כרטיס קול בעיקר לסטריאו - 100$ מ-ebay

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

היי..

AUZENTECH XFI PRELUDE

כאילו, דה ?

תומך ברב ערוצי. OPAMPים הניתנים להחלפה, SNR מטורף, תמיכה ב EAX של CREATIVE למשחקים..

מה עוד אתה צריך ?

הכרטיס נמכר חדש ב 200 דולר ושווה כל אחד מהם..

כרגע יש כמה וכמה שהם REFURBISHED ב 120 דולר עם אחריות מלאה.

זו הבחירה שלי. בלי לחשוב פעמיים בכלל.

המוכר כביכול לא שולח לישראל אבל עם קצת שיכנוע ותשלום מראש הכל בסדר..

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #22 

עוד לא הבנתי למה אתה מעדיף כרטיס ולא DAC. תראה איזה בלאגן זה עם דרייברים ועניינים.
ה- DAC USB שהראיתי לך הוא סתם אחד שמצאתי איפהשהו. יש עוד כמוהו מאה.

מה כבר יכול להיות בו טוב או רע? תראה , רובם מבוססים על אותם צ'יפים סטנדרטיים ובמחיר הזה סביר להניח שלא יביאו בשורה בתחום האנלוגי. לא חושב שאפשר הרבה לטעות עם DACים כאלה. תעשה חיפוש ב- HEAD-FI.ORG על ממירים וגם בגוגל USB DAC.

Elior_Z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

זה לא שאני מעדיף כרטיס על פני DAC, לפחות לא בהרבה.
זה מאוד פשוט, אני רוצה לראות ביקורות, חוות דעת, יתרונות/חסרונות.

מזה סטנדרטי? איפה הוא עומד ביחס לDACים אחרים, או במה הוא יותר טוב ביחס לכרטיסים בטווח מחיר זהה.
כשיש ספק אין ספק. זה סה"כ בא מהגיון מסויים שאני רוצה לדעת מה אני קונה, אני לא יכול ללכת ולשמוע את זה אז לפחות שיהיה לי מידע מסויים על שאני הולך לקנות.

לגבי ה-AUZENTECH, שלחתי הודעה למוכר ונראה אם זה יהיה משתלם.

מפתיע אותי שאין פה התייחסות מסויימת לx-fi elite - זה הרי כרטיס הקצה של קריאייטיב.

matanoosh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #24 

מסכים איתך לחלוטין, צריך לדעת מה קונים לפני שקונים.
אבל בשונה מכרטיסי קול, DACים מיועדים בראש ובראשונה להשמע טוב. לכרטיסי קול יש עוד הרבה פונקציות אחרות והם לא בהכרח מיועדים להתחבר למערכת סטראו איכותית אלא לתמוך בפורמטים, להציע תמיכה ב- 5.1, להכיל סינטיסייזר או מעבדי סיגנל שונים (DSP) שלא רלוונטיים עבורך. לא בשוק המקצועי ובטח לא בשוק הביתי.
אם יותר נוח לך לחפור באינטרנט על כרטיסי קול כי יש עליהם יותר מידע - אז אני מציע לך לעשות עוד מאמץ קטן ולחפש DACים נוספים בתקציב דומה. יש הרבה כאלה ואני בטוח שעל הרבה מהם תוכל למצוא מידע נוסף בפורום האמריקאיים. צריך לכתת את אצבעותייך וללכת לשם. הצעתי לך כבר פורום אחד של חובבני אוזניות. פורומים נוספים כמו HYDROGEN AUDIO גם מכילים הרבה מידע. DIYAUDIO גם..

nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

כרטיס

שליחה #25 

סדרת ה X-FI, מלבד זו של AUZENTECH כאמור, סובלת מבעיית דרייברים קשה עם ויסטה ועם הבטא של 7 כך שלמרות שהם כרטיסים טובים הם בעייתיים. כמו כן, הסדרה של קריאטיב לא תומכת ב ASIO (משמעותי מאוד אם בא לך להגביר אקטיבית)

אני גם לא מבין למה הוא צריך DAC כשיש כרטיסי קול כל כך מתקדמים ואיכותיים במחירים האלו. (לדוגמא - AUZENTECH MERIDIAN שהוחלף ע"י ה PRELUDE משמש כרפרנס באולמות השמעה בעולם, ואצל מבקרי ציוד רבים ובשימוש ברכב הוא הביא לזכייה במקום ראשון בתחרות SQ של IISACA)

סתם בשביל לעורר לכם ת'תיאבון, הנה מספר מודיפיקציות שנעשו על הכרטיס:

לפני:
http://img411.imageshack.us/img411/6527/nocapsem8.jpg

אחרי:
http://img411.imageshack.us/img411/7302 ... capzl9.jpg

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #26 

tם כבר הגענו לכרטיים של 200$ שמיועדים למחשב כללי ולא למוזיקה לבד, ואם כבר דובר על ה-Auzentech, קרא את הביקורות כאן:
http://hwzone.co.il/reviews.php?type=sound
סקרתי שם גם את ה-D2, גם את ה-Prelude וגם עוד כמה כרטיסים, שווה לקרוא ולקבל מושג איך הם משתווים.

