LCD SONY 40'
קודם בעניין זמן התגובה:
הרבה יצרנים מתהדרים בנתונים נמוכים יותר לכאורה, אך אם תבדוק טוב תראה כי כולם נעים סביב אותו נתון 6ms black to black פשוט שיטות המדידה שונות בכוונה לבלבל אותנו הצרכנים.
למיטב ידיעתי אין מסך שמציג 1ms בעולם כיום לכן נראה לי כי איש המכירות "לא דייק".
RV 500 הינו דגם מומלץ
מומלץ בכל מקרה להשוות בחנות ולהחליט.
רק אל תלך שבי אחרי נתונים לא אמיתיים.
בהצלחה
הרבה יצרנים מתהדרים בנתונים נמוכים יותר לכאורה, אך אם תבדוק טוב תראה כי כולם נעים סביב אותו נתון 6ms black to black פשוט שיטות המדידה שונות בכוונה לבלבל אותנו הצרכנים.
למיטב ידיעתי אין מסך שמציג 1ms בעולם כיום לכן נראה לי כי איש המכירות "לא דייק".
RV 500 הינו דגם מומלץ
מומלץ בכל מקרה להשוות בחנות ולהחליט.
רק אל תלך שבי אחרי נתונים לא אמיתיים.
בהצלחה
סוני וסמסונג זה אפשר לאמר אותו פאנל באותו מפעל ייצור
כך שהרבה לא תטעה ביניהם.....
כך שהרבה לא תטעה ביניהם.....
אין דבר כזה "מסך שידוע כיותר טוב"
מסבירים לך פה שלמסכים אותו פאנל
התכונות שלהם יחסית זהות
שני המסכים מדהימים...כל בחירה שלך תיהיה מוצלחת - לכן מה שנשאר לך הוא לראות בעין שלך, ולהחליט מה מוצא חן בעייניך יותר.
מסבירים לך פה שלמסכים אותו פאנל
התכונות שלהם יחסית זהות
שני המסכים מדהימים...כל בחירה שלך תיהיה מוצלחת - לכן מה שנשאר לך הוא לראות בעין שלך, ולהחליט מה מוצא חן בעייניך יותר.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לסוני יש כמה פיצ'רים שהכניסו, הוא הוכרז כמסך השנה של 2008 במגזין waht hi fi, מעבר לזה, יש לו תמונה טובה בSD ויש לו כניסות סקארט, לסמסונג אין כניסות סקארט, גם סמסונג נראית טוב בSD.
אני לא מצאתי את המסך של סוני והיורש נראה כמוחלש באופן יחסי (לדעתי וביהנתן הנתונים הנוכחים) ויותר יקר.
אני מחכה לתחילת מאי ואז אלך על הסמסונג. פשוט תמורה טובה בעד העלות. זו דעתי.
אני לא מצאתי את המסך של סוני והיורש נראה כמוחלש באופן יחסי (לדעתי וביהנתן הנתונים הנוכחים) ויותר יקר.
אני מחכה לתחילת מאי ואז אלך על הסמסונג. פשוט תמורה טובה בעד העלות. זו דעתי.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לא נכון לגבי איכות צפייה, לפחות לא מנקודת המבט שלי, אני מאוכזב שלא הלכת לראות, זה לא מעט כסף...
הלכתי ולקחתי את אישתי לא.ל.מ - גם במודיעין היה אותה בתצוגה. כדאי לך. המחיר שלה צפוי לרדת קצת, אבל לא יותר מדי - 7300 זה הכי זול שראיתי שקנו אותה, אתה יכול לפנות בפרטי לTraklin ואולי הוא יוכל לעזור לך.
בכל אופן - לי יש סוני 3 שהוא גם בלו ריי, אז יהיו לי תכני FHD גם כן, אני רואה כבלים שזה SD וגם זה עובר מבחינתי. אז אני לא אקנה HD READY, אני גם אשב מספיק קרוב מדי פעם לראות את זה(FHD).
הלכתי ולקחתי את אישתי לא.ל.מ - גם במודיעין היה אותה בתצוגה. כדאי לך. המחיר שלה צפוי לרדת קצת, אבל לא יותר מדי - 7300 זה הכי זול שראיתי שקנו אותה, אתה יכול לפנות בפרטי לTraklin ואולי הוא יוכל לעזור לך.
בכל אופן - לי יש סוני 3 שהוא גם בלו ריי, אז יהיו לי תכני FHD גם כן, אני רואה כבלים שזה SD וגם זה עובר מבחינתי. אז אני לא אקנה HD READY, אני גם אשב מספיק קרוב מדי פעם לראות את זה(FHD).
Vocare Ad Regnum