לאחר קריאה רבה והרבה עזרה מחברי הפורום הגעתי לידי מסקנה כי הדגם האמור לעיל הוא הדגם שארכוש עם כניסתי לדירה החדשה.
כעת עומדת בפני דילמה- הכניסה לדירה החדשה תהיה ככל הנראה ב01.06, כמעט חודשיים וחצי מעכשיו.
אחד מחברי הפורום שהיה ביריד חבר דיווח שהמחיר ביריד של המסך בגודל 42" הוא 7000 ש"ח במקום כ8,500 שדורשים עליו בימים כתיקונם. לאור זאת נראה די מפתה לרכוש את הטלוויזיה עכשיו, אך מכוננת בי תחושה שיתכן שבתחילת מאי ירד המחיר גם כך ולכן עליי להתאפק.
מה הייתם עושים במקומי, האם הייתם רוכשים כעת את המסך או ממתינים לירידת מחיר בתחילת יוני אם בכלל תהיה כזו...
אשמח לשמוע דעות
תודה ושבת שלום,
אלעד
laad
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
שליחה
באופן כללי, מחירים של טלויזיות יורדים כל הזמן והאיכות של טלויזיות עולה כל הזמן. כמובן, לפעמים נתוני מאקרו מסוימים עוברים שינוי מהותי (למשל, שער הדולר) ואז ישנו שינוי מגמה לתקופת מה.
לדעתי כדאי לחכות עד למעבר הדירה. יותר סביר שעד אז המחירים ירדו עוד או שתרצה דגם מתקדם יותר מאשר שיקרה ההיפך.
uknowmy
חבר ותיק
תגובות: 2402
שליחה
בעניי תקנה כי מוכרים אותה עכשיו בשקם אלקטריק שהם עובדים איתם חזק ב7800.
eladsgv
חבר פעיל מאוד
תגובות: 141
שליחה
האם ידוע על סידרה חדשה של מסכים מבית פיליפס שעומדת לצאת לשוק בזמן הקרוב ואולי תגרום להורדה במחיר של המסכים מסדרה 7XXX?
yaronkle
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
שליחה
כמה עולה ה- 32?
eladsgv
חבר פעיל מאוד
שליחה
טרם ביקרתי ביריד, אני צפוי לעשות כן רק בשבוע הבא. אני מכיר את מחיר ה 42" בלבד (7000ש"ח)מדיווח קודם של אחד מחברי הפורום שהיה שם.
claudia5
חבר מביא חבר
תגובות: 4218
שליחה
מה המחיר ל-47"?
אם המחיר של 42 זה 7 אלף אז 47 צריך להיות קצת יותר ב1000 או 1500 שקל יותר
uknowmy
חבר ותיק
תגובות: 2402
שליחה
eladsgv עוד חודשיים וחצי צריכים להגיע מלא דגמים חדשים של כמעט כל החברות והם יהיו באותם מחירים של המסכים האלה אז אולי שווה לך לחכות, זה לפחות מה שאני עושה עם הPV80.
guy11
חבר ותיק
תגובות: 2430
שליחה
גם לדעתי תחכה.יכול להיות שעוד חודשיים יהיה כבר דגם שיחליף את הדגם הזה.אם אתה לא צריך את המסך לעכשיו אז אין טעם למהר בגלל הנחה של 800 שקל.
essence העומק שלו 4 ס''מ יש לו 2 מ''ש ולא 3 כמו ל7403, ו מעבד תמונה 16 ביט, לא 14 ביט כמו של ה7403...
גם יש לו קופסאת כבלים מופרדת מהמסך, חיבור לאינטרנט והמעבד יוקרה שלהם הperfect pixel....שמגיע לרמת טיפול הפרטים הכי גבוה
זה נחשב דגם יוקרה אבל הוא לא נמכר יקר כלכך יחסית לדגמי יוקרה של פיליפס אפשר להשיג אותו ב12k ל42''
חוץ מזה אני חושב שלא יצאו עוד דגמים השנה ה7403 נחשב לדגמי 2009 לפי פיליפס והאטה הכלכלית תגרום גם להם לייצר פחות דגמים השנה.
הציעו לי את הדגם הזה כולל התקנה על הקיר והובלה ב 7,150 ש"ח באלמ, למרות שמחיר ה"מחירון" שלהם הוא מעל 9,000 ש"ח.
כך שאם אתה מקבל הנחה (7,000 זה כולל משלוח? כולל התקנה?) זו הנחה זניחה.
eladsgv
חבר פעיל מאוד
שליחה
אין לי מושג מה כולל הסכום, המידע שברשותי הגיע מאחד מחברי הפורום שביקר שם. אני צפוי להיות שם רק ביום ו' הקרוב. לגבי המחיר בא.ל.מ, באיזה סניף מדובר?
hananmori12
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
שליחה
מניסיון שלי עם א.ל.מ המחיר מחירון שלהם תמיד מאוד גבוהה, תגיד להם שקיבלת הצעה של 7100 ש"ח ותראה שמיד מביאים לך אותה הצעה,
בכל מקרה לפי דעתי תחכה, חודשיים וחצי זה המון זמן ויכול להיות שיהיה מחירים יותר טובים.