צריך המלצה לפלסמה חדשה 42/50 אינץ'

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #41 

הנה חבריקו, שאלתי בעצמי ב AVFORUM, וכולם שם אומרים שעדיף את ה PV8 על ה A450, כך שברור שגם ה 80 עדיפה מהסמסונג:

http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... -a450.html

אני חושב שהציטוט הכי חזק שם הוא שהסמסונג לא יודעת להציג שחור בכלל, וזה בדיוק מה שאמרתי, היא מציגה שחור מאוד לא עמוק, והוא מלווה בסגול, הפנסוניק פשוט יותר טובה, לצערי.

ohad522
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 434
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #42 

מסכן מי שפתח את השרשור... שאל שאלה ברורה ותראו לאן הגעתם... :wink:

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #43 

שלום לכולם .
השרשור הזה אומר דרשני .
הרי ידוע שמי שמנסה בכוח להוכיח שהוא יותר טוב . אז זה מראה על איזה בעיה שהיא.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #44 

9000es
לקחת את הדברים קצת רחוק מדי.
יש אנשים שחושבים אחרת ממך... לא כולם "שתולים", לא הכל תיאוריות קונספירציה, בטח שלא בתחום כזה שיש בו הרבה מהסובייקטיבי, עניינים של טעם וכו'. אין פה שחור ולבן, ויש יותר ממליצים לפנסוניק מאשר לסמסונג.
לא מבין למה לקחת את זה כל כך אישי.. כמו שמרטין אמר.. סה"כ מדובר במסכים :-)
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

dodi88
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3803
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #45 

אל תשחק אותה תמים

יש פה לא מעט כאלה שקשורים כך או כך ליורוקום ומנסים לשווק פה פנסוניק בכל מחיר, גם אם זה אומר הפצת שקרים על חברות מתחרות הבאת נתונים שרחוקים מהמציאות ועוד.

OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1201
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 114 פעמים

שליחה #46 

למה בדיוק אתה חושב שאני "משחק אותה"?
אינטרסנטים (מסיבות כאלו או אחרות) יש בכל מקום.
אם יש לך הוכחות על קשר בין כינוי כלשהו לבין משווק של יורוקום הדרך הנכונה להתייחס לכך היא ע"י דיווח לאחד המנהלים פה.
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il

Ohad

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #47 

dodi88 כתב:אל תשחק אותה תמים

יש פה לא מעט כאלה שקשורים כך או כך ליורוקום ומנסים לשווק פה פנסוניק בכל מחיר, גם אם זה אומר הפצת שקרים על חברות מתחרות הבאת נתונים שרחוקים מהמציאות ועוד.
...
אחי אני רק הבאתי ציטוטים ממקורות אמינים כמו AVFORUM, ואז עשיתי את הפעולה הפשוטה ויותר ושאלתי שם:פנסוניק PV8 או סמסונג A450 , התשובה שלהם היתה ברורה:פנסוניק PV8 עדיפה, אז אם לוקחים בחשבון שה PV80 אפילו קצת יותר טובה מה PV8 אז יש לנו מנצחת ברורה כניראה.

תאמין לי שאני מאוהבי סמסונג, ואוהבי המסכים היפים, וממש קשה לי להכניס הביתה מוצר מכוער כמו ה PV8, אבל המוח שלי, העיניים שלי, וכ"כ הרבה מקורות אמינים ומבינים בתחום לא משקרים, הסמסונג פשוט מסך הרבה פחות טוב, אז אני מתחבט עם עצמי, כי מצד אחד אני יכול לחיות עם זה שהסמסונג מסך פחות טוב, שהשחורים בו הרבה פחות טובים, שהקונטרסט שלו הרבה פחות טוב, שיש בו יותר השתקפות, שהצבעים בו לא מציאותיים, כי עדיין זה מסך סבבה, שגם נראה נפלא, ומצד שני יש את הפנסוניק PV80 שיקרה לי מדי, אז נישארתי עם ה PV8 , שהיא אמנם באמת מסך בלפחות 2 רמות מעל הסמסונג, אבל הוא מסך מכוער, וואלה יש מצב גדול שאני אחיה טוב גם עם התמונה של הסמסונג, וככה גם יהיה לי מסך שהוא רהיט, ואני לא אתבאס מהחיצוניות שלו, אני עדיין לא החלטתי על איזה מהצדדים ללכת, אני חושב שהיופי של מסך דק הוא פרמטר מאוד חשוב, כי אחרי הכל גם מכוניות יש הרבה טובות ואמינות, והרבה פעמים הצורה והמראה מכריעים (לרוב), כך שזה שיקול מרכזי אצלי, אבל גם יש את אלו שאומרים שוואלה בהתחלה כולם מתפעלים מאיזה מסך יפה קנית, אבל אחרי זה שוכחים מזה ומתרכזים בתמונה שהוא מציג, ופה אין ספק שהפנסוניק מנצחת, ההגיון אומר לי ללא ספק פנסוניק, הלב אומר סמסונג, כשאני אחליט עם מי ללכת אני אעדכן פה :)

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #48 

וואו. וואו. וואו.
מישהו טרח לקרוא על מה הייתה השאלה המקורית ? נראה לי הבנאדם נעלם לגמרי. סה"כ שאל מה עדיף ואם יש המלצות. כל השרשור הפך למלחמת פנסוניק וסמסונג... אם למישהו יש רעיון מבוסס תנו תשובה, אם אתם רוצים להמשיך ראש בראש תפתחו שרשור אחר, חבל על הזמן של הבנאדם. הוא נכנס לפורום כדי לשאול אתכם מה עדיף, לא מי פחות טובה...
מצטער על דברי התוכחה אבל אני עוקב אחרי השרשור ולא מצליח לראות אפילו הערה אחת מעבר לעמוד הראשון שעוזרת לו. חבל.
Vocare Ad Regnum

gofmarat פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #49 

TANDBERG כתב:וואו. וואו. וואו.
מישהו טרח לקרוא על מה הייתה השאלה המקורית ? נראה לי הבנאדם נעלם לגמרי. סה"כ שאל מה עדיף ואם יש המלצות. כל השרשור הפך למלחמת פנסוניק וסמסונג... אם למישהו יש רעיון מבוסס תנו תשובה, אם אתם רוצים להמשיך ראש בראש תפתחו שרשור אחר, חבל על הזמן של הבנאדם. הוא נכנס לפורום כדי לשאול אתכם מה עדיף, לא מי פחות טובה...
מצטער על דברי התוכחה אבל אני עוקב אחרי השרשור ולא מצליח לראות אפילו הערה אחת מעבר לעמוד הראשון שעוזרת לו. חבל.
...
אז כמו ש TANDBERG ו :mrgreen: , אם מישהו יכול להסביר לי קצת יותר על מה הכוונה ברזולוציה 768*1024 ופיקסלים מלבניים, איך זה מראה על מסך של 9*16?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78875
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #50 

חברים, אם לא נצליח להרגיע את הרוחות נאלץ לסגור את השרשור. תודה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”