נדרשת עצה דחופה-מבצע ניופאן
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
dodi88, קצת הגזמת, בדיקה קלה בזאפ (הכי זמין, עזוב הכי אמין) מראה שהקלאס הכי גבוה - הZ4500 בגודל 46 אינץ' יעלה לו 23000 ש"ח ולא 35 אלף. הוא יכול ללכת על הW4500 בגודל הזה ועדיין לקבל תמונה יוצאת מן הכלל, הוא יכול ללכת גם על סמסונג L46A650 וגם להנות. או את הPY800 וגם לקבל פלזמה, גם FHD. בקיצור - האופציות די פתוחות.
elib77
נראה לי שהבהלנו אותך, אתה יכול להתמקד טיפה במה אתה צריך ורוצה ונוכל לעזור יותר ?
elib77
נראה לי שהבהלנו אותך, אתה יכול להתמקד טיפה במה אתה צריך ורוצה ונוכל לעזור יותר ?
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
א) אמרתי שהגזמת במחיר... סתם לעדכון...dodi88 כתב:X4500
זה הדגם החזק ביותר של סוני וכנראה המסך שיציג HD בצורה המרשימה ביותר שיש (בגדלים "46/"47)
והוא ביקש את הטוב ביותר, מבלי להתייחס לתשלום - בשיא הרצינות עניתי לו...
ב) הZ היא הסדרה החזקה ביותר - מעבד 200 הרץ. לX יש תאורה אחורית LED שאמורה לתת ניגודיות גבוהה, מבדיקה עם חבר שעשה טסטים אמר שזה לא שווה את הכסף כרגע.
בינינו - הW יתן מענה מספיק טוב.
Re: תחגגו עלי למה לא -הרי פורים.
מחשבה נבונה בהחלט. תתחדש, אל תשכח תמונותelib77 כתב:במקום לקחת משכנתה נראה שאחזור בכניעה
ל7603
אלי...
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
משמיצים כרגיל
sagioto כתב:להתרחק מטושיבה וניופן, היה לי, עכשיו יש לי פנסוניק,
גם איכות וגם שירות על הפנים[/quote
יש לי טלביזיה מצויינת של טושיבה בחדר שינה,40xf350pg,תענוג
ב HD וגם טובה ב SD.אוהבים להשמיץ באתר את טושיבה וניופאן.
יש דברים שמגיע להם,אבל לא השמצות גורפות.הבעייה אתם שהם
אינם מיבאים את דגמי האיכות של טושיבה ועל זה הם ראויים לכל
גינוי....
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מסכים אתך
גם ישפאר הביאה רק את הזבל של סוני בעבר וחזרה בתשובה.אז אולי גם ניופאןTANDBERG כתב:המהנדס
התגובות כאן הן ביחס למה שהם מביאים לארץ, אם תיקח לדוגמא את ישפאר, עם כל הרעות שבה - הדגמים החדשים בחו"ל - מגיעים. אני לא מבין את ניופאן בנקודה הזו....
תשנה מדיניות.מישהו שעובד בניופאן יכול להגיב ?
Re: משמיצים כרגיל
המהנדס כתב:השמצה, לא השמצה, ציינתי חוייה אישית שהייתי לי, ולא בגלל איזה תפיסה או הלך רוח בגלל השירות והמוצר שקיבלתי, בתור פורום צרכני אני ממש לא מבין מה הבעיה להביע את עמדתי כשהיא נובעת מנסיון אמיתי ולא אופנה או טרנד,sagioto כתב:להתרחק מטושיבה וניופן, היה לי, עכשיו יש לי פנסוניק,
גם איכות וגם שירות על הפנים[/quote
יש לי טלביזיה מצויינת של טושיבה בחדר שינה,40xf350pg,תענוג
ב HD וגם טובה ב SD.אוהבים להשמיץ באתר את טושיבה וניופאן.
יש דברים שמגיע להם,אבל לא השמצות גורפות.הבעייה אתם שהם
אינם מיבאים את דגמי האיכות של טושיבה ועל זה הם ראויים לכל
גינוי.......
אחי אני חושב שעשית טעות ענקית שביטלטת עסקה.
ה7603 היא מדהימה עזוב אותך מהשטויות אנשים יגידו לך מה שהם רוצים תקנה תבין מה הטלויזיה שווה . היא לא רואה תטושיבה ממטר
http://img15.imageshack.us/img15/4164/img0802t.jpg
אני קיבלתי את שלי לפני כמה הימים ואני מופתה לא האמנתי שהיא כל כך טובה והאמבלייט נותן לי להרגיש שאני ממש בגן עד'ן עם האורות שלה.
ממליץ בחום עליה
ה7603 היא מדהימה עזוב אותך מהשטויות אנשים יגידו לך מה שהם רוצים תקנה תבין מה הטלויזיה שווה . היא לא רואה תטושיבה ממטר
http://img15.imageshack.us/img15/4164/img0802t.jpg
אני קיבלתי את שלי לפני כמה הימים ואני מופתה לא האמנתי שהיא כל כך טובה והאמבלייט נותן לי להרגיש שאני ממש בגן עד'ן עם האורות שלה.
ממליץ בחום עליה
כל הכסף בעולם לא יכול לקנות ידע.