עזרה בבחירה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Neone פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

זה התקציב והוא לא ישתנה, זה לא עניין של לחסוך.

אני מבין את היתרון שיש לפלזמות ועדיין, חושש מנושא הצריבה והתחזוקה (לעשות הרצה של 200 שעות לטלויזיה לא היה כלול בתוכניות שלי).

יש מישהו שיכול להמליץ בכל זאת על איזה דגם LCD שיתן מענה, נראה לזה סביר בעינכם?
אל תשכחו שסביר בעינכם יכול להיות מצויין בעיני הדיוט כמוני.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #22 

dodi88
אחי, אני מבין אותך, אני מקבל את הנקודות שלך אבל אתה קצת מגזים. אתה וroei_s חוגגים בת'רדים. תפתחו תרד משלכם וזה יחסוך לכולם את הכאב ראש. זה שהוא אומר שסמסונג פחות טובה לא אומר כלום. בכל אופן לבנאדם אין בדיוק תקציב שמתאים לא לסמסונג ולא לפנסוניק. כרגע עדיף שיירד מזה.
תכתבו נקודות יתרון שלכם, לא חסרון של אחרים. לא מעניין אותי כמה צריבות יש בפיוניר, פנסוניק או משהו אחר. אם לסמסונג יש יתרון של מעבד 18 ביט- אחלה !!!! כלקוח, אם אתה נותן לי את הדברים האלו לחפש כשאני הולך לחנות ואני רואה אותם מול העיניים, תצליח לשכנע אותי בקלות.
אני באופן אישי תופס משתי החברות האלו מאוד, יש לי מצבים שזו מומלצת ויש מצבים שזו מומלצת, תלוי מה הדרישה של הלקוח. תחשוב על זה קצת.
שיהיה לך אחלה שבוע !
Vocare Ad Regnum

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #23 

אני מציע לך לקנות טלוויזית FULL HD LCD, שתהיה מוכן לעתיד.
פלזמה אמנם טובה יותר בשידורים רגילים, אבל טלוויזיות LCD טובות גם כן מציגות שידורים רגילים באיכות טובה, לא מגורענת ונמרחת כמו שנכתב פה. סתם מגזימים ומקצינים פה בפורום. אם השידור טוב הוא ייראה טוב, שידור מגעיל נראה רע גם בפלזמה.
אתה צופה גם ב-DVD, גם בכבלים רגילים, וגם ב-HD ובעתיד יהיו עוד ערוצי HD. לדעתי LCD הכי טוב. רק התקציב שלך בעייתי, אולי הטושיבה XV הכי קרובה לך מבחינת התקציב.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #24 

asaf23 יש משהו בדבריו .
נכון שמסכי ה LCD הם לא כל כך גרועים בשידורי sd .
הבעיה היא שגודל המסך חוצה את גבול ה 40 אינצ' אז הlcd בבעיה גדולה .
ולכן פלזמה היא הבחירה הנכונה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

marantz
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

אולי אחרי כל הדיבורים מישהו יתן קצת דגמים ומחירים של מסכי LCD שכן עושים עבודה טובה עם תכני SD כדי שנדע סוף סוף איפה המחירים שלהם מתחילים ובאיזה דגמים מדובר ?? בבקשה !!

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”