Elior_Z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #27 

אני בכל מקרה לא הולך לכיוון ויסטה או 7 בשנה-שנתיים הקרובות. למה לדרוך על קקה?

לגבי ASIO, אני לא יודע מז"א הגברה אקטיבית בכלל.

ולגבי DAC כזה או אחר, אני בהחלט לא אתנגד ואם תהיה אפשרות טובה, ואני מחפש.

עכשיו אני לא יודע מה קורה עם הדרייברים החדשים של EMU, עם העניין שאנטולי תיאר בעמוד הקודם תוקן אני הולך סופית על 0404-1212

nimmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #28 

הגברה אקטיבית משמע שהכרטיס מבצע עם תוכנות אולפניות בעצם סוג של קרוסאובר, טיים אליינמנט, פאזות וכו' ואז מוציא לך 6-8 ערוצים שמחוברים למגברי כח ומשם לדרייברים עצמם (ללא קרוס אובר ברמקול) -->נותן לך המשתמש הרבה יותר שליטה ברמקולים, בניצול שלהם והתאמתם לחדר ההשמעה (זאת יחד עם RTA שעובד עם התוכנות)

אם אתה מחפש פיתרון זול ואיכותי מבלי להידרש לווג'ארס של EBAY (יגיע, לא יגיע, יגיע דפוק ?)

הנה לך מידע - הכרטיס הזה:

http://skypc.co.il/pl_product~CMS-THAGR~17~0.htm

נמכר תחת השם של 3D אבל הוא בעצם כרטיס של AUZENTECH מדגם ה XPLOSION (יוקרתי גם הוא) - הוא בעל אותם נתונים ורק צריך להתקין אותו עם הדרייברים של AUZENTECH מהאתר בשביר לגלותו במלוא תפארתו.

אתה כבר מחר יכול להתחיל לשחק..

Elior_Z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #29 

השאיפה פה היא להגיע למצב שבחיבור הראשוני אני אסדר את ההגדרות שעה-שעתיים-יום - לטעמי וזהו, משם זה ירוץ. לא הולך להיכנס לחפירות הרציניות האלו.

לגבי ה-asio, עד כמה שראיתי גם ל0404 יש את האפשרות הזו ולמיטב הבנתי היא אמור להיות יותר איכותי.

ובנועג לקניה מהארץ, במצבי פחות משתלם, כלומר יש לי החזר לפיי-פאל של 100$ שאם אי לא אעשה בהם שימוש בחודש הקרוב הם יעלמו לי וחוץ מכרטיס קול/DAC אין שןם דבר שאני רוצה נכון לעכשיו.

Elior_Z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #30 

עוד דבר, נתקלתי במוצר ושמו Audiotrack Prodigy CUBE
http://www.audiotrak.jp/product/prodigycube/featspec/

מישהו מכיר?
לא מצאתי מידע

Elior_Z פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #31 

בהמשך לכתבה על ה-KingRex Dac חיפשתי מעט יותר לכיוון DAC-ים למיניהם.

מהר מאוד מצאתי מוצר קוריאני ושמו: styleaudio CARAT - HD1V
למרבה הפלא חיפוש פשוט מצא ישר לא מעט ביקורות טובות. בין היתר מ-6moons ו-vr-zone
נכנסתי קצת יותר לעומק המוצר וגילתי שמרכיביו הם: Burr-Brown PCM2704 ו- D/A Converter מדגם PCM1793.
ההתרשמות היא שלסטריאו, שזה מה שאני רוצה, DAC כזה יביא לתוצאה טובה יותר בשילוב עם המערכת שלי.
המחיר - 500 ש"ח והוא אצלי בבית.

זה המפרט: http://styleaudio.typepad.com/styleaudi ... -feat.html

מה דעתכם? אנטולי?

מה ששמתי לב עכשיו הוא שבפירוט מצויין שהוא מפענח 16 ביט, מה זה אומר לגבי קבצים שהם 24 ביט?

ד"א יש גירסה מעט יותר מתקדמת ועם שבבים בהתאם שבה כן מצויין תמיכה ב24 ביט.
זו עולה עוד 250 ש"ח.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”