צריך המלצה לפלסמה חדשה 42/50 אינץ'
הנה חבריקו, שאלתי בעצמי ב AVFORUM, וכולם שם אומרים שעדיף את ה PV8 על ה A450, כך שברור שגם ה 80 עדיפה מהסמסונג:
http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... -a450.html
אני חושב שהציטוט הכי חזק שם הוא שהסמסונג לא יודעת להציג שחור בכלל, וזה בדיוק מה שאמרתי, היא מציגה שחור מאוד לא עמוק, והוא מלווה בסגול, הפנסוניק פשוט יותר טובה, לצערי.
http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... -a450.html
אני חושב שהציטוט הכי חזק שם הוא שהסמסונג לא יודעת להציג שחור בכלל, וזה בדיוק מה שאמרתי, היא מציגה שחור מאוד לא עמוק, והוא מלווה בסגול, הפנסוניק פשוט יותר טובה, לצערי.
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
9000es
לקחת את הדברים קצת רחוק מדי.
יש אנשים שחושבים אחרת ממך... לא כולם "שתולים", לא הכל תיאוריות קונספירציה, בטח שלא בתחום כזה שיש בו הרבה מהסובייקטיבי, עניינים של טעם וכו'. אין פה שחור ולבן, ויש יותר ממליצים לפנסוניק מאשר לסמסונג.
לא מבין למה לקחת את זה כל כך אישי.. כמו שמרטין אמר.. סה"כ מדובר במסכים
לקחת את הדברים קצת רחוק מדי.
יש אנשים שחושבים אחרת ממך... לא כולם "שתולים", לא הכל תיאוריות קונספירציה, בטח שלא בתחום כזה שיש בו הרבה מהסובייקטיבי, עניינים של טעם וכו'. אין פה שחור ולבן, ויש יותר ממליצים לפנסוניק מאשר לסמסונג.
לא מבין למה לקחת את זה כל כך אישי.. כמו שמרטין אמר.. סה"כ מדובר במסכים
- OhadG
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 114 פעמים
למה בדיוק אתה חושב שאני "משחק אותה"?
אינטרסנטים (מסיבות כאלו או אחרות) יש בכל מקום.
אם יש לך הוכחות על קשר בין כינוי כלשהו לבין משווק של יורוקום הדרך הנכונה להתייחס לכך היא ע"י דיווח לאחד המנהלים פה.
אינטרסנטים (מסיבות כאלו או אחרות) יש בכל מקום.
אם יש לך הוכחות על קשר בין כינוי כלשהו לבין משווק של יורוקום הדרך הנכונה להתייחס לכך היא ע"י דיווח לאחד המנהלים פה.
אחי אני רק הבאתי ציטוטים ממקורות אמינים כמו AVFORUM, ואז עשיתי את הפעולה הפשוטה ויותר ושאלתי שם:פנסוניק PV8 או סמסונג A450 , התשובה שלהם היתה ברורה:פנסוניק PV8 עדיפה, אז אם לוקחים בחשבון שה PV80 אפילו קצת יותר טובה מה PV8 אז יש לנו מנצחת ברורה כניראה.dodi88 כתב:אל תשחק אותה תמים
יש פה לא מעט כאלה שקשורים כך או כך ליורוקום ומנסים לשווק פה פנסוניק בכל מחיר, גם אם זה אומר הפצת שקרים על חברות מתחרות הבאת נתונים שרחוקים מהמציאות ועוד....
תאמין לי שאני מאוהבי סמסונג, ואוהבי המסכים היפים, וממש קשה לי להכניס הביתה מוצר מכוער כמו ה PV8, אבל המוח שלי, העיניים שלי, וכ"כ הרבה מקורות אמינים ומבינים בתחום לא משקרים, הסמסונג פשוט מסך הרבה פחות טוב, אז אני מתחבט עם עצמי, כי מצד אחד אני יכול לחיות עם זה שהסמסונג מסך פחות טוב, שהשחורים בו הרבה פחות טובים, שהקונטרסט שלו הרבה פחות טוב, שיש בו יותר השתקפות, שהצבעים בו לא מציאותיים, כי עדיין זה מסך סבבה, שגם נראה נפלא, ומצד שני יש את הפנסוניק PV80 שיקרה לי מדי, אז נישארתי עם ה PV8 , שהיא אמנם באמת מסך בלפחות 2 רמות מעל הסמסונג, אבל הוא מסך מכוער, וואלה יש מצב גדול שאני אחיה טוב גם עם התמונה של הסמסונג, וככה גם יהיה לי מסך שהוא רהיט, ואני לא אתבאס מהחיצוניות שלו, אני עדיין לא החלטתי על איזה מהצדדים ללכת, אני חושב שהיופי של מסך דק הוא פרמטר מאוד חשוב, כי אחרי הכל גם מכוניות יש הרבה טובות ואמינות, והרבה פעמים הצורה והמראה מכריעים (לרוב), כך שזה שיקול מרכזי אצלי, אבל גם יש את אלו שאומרים שוואלה בהתחלה כולם מתפעלים מאיזה מסך יפה קנית, אבל אחרי זה שוכחים מזה ומתרכזים בתמונה שהוא מציג, ופה אין ספק שהפנסוניק מנצחת, ההגיון אומר לי ללא ספק פנסוניק, הלב אומר סמסונג, כשאני אחליט עם מי ללכת אני אעדכן פה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
וואו. וואו. וואו.
מישהו טרח לקרוא על מה הייתה השאלה המקורית ? נראה לי הבנאדם נעלם לגמרי. סה"כ שאל מה עדיף ואם יש המלצות. כל השרשור הפך למלחמת פנסוניק וסמסונג... אם למישהו יש רעיון מבוסס תנו תשובה, אם אתם רוצים להמשיך ראש בראש תפתחו שרשור אחר, חבל על הזמן של הבנאדם. הוא נכנס לפורום כדי לשאול אתכם מה עדיף, לא מי פחות טובה...
מצטער על דברי התוכחה אבל אני עוקב אחרי השרשור ולא מצליח לראות אפילו הערה אחת מעבר לעמוד הראשון שעוזרת לו. חבל.
מישהו טרח לקרוא על מה הייתה השאלה המקורית ? נראה לי הבנאדם נעלם לגמרי. סה"כ שאל מה עדיף ואם יש המלצות. כל השרשור הפך למלחמת פנסוניק וסמסונג... אם למישהו יש רעיון מבוסס תנו תשובה, אם אתם רוצים להמשיך ראש בראש תפתחו שרשור אחר, חבל על הזמן של הבנאדם. הוא נכנס לפורום כדי לשאול אתכם מה עדיף, לא מי פחות טובה...
מצטער על דברי התוכחה אבל אני עוקב אחרי השרשור ולא מצליח לראות אפילו הערה אחת מעבר לעמוד הראשון שעוזרת לו. חבל.
Vocare Ad Regnum
-
gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
אז כמו ש TANDBERG וTANDBERG כתב:וואו. וואו. וואו.
מצטער על דברי התוכחה אבל אני עוקב אחרי השרשור ולא מצליח לראות אפילו הערה אחת מעבר לעמוד הראשון שעוזרת לו. חבל....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים