גודל מסך הקרנה
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
ניסיתי את הטריק של היותר יפה, מסגרת וכו', הנשים של היום זה לא הנשים של פעם, הן חכמות מדי ומבינות שגוש 106 אינץ' באמצע הסלון לא יכול להיות יפה...... (למרות שאני חושב שזה מאוד יפה
)
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע - חברה שלי - מסכימה ומאוד אוהבת ונהנת - היא גם אוהבת להסביר לאחרים למה זה טוב 
הכי פשוט - תביא הביתה איזה מסך נגלל "דפוק" ותגיד לה שאתה לא מסתדר
דרך אגב - אפשר לחשוב שזה חלון - ולגלול מעליו וילון יפה או משהו דומה
הכי פשוט - תביא הביתה איזה מסך נגלל "דפוק" ותגיד לה שאתה לא מסתדר
דרך אגב - אפשר לחשוב שזה חלון - ולגלול מעליו וילון יפה או משהו דומה
לא רק אתה חושב שזה יפהpup26 כתב:ניסיתי את הטריק של היותר יפה, מסגרת וכו', הנשים של היום זה לא הנשים של פעם, הן חכמות מדי ומבינות שגוש 106 אינץ' באמצע הסלון לא יכול להיות יפה...... (למרות שאני חושב שזה מאוד יפה)
...
אני נשוי+1, ותאמין לי שאני מבין.
אבל לך תסביר לה כשאתה רוצה להחליף את הדנון 3801 הישן לימאהה 1900 בגלל הפורמטים החדשים, ואז היא שואלת "מה רע בפורמטים הישנים"? ואין לך תשובה.(יש תשובה אבל לא מה שהיא אוהבת לשמוע)
אבל לך תסביר לה כשאתה רוצה להחליף את הדנון 3801 הישן לימאהה 1900 בגלל הפורמטים החדשים, ואז היא שואלת "מה רע בפורמטים הישנים"? ואין לך תשובה.(יש תשובה אבל לא מה שהיא אוהבת לשמוע)
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
לי פשוט אין את חיידק השדרגת, לא באופן כרוני בכל אופן, אני יודע גם להנות ממה שיש לי...
אבל בהחלט הייתי מאוד רוצה מסך קבוע וקירות שחורים לגמרי, מה לעשות שזה יקרה רק כשיהיה לי חדר יעודי.
אבל בהחלט הייתי מאוד רוצה מסך קבוע וקירות שחורים לגמרי, מה לעשות שזה יקרה רק כשיהיה לי חדר יעודי.
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה