שאלה בנוגע להעברת תכנים לסטרימר
-
shkop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
אני שוקל לרכוש סטרימר אבל יש נושא אחד שאני לא כ"כ מבין.
נניח שאני מתקין בסטרימר הארד דיסק פנימי (אגב, שמים הארד דיסק רגיל או של ניידים?), האם אני אמור להעביר אליו תכנים דרך ה-USB מהתקן כמו DISK ON KEY וכו' או שיש לו אפשרות להתחבר לרשת הביתית עם WIFI?
בכלל בסטרימרים שהתפרסמו להם ביקורות לא ראיתי משהו מיוחד לגבי WIFI ולא הבנתי איך אמורים לחבר אותם?
האם זה ריאלי שברשת הביתית המידע יוזרם לסטרימר שינגן אותו ללא שמירתו מקומית על הסטרימר (תכני HD לדוגמה)?
נניח שאני מתקין בסטרימר הארד דיסק פנימי (אגב, שמים הארד דיסק רגיל או של ניידים?), האם אני אמור להעביר אליו תכנים דרך ה-USB מהתקן כמו DISK ON KEY וכו' או שיש לו אפשרות להתחבר לרשת הביתית עם WIFI?
בכלל בסטרימרים שהתפרסמו להם ביקורות לא ראיתי משהו מיוחד לגבי WIFI ולא הבנתי איך אמורים לחבר אותם?
האם זה ריאלי שברשת הביתית המידע יוזרם לסטרימר שינגן אותו ללא שמירתו מקומית על הסטרימר (תכני HD לדוגמה)?
- IlanLCD
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 241
אתה יכול להעביר דרך USB, אם שמת כונן פנימי.
אתה יכול גם לחבר אותו לרשת ביתית חוטית ולהעביר אליו מידע או להציג קבצים הנמצאים בכל מקום ברשת.
ברשת אלחוטית יש קשיים להעביר תכני HD, לחלק עובד לחלק לא (לי לא), רשת בתקן N אמורה להיות טובה יותר, עוד לא ניסיתי.
אתה יכול גם לחבר אותו לרשת ביתית חוטית ולהעביר אליו מידע או להציג קבצים הנמצאים בכל מקום ברשת.
ברשת אלחוטית יש קשיים להעביר תכני HD, לחלק עובד לחלק לא (לי לא), רשת בתקן N אמורה להיות טובה יותר, עוד לא ניסיתי.
- lir86
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
יש בכלל סטרימר שתומך בתקן N? או ב 1Gbps?
- duder
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 735
כל מזרימי ה NMT תומכים בתקן N , ע"י דונגל ספציפי.
דגם מסוים של TP-Link או הדונגל הנמכר דרך אתר היצרן.
דגם מסוים של TP-Link או הדונגל הנמכר דרך אתר היצרן.
- זה-הכינוי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
הבעיה היא שעד היום לא שמעתי על מישהו שהצליח להעביר 1080p דרך רשת אלחוטיתduder כתב:כל מזרימי ה NMT תומכים בתקן N , ע"י דונגל ספציפי.
דגם מסוים של TP-Link או הדונגל הנמכר דרך אתר היצרן....
- lir86
-
- חבר פעיל מאוד

ואין כזה שתומך ביותר מ 100Mbps בחיבור חוטי?
-
shkop
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
אני אחדד -
בואו נגיד שאני לא אהיה תאב בצע ובסה"כ אני רוצה להעביר תכנים ל- HD של הסטרימר מהמחשב ברשת אלחוטית ולצפות בהם לאחר ההעברה.
הראוטר ליד המחשב הראשי מחובר אליו בחיבור קוי מכיון שבו אני מעוניין בחיבור האמין ביותר.
לכל הסטרימרים שראיתי היה חיבור ETHERNET בלבד אבל בהנחה שאינם מחוברים לראוטר קוית כיצד הם מתחברים? (אני מדבר על סטרימרים סביב 200 דולר).
בואו נגיד שאני לא אהיה תאב בצע ובסה"כ אני רוצה להעביר תכנים ל- HD של הסטרימר מהמחשב ברשת אלחוטית ולצפות בהם לאחר ההעברה.
הראוטר ליד המחשב הראשי מחובר אליו בחיבור קוי מכיון שבו אני מעוניין בחיבור האמין ביותר.
לכל הסטרימרים שראיתי היה חיבור ETHERNET בלבד אבל בהנחה שאינם מחוברים לראוטר קוית כיצד הם מתחברים? (אני מדבר על סטרימרים סביב 200 דולר).
- lir86
-
- חבר פעיל מאוד

- duder
-
- חבר פעיל במיוחד

אני העברתי 1080P על רשת G, אבל לא דרך דונגל אלה router.זה-הכינוי כתב: הבעיה היא שעד היום לא שמעתי על מישהו שהצליח להעביר 1080p דרך רשת אלחוטית...
וגם זה היה מוגבל ל bitrate נמוך יחסית. (לא מתקרב ל Bluray)
- lir86
-
- חבר פעיל מאוד

100Mbps מספיק להעברת 1080p בחיבור חוטי?
- duder
-
- חבר פעיל במיוחד

מספיק לכל התכנים הכי תובעניים שקיימים כיום.
יש התיחסות לזה בביקורת של זיו על ה PH-A100.
יש התיחסות לזה בביקורת של זיו על ה PH-A100.