ספק אינטרנט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73314
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3167 פעמים

שליחה #61 

px tjc

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #62 

Nissim"
אין לי בעיה
אבל גילוי נאות לפני ההתחיבות או הרכישה היה לומר לי שהמכונית מוגבלת
אז לא הייתי רוכש
העם דורש..... כל מיני דברים

LAKI2222
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #63 

Huber כתב: נטוויזיון למשל במקרה שלי לא חוסמים אבל הם "מנהלים תעבודה". אצלי במהלך היום הקצב יורד לכמה עשרות KB ובלילה באורח פלא קופץ חזרה לכמה מאות KB על אותם מקורות/קבצים בביטורנט. הבעייה שכיום כולם חוסמים אז עדיף הורדה מהירה בלילה מכלום - לא? אף אחד לא מבטיח לי שאם אני אעבור לאקספון/אורנג עוד חודש לא יקרה בדיוק אותו הדבר כפי שקורה היום בבזק בינלאומי.
...
עד לפני כשבוע היתה גם לי תופעה זהה. נציגי השירות הזוטרים האשימו את כל העולם. התעקשתי והגעתי לנציגה בכירה. לאחר דין ודברים, ראה זה פלא - אני מוריד על מקסימום 24/7 . לא הוספתי שקל ולא התחייבתי לכלום. אני משתמש בטורנט באתרים ציבוריים וזה לא עניינם מה אני מוריד ואיך. הם חייבים לספק את הסחורה עליה אני משלם.
צא ולמד, אם הם רוצים הם יכולים...

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4969
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #64 

יש פירוט לגבי "דין ודברים" ?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

LAKI2222
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #65 

Shtirlitz כתב:יש פירוט לגבי "דין ודברים" ?
...
מטעמים שונים יש לי שתי ספקיות אינטרנט בבית, בזק בינלאומי ונטוויזין.
דרך נטוויזין אני מחובר ל-HTPC בסלון והוא משרת בעיקר אותי. שאר המחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר לבזק בינלאומי.
בעבר הייתי משתמש באמיול דרך בזק בילאומי אבל גם הם מבצעים "תיעדוף" בתעבורת האינטרנט. הייתי מקבל מזהה נמוך לסירוגין בלא קשר לשרתים ועוד תופעות לא מובנות.
בכל פעם שהייתי מתקשר ומנדנד לשירות אצלם ומאיים להתנתק (אני לא בחבילה) הם היו כאילו מנתקים אותי ומחברים אותי לשרת אחר אצלם (עבודה בעיניים), אבל מה - זה עובד. האמיול חוזר לעבוד, כך זה חוזר על עצמו מידי פעם ואני כבר מתורגל ב"דו-שיח" איתם...

איך זה מתקשר ל"דין ודברים", נטוויזין אוהבים להאשים את כל העולם ולא להודות במה שהם עושים, אז כשאני מוכיח להם שיש לי את בזק בינלאומי (שלחתי להם הודעה מהמייל שלי בבזק בינלאומי) ומשווה את התוצאות בזמן אמת בינם לבין בזק בינלומי במהירות הההורדה משרתים בחול בעזרת האתר הבא:
http://myspeed.visualware.com/
אין להם את מי להאשים אלא לעשות כאילו לבדוק שוב ואז הם משחררים לי את ההגבלה.
אסור לוותר להם אל תסתפקו בתמיכה הזוטרה ותתדרשו להגיע לתומך בכיר, רק להם יש את ההרשאות המתאימות לפתור את הבעיה (או יותר נכון לשחרר לכם את החסימה).
אני לא צועק ולא מקלל ולא מאיים, אלא מדבר בנימוס ובאיפוק, אני מסביר לתומך שאני יודע על זה שהם עושים QOS ונותנים עדיפות ל-HTTP וזה לא אשמתו ואני לא מצפה שהוא יודה בזה ושזה הכל משחק, אז שיואיל בכבודו להשיב את מצבי לקדמותו ובזה אסתפק.
לרוב אם מדברים אל ליבם ושיכלם בדרך ארץ זה עובד. אל תסכימו לדון בכלל על חבית גיימרים כי זה בלוף ומגיע לכם את מה ששילמתם.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #66 

LAKI2222,

כנראה יש לך מזל על מי נפלת
הם נכנסו לכזו התגוננות בימים האחרונים
שהיה קשה להשיג בכירים