ב3790, אפשר להשיג ביותר זול?
כמובן שהאחריות של טופ האודיו חשובה לי
נ.ב יש לי כרגע רסיבר עם 5 רמקולים אבל הרמקולים הרצפתיים נהרסו וגם הצבע שלהם לא מתאים יותר, הרסיבר ישן ואין בו חיבורים וגם אני רוצה תמיכה בפורמטי האודיו החדשים.......
אני חושב שכל השלושה הינם רסיברים טובים. ההבדלים כבר קטנים והם ברמת הפיצרים והסאונד עצמו שהוא מאוד שונה. אני חושב שאם הוא שמע את כל השלושה והחליט על 606 כי זה הצליל שהכי מתאים לו, אז זה הכי טוב שהוא יוכל לעשות.
606 הוא בהחלט רסיבר טוב ואין לו מה לחשוש ברכישה שלו ואין מה לשכנע אותו אחרת. בסופו של דבר הטעם האישי משחק תפקיד מכריע.
606 הוא בהחלט רסיבר טוב ואין לו מה לחשוש ברכישה שלו ואין מה לשכנע אותו אחרת. בסופו של דבר הטעם האישי משחק תפקיד מכריע.