התקנתי IE8 גירסא אחרונה
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
בדקתי את FF פשוט מעצבן לא נוח בטרוף. אין לי נקודה ספציפית, פשוט לא נוח.
IE7 היה איטי מדי נראה ש - IE8 יש שיפור משמעותי... הרגשה בלבד אין לי יכולת למדוד במדויק.
היחידי שנראה לי הכי נוח והכי מהיר זה אופרה... מחכה לגירסה 10 רשמית נראה לי שאני אנטוש לטובתו את IE.
IE7 היה איטי מדי נראה ש - IE8 יש שיפור משמעותי... הרגשה בלבד אין לי יכולת למדוד במדויק.
היחידי שנראה לי הכי נוח והכי מהיר זה אופרה... מחכה לגירסה 10 רשמית נראה לי שאני אנטוש לטובתו את IE.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני אישית כבר מזמן לא מסוגל להשתמש ב IE7. ניסיתי את IE8 וקיטלגתי אותו תוך 5 דקות כלא ראוי למאכל אדם. כנ"ל עם Chrome. נשארתי עם FireFox ואין לי על מה להתלונן
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
פיירפוקס מעולה, לדעתי האישית כרום יותר מהיר, ושוב מדובר בכמה מילישניותstaticx כתב:CHROME לא הכי מהיר בשוק.
כרגע זה IE8 מול פיירפוקס.
CHROME מאחור
וברור לך שזה הכל שטויות כן... מדובר במילי שניות של הבדל..
אין על פיירפוקס. מי שפוסל, פשוט לא מבין....
אני בכלל לא דיברתי על IE8, אני לא נוגע בדבר הזה לפחות עד שיגיעו כמה "עידכונים קריטיים"
נ.ב. גם בכרום אפשר לגלוש לפורנאווווווו בלי להשאיר עקבות
(ומי שלא ראה את הסרט זהירות פורנו, בטח לא הבין את הבדיחה)
בכמה אפליקציות שלי, ראיתי כבר הבדלים ובעיות ב IE8 לעומת 7oferlaor כתב:catskinner,
בניגוד לדימוי, אני לא תמיד מתקין את הדברים האחרונים והמעודכנים ביותר.
במקרה הזה הייתי חייב מכמה אילוצים:
1. יש לי אפליקציות שמשתמשות ב-IE ENGINE ואני צריך לראות שהם עדיין תקינות (אוי ואבוי אם לקוח שלי יתקין אותם ויגלה בעיות שאין לי דרך להתמודד איתן).
2. יש לי כמה אתרים שאני צריך לוודא שהם תקינים (את IE8 RC2 הרצתי בתוך VM וראיתי שזה תקין, אבל חשוב היה לבדוק את זה)
3. IE7 ב-VISTA כמעט בלתי שמיש עבורי. זה צורך כמות זיכרון מטורפת. יש לי מחשב עם 2G זיכרון ועם כמה טאבים פתוחים ודואל הוא רץ במהירות של זחל. כבר עברתי במחשב הזה ל-FF כדפדפן עיקרי כך שלא היה לי הרבה מה להפסיד כאן....
חזרתי אחורה ונצטרך לתקן את זה לקראת ההשקה
מישהו יודע מתי ההשקה הרשמית של 8?
הכי אני אוהב לקוחות שרוצים תאימות ל 6. זה באסה אמיתית.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אלו הם בדיקות זמנים שמבצעים עם Webwait בין היתר ויש כל מיני אתרים שבצעו מבחנים השוואתיים.
אני די בספק אם IE8 באמת מהיר יותר. ההודעה של עפר סקרנה אותי אז התקנתי אותו אתמול בערב והאמת שלא התרשמתי מי יודע מה מהחוויה.
אני די בספק אם IE8 באמת מהיר יותר. ההודעה של עפר סקרנה אותי אז התקנתי אותו אתמול בערב והאמת שלא התרשמתי מי יודע מה מהחוויה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.