אני מניח שגם וגם, הבחירה צריכה להיות שילוב של שניהם, אחרי הכל אם הרוב ממליצים על הפנסוניק אז כניראה שזה מה שהעיניים שלהם אמרו להם, נכון שבהם עם רקע שפנסוניק ופיוניר הן המובילות בפלזמות, ושסמסונג ואל ג'י די מאחור, אבל אף אחד לא רוכש מסך אם הוא לא אוהב את מה שהוא רואה, וכניראה שהעיניים של רוב האנשים אומרות פנסוניק.IMFH כתב:תתחדש, אבל יש לי שאלה, למה קנית את הPV80 בגלל שבענייך היא הייתה יותר טובה או בגלל הפורום?...
מתלבט בין סמסונג PS42A450 לבין פנסוניק PV80
איזה צחוקים, כמה עצבים על שאלה פשוטה
לדעתי שיחקת אותה עם הבחירה , הפנסוניק לא רואה את הסמסונג(ולא!!!!! אין לי שום קשר ליורוקום!!!).
אנשים הולכים וקונים LCD שראו בחנות מחוברת לHD מגיעים הביתה ורואים זוועה!
הייו אצלי הרבה חברה שקנו LCD חדשה, סמסונג בין היתר, וכשראו אצלי (פלאזמה פיוניר 428XD), נפלה להם הלסת, אין מקום להשוואה, בטח ובטח שבשידורי SD.
אני לא אומר שכולם צרכים לקנות פלאזמה ובטח שלא כולם צריכים ללכת על הטוב ביותר ולקנות פיוניר, אבל לעשות השוואות של סוסיטות עם מרצדסים נראה לי שגוי בתכלית!!!
לדעתי שיחקת אותה עם הבחירה , הפנסוניק לא רואה את הסמסונג(ולא!!!!! אין לי שום קשר ליורוקום!!!).
אנשים הולכים וקונים LCD שראו בחנות מחוברת לHD מגיעים הביתה ורואים זוועה!
הייו אצלי הרבה חברה שקנו LCD חדשה, סמסונג בין היתר, וכשראו אצלי (פלאזמה פיוניר 428XD), נפלה להם הלסת, אין מקום להשוואה, בטח ובטח שבשידורי SD.
אני לא אומר שכולם צרכים לקנות פלאזמה ובטח שלא כולם צריכים ללכת על הטוב ביותר ולקנות פיוניר, אבל לעשות השוואות של סוסיטות עם מרצדסים נראה לי שגוי בתכלית!!!