ספק אינטרנט
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
px tjc
עד לפני כשבוע היתה גם לי תופעה זהה. נציגי השירות הזוטרים האשימו את כל העולם. התעקשתי והגעתי לנציגה בכירה. לאחר דין ודברים, ראה זה פלא - אני מוריד על מקסימום 24/7 . לא הוספתי שקל ולא התחייבתי לכלום. אני משתמש בטורנט באתרים ציבוריים וזה לא עניינם מה אני מוריד ואיך. הם חייבים לספק את הסחורה עליה אני משלם.Huber כתב: נטוויזיון למשל במקרה שלי לא חוסמים אבל הם "מנהלים תעבודה". אצלי במהלך היום הקצב יורד לכמה עשרות KB ובלילה באורח פלא קופץ חזרה לכמה מאות KB על אותם מקורות/קבצים בביטורנט. הבעייה שכיום כולם חוסמים אז עדיף הורדה מהירה בלילה מכלום - לא? אף אחד לא מבטיח לי שאם אני אעבור לאקספון/אורנג עוד חודש לא יקרה בדיוק אותו הדבר כפי שקורה היום בבזק בינלאומי....
צא ולמד, אם הם רוצים הם יכולים...
מטעמים שונים יש לי שתי ספקיות אינטרנט בבית, בזק בינלאומי ונטוויזין.Shtirlitz כתב:יש פירוט לגבי "דין ודברים" ?...
דרך נטוויזין אני מחובר ל-HTPC בסלון והוא משרת בעיקר אותי. שאר המחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר לבזק בינלאומי.
בעבר הייתי משתמש באמיול דרך בזק בילאומי אבל גם הם מבצעים "תיעדוף" בתעבורת האינטרנט. הייתי מקבל מזהה נמוך לסירוגין בלא קשר לשרתים ועוד תופעות לא מובנות.
בכל פעם שהייתי מתקשר ומנדנד לשירות אצלם ומאיים להתנתק (אני לא בחבילה) הם היו כאילו מנתקים אותי ומחברים אותי לשרת אחר אצלם (עבודה בעיניים), אבל מה - זה עובד. האמיול חוזר לעבוד, כך זה חוזר על עצמו מידי פעם ואני כבר מתורגל ב"דו-שיח" איתם...
איך זה מתקשר ל"דין ודברים", נטוויזין אוהבים להאשים את כל העולם ולא להודות במה שהם עושים, אז כשאני מוכיח להם שיש לי את בזק בינלאומי (שלחתי להם הודעה מהמייל שלי בבזק בינלאומי) ומשווה את התוצאות בזמן אמת בינם לבין בזק בינלומי במהירות הההורדה משרתים בחול בעזרת האתר הבא:
http://myspeed.visualware.com/
אין להם את מי להאשים אלא לעשות כאילו לבדוק שוב ואז הם משחררים לי את ההגבלה.
אסור לוותר להם אל תסתפקו בתמיכה הזוטרה ותתדרשו להגיע לתומך בכיר, רק להם יש את ההרשאות המתאימות לפתור את הבעיה (או יותר נכון לשחרר לכם את החסימה).
אני לא צועק ולא מקלל ולא מאיים, אלא מדבר בנימוס ובאיפוק, אני מסביר לתומך שאני יודע על זה שהם עושים QOS ונותנים עדיפות ל-HTTP וזה לא אשמתו ואני לא מצפה שהוא יודה בזה ושזה הכל משחק, אז שיואיל בכבודו להשיב את מצבי לקדמותו ובזה אסתפק.
לרוב אם מדברים אל ליבם ושיכלם בדרך ארץ זה עובד. אל תסכימו לדון בכלל על חבית גיימרים כי זה בלוף ומגיע לכם את מה ששילמתם.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73314
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3167 פעמים
הא? איבדתי אותך לחלוטין, הסבר נמק פרט והדגםtiptip כתב:הובר אני מחליף את השם שלך בפון לבררה...