בנוסף, סביר להניח שה7603 לא תומכת ב100HZ, כי אם היא כן היתה תומכת אז:
1) היתה אפשרות לבטל את זה בהגדרות. בProduct Manual לא מוזכר שום דבר כזה.
2) הנתון של קצב הרענון של 5ms היה במקרה הזה צריך לכלול את הפריימים המלאכותיים של ה100HZ, ולכן קצב הרענון "האמיתי" היה רק 10ms - שזה לא משהו בכלל (ונשמע לא הגיוני לטלוויזיה high end בימינו. המדידה שלהם היא מאפור לאפור)
3) הם היו טורחים לציין את זה במפורש, בדיוק כמו שהם עושים בדגם האמריקאי של ה7603.
1. לגבי החיבור מחשב, עזוב את הליפלט. תוריד ותקרא את המנואל.
2. לא חושב 5MS מול 10MS. ב7403 כשהם רושמים שיש 100HZ3MS אולי זה אומר שאם מכבים את זה אז ברירת המחדל היא 6MS
בדגם האמריקאי של 7603 זה בכלל 100HZ2MS
3. נכון שיש קצת בלבול ודברים סותרים באתר של פיליפס, ומכאן גם הגישות השונות. אני לא עובד בפיליפס ולא אחראי לזה. אני רק מפנה למה שכתוב אצלהם באתר. כל אחד יחליט עבור עצמו מה נכון ומה לא ומה יותר מדויק.אני ראיתי ובחרתי 7603.
1. זה שהדגם האמריקאי (27) מציג במפורש 100HZ2MS רק מוכיח את הנקודה שהדגם האירופאי (10) שמציין נתון שונה של 5MS הוא לא 100HZ. אתה אמרת שבחרת 7603. הצלחת "לכבות" בה את ה100HZ שכביכול קיים שם?
2. מוזר. הManual באמת מציין תמיכה גם ב-i וגם ב-p דרך כניסת HDMI בניגוד לleaflet ולspecs באתר. השאלה הגדולה היא מה באמת נכון.
אני גם הזמנתי את הטלוויזיה בזמנו ואחרי שהתעקשתי פעמיים אצל היבואן שיברר הוא חזר אלי ואמר לי שדרך מחשב מקבלים רק 1080i. אבל אולי גם שם הם טועים. בשבילי זה היה מה ששבר את ההזמנה כי זה היה קריטי (בניגוד ל100HZ שלדעתי סתם מפריע), ולכן אני אשמח לגלות שאני טועה.
1)הדגם שיש בארץ ל7603 הוא 6 מ''ש 50hz, בחו''ל הוא משווק גם כ100hz ו5 מ''ש, אל תתבלבלו.[/ b]
המפרט בחו''ל לא זהה למפרט בארץ.
2)לשני המסכים אותו מעבד בדיוק pixel plus 3....(לא פרפקט פיקסל שיש רק בסידרה 9 בארץ)
3)7403 יותר זול לפעמים אפילו משמעותית בגלל מנגנון הambilght היקר....
4)יש הבדלים(אפילו אם קטנים) בתמונה בין ה7403 ל7603 נישמע מוזר אבל משהו במנגנון של ה7403 עושה אותה יותר כהה...אני אישית מעדיף אותה ככה הצבעים שלה לדעתי יותר מוצלחים.
5)לא אמורה להיות שום בעיה בחיבור 7603 למחשב ותמיכה מלאה בP היתה בעיה בדגמים הקודמים של פיליפס עם חיבור למחשב הכתם הזה עדיין מלווה אותם ומפה מתחילות השמועות.
קצת סדר חבר'ה!!!!!
1)הדגם שיש בארץ ל7603 הוא 6 מ''ש 50hz, בחו''ל הוא משווק גם כ100hz ו5 מ''ש, אל תתבלבלו.[/ b]
המפרט בחו''ל לא זהה למפרט בארץ.
2)לשני המסכים אותו מעבד בדיוק pixel plus 3....(לא פרפקט פיקסל שיש רק בסידרה 9 בארץ)
3)7403 יותר זול לפעמים אפילו משמעותית בגלל מנגנון הambilght היקר....
4)יש הבדלים(אפילו אם קטנים) בתמונה בין ה7403 ל7603 נישמע מוזר אבל משהו במנגנון של ה7403 עושה אותה יותר כהה...אני אישית מעדיף אותה ככה הצבעים שלה לדעתי יותר מוצלחים.
5)לא אמורה להיות שום בעיה בחיבור 7603 למחשב ותמיכה מלאה בP היתה בעיה בדגמים הקודמים של פיליפס עם חיבור למחשב הכתם הזה עדיין מלווה אותם ומפה מתחילות השמועות.
6)קיבלת מחיר מדהים, תקנה.
תיקון קטן-בחו''ל גם ל7603 יש 3 מ''ש בנוסף ל100hz ולמעבד perfect pixel.
מה שאני אומר הוא מתוך ידע אישי עם הדגמים האלה מעברי כעוסק בתחום, וקבלת עידכונים מעוסקים בתחום שעבדתי איתם בעברי, את שני הדגמים האלה גם בחנתי אישית אחד ליד השני.
הבחור מטרקלין- אתה טועה לגבי מה שאמרת לגבי המעבד שלא תגיד את זה ללקוחות בטעות אתה תסתבך, כי זו הטהייה.
israeli1948, זה לא משנה כמה תחזור על זה - זה לא יהפוך את זה לנכון.
מה שמלווה את פיליפס בחיבור מחשב ב1080P זה לא "כתם" מהעבר - זה מפרט טכני מההווה. זה מה שהם כותבים במפורש באתר שלהם.
עבוד בתחום או לא עובד בתחום, זה לא משנה. אני עדיין מחכה למישהו שיוכל להראות שהמסך הזה באמת מזרים 1080P ממחשב ונותן 60 תמונות בשנייה ברזולוציה מלאה.
וכשאתה מערבב בין בארץ ובחו"ל, אתה צריך להבין שחו"ל זה לא מדינה אחת. מה שיש בארץ זה בדיוק מה שיש באירופה: 7603/10 שכולל Pixelplus 3, 60HZ ו-5MS.
הדגם שכולל Pixel perfect, 100MHZ, 3MS הוא 7603/27 שנמכר בארה"ב.
שני הדגמים כוללים אמבילייט.