הרעיון לעבור להגברה אחרת היא אמיצה איפשהו,bossgt6 כתב:מצד אחד מוזר לי שפיוניר היו הולכים לשינוי כיוון כזה שעל פי דעת רב לא יחמיא להם , ואני מאמין שהדברים האלה נבדקים לפני בניסויים וכו'.....אל כנראה זה בכל זאת שוב עניין של טעם אישיצפיד כתב:טענות במספר פורומים לא מבוטל שהשוו את ההגברה הנוכחית מול ההגברה הקודמת,עושה רושם שעדיין לא כולם הסתגלו ל ICE POWER.bossgt6 כתב:טענות של מי ?
מבוססות על טעם אישי אקראי או מבוססות ע''י איזה מבחן שמעמיד את שני הרסיברים אחד מול השני וכל הבוחנים מחליטים פה אחד על ה 70 ?...
אבללללללללל כמו בכל תחום יש קהל מעריצים לא קטן של תצורת ההגברה הזאת ברסיברים....
זה מעניין לאללה , הייתי מאוד שמח לשים את שניהם אחד מול השני עם אותם קטעי סאונד ולזפזפ ולהחליט בעצמי הכצעקתה ....
CLASS D בעולם לא תמיד זוכה לשתבוחות בקרב קהל היעד האודיופילי,אני לא נוקט דיעה אישית אנירק אומר שבכלליות יש לא מעט אנשים שעצם הרעיון שהמגבר שלהם שמוציא כמו כלום 250W לערוץ לא שוקל 50 קילו...לך תבין...
מה הם השיקולים להטמעת תצורת ההגברה הזאת- אולי בגלל הדרישה לרסיבר שהוא גם עם הגברה חזקה מאוד ומרובת ערוצים הובילה לחשיבה שעם CLASS D הם דווקא יחסכו משאבים..במילים אחרות אולי ההגברה החדשה היא סוג של אילוץ שנעטף יפה בעטיפה שיווקית שה ICE POWER זה דווקא ההגברה החדשנית והעדיפה.יכול להיות לא?