שוחרר מדיה פורטל 1.0.1
יש לי כמה הערות על דברים שכתבתם
לגבי תרגום - אני חרשתי את הבעיה הזו עם הגרסה הקודמת , לא צריך שום דבר שום תוסף ושום כלום פשוט להתקין directvobsub גרסה 2.39 ( vsfilter.2.39_nt.exe)
לגבי TVDB - אם הבעיה היא לקבל מידע על סדרות אז אני יכול להגיד שאני לא רשום וזה עובד בסדר , לפי ההודעה שקיבלת יש מצב שהאתר היה למטה או שלא התקנת TV SERIES חדש (יש אחד תואם לגרסת 1.0.1)
מקווה שעזרתי
לגבי תרגום - אני חרשתי את הבעיה הזו עם הגרסה הקודמת , לא צריך שום דבר שום תוסף ושום כלום פשוט להתקין directvobsub גרסה 2.39 ( vsfilter.2.39_nt.exe)
לגבי TVDB - אם הבעיה היא לקבל מידע על סדרות אז אני יכול להגיד שאני לא רשום וזה עובד בסדר , לפי ההודעה שקיבלת יש מצב שהאתר היה למטה או שלא התקנת TV SERIES חדש (יש אחד תואם לגרסת 1.0.1)
מקווה שעזרתי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
בקשר לתרגום, הפיתרון שהוצע עם MPC-HC לדעתי הרבה יותר נוח כיוון שמוטמע למנוע של מדיה פורטל ול CONFIGURATION שלו.
אני בודק שוב את MPTV, באותו יום ששוחרר 1.0.1 עדיין הם לא הוציאו גרסה, היום שמתי לב שעידכנו שם..
משהו מוזר מאוד... שאני בוחר שפה עברית, הוא לא מציג לי את קבצי הוידאו... רק את הבאנרים...
שאני עובר לאנגלית הכל מסתדר...
אני בודק שוב את MPTV, באותו יום ששוחרר 1.0.1 עדיין הם לא הוציאו גרסה, היום שמתי לב שעידכנו שם..
משהו מוזר מאוד... שאני בוחר שפה עברית, הוא לא מציג לי את קבצי הוידאו... רק את הבאנרים...
שאני עובר לאנגלית הכל מסתדר...
נערך לאחרונה על ידי staticx ב 12/04/2009 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לי איזה בעיה מוזרה כבר מגרסה1.0 שלא נפתרה עדיין
כשאני מסיים לראות סרט או סדרה כל התפריטים נעלמים לי ואני חייב לצאת ולהיכנס שוב
גם הרקע (בדרך כלל של הסרט ב Moving pictures או בסדרות עם TV-Series) נעלם
מישהו מכיר את הבעיה ? קשור לSP1 של ויסטה אולי ?
אני מריץ ויסטה בלי SP1 משום שאני לא מצליח להתקין אותו ניסיתי כבר 3 פעמים כל פעם סיפור אחר
יש למישהו רעיון ?
אני מריץ ויסטה בלי SP1 משום שאני לא מצליח להתקין אותו ניסיתי כבר 3 פעמים כל פעם סיפור אחר
יש למישהו רעיון ?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
עם איזה סקין אתה משתמש? אני יודע שיש בעייה כזו ב STREAMED MPshlomico כתב:יש לי איזה בעיה מוזרה כבר מגרסה1.0 שלא נפתרה עדיין
יש למישהו רעיון ?...
בכל הסקינים
אני משתמש ב blue wide3 וזה גם קורהstaticx כתב:עם איזה סקין אתה משתמש? אני יודע שיש בעייה כזו ב STREAMED MPshlomico כתב:יש לי איזה בעיה מוזרה כבר מגרסה1.0 שלא נפתרה עדיין
יש למישהו רעיון ?......
איזה מערכת הפעלה יש לך ?