אולם האופרה בתל אביב- *** של סאונד
האפילוג נכתב כבר בפרולוג
בכל אופן
היות ואנשים נוספים מקוראי הפורום היו בהופעות המדוברות וחלקם אם חשו כי הסאונד לא היה טוב
אני מציע לכל אילו לפנות לאנשים שציינתי לצעוק, לקבל את הכרטיסים הללו (עלק פיצוי? על מה? ) לא לנצלם. לפנות אלי במסר, נאסוף את הכרטיסים ונתרום לילדים בתלמה ילין או בקונסרבטוריום ביפו שיבואו לשמוע מוזיקה בחינם.
לגבי הופעות ג'אז עתידיות במשכן- אין בשורות. כנראה מישהו מאוד רוצה שמישהו אחר יקבל את עבודת ההגברה שם.
מי שאוהב לראות סרט אילם עם אנשים זזים ומוזיקה ברקע- מוזמן להופעות האילו.
בכל אופן
היות ואנשים נוספים מקוראי הפורום היו בהופעות המדוברות וחלקם אם חשו כי הסאונד לא היה טוב
אני מציע לכל אילו לפנות לאנשים שציינתי לצעוק, לקבל את הכרטיסים הללו (עלק פיצוי? על מה? ) לא לנצלם. לפנות אלי במסר, נאסוף את הכרטיסים ונתרום לילדים בתלמה ילין או בקונסרבטוריום ביפו שיבואו לשמוע מוזיקה בחינם.
לגבי הופעות ג'אז עתידיות במשכן- אין בשורות. כנראה מישהו מאוד רוצה שמישהו אחר יקבל את עבודת ההגברה שם.
מי שאוהב לראות סרט אילם עם אנשים זזים ומוזיקה ברקע- מוזמן להופעות האילו.
תחבור למיקי רוזנטל,ביחד שניכם תגיעו רחוק...
ממש לא מפתיעה אותי התנהלות העירייה!
כמו תמיד,הרשויות מתישות את האזרח הקטן באמצעות בירוקרטיה מתמשכת,ולנו נותר רק לדבר ללמפה...
מה שכן,סיפקת לי בידור להערב...מחכה לאפילוג של האפילוג.
בהצלחה!
ממש לא מפתיעה אותי התנהלות העירייה!
כמו תמיד,הרשויות מתישות את האזרח הקטן באמצעות בירוקרטיה מתמשכת,ולנו נותר רק לדבר ללמפה...
מה שכן,סיפקת לי בידור להערב...מחכה לאפילוג של האפילוג.
בהצלחה!
! Ride with the wind of change
נו, ואם..
היו מחזירים לך מייד את עלות הכרטיסים+החניון+בלאי הצמיגים/מצבר וכו'-
זה היה הופך אותם לנותני שירות מעולים
(או את האקוסטיקה ורמת ההגברה במשכן לטובים יותר?)
או שזו היתה מבחינתם הודעה בריש גלי על כך שלא סיפקו את הסחורה!! ובכך אף מעמידים עצמם בסכנת תביעה יצוגית, אולי ? (ועל מה? על סמך טענתך הסובייקטיבית... ואולי עוד אי אלו טענות, די ספורות לצערנו, שיתכן ושמעו/ קראו?), הם כנראה לא מספיק טיפשים, ליפול בפח הזה
ההמלצה להדיר את ישבננו/ אוזנינו מהאולם הנ"ל, כמובן מקובלת עלי (כפי שכבר ציינתי קודם פה), רק כך, אם באמת לא יגיע קהל, יבינו שם.
זה היה הופך אותם לנותני שירות מעולים
או שזו היתה מבחינתם הודעה בריש גלי על כך שלא סיפקו את הסחורה!! ובכך אף מעמידים עצמם בסכנת תביעה יצוגית, אולי ? (ועל מה? על סמך טענתך הסובייקטיבית... ואולי עוד אי אלו טענות, די ספורות לצערנו, שיתכן ושמעו/ קראו?), הם כנראה לא מספיק טיפשים, ליפול בפח הזה
ההמלצה להדיר את ישבננו/ אוזנינו מהאולם הנ"ל, כמובן מקובלת עלי (כפי שכבר ציינתי קודם פה), רק כך, אם באמת לא יגיע קהל, יבינו שם.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')אני מניח שכןמלכישמואל כתב:שלום רב
שאלה קצרה
האם מערכת ההגברה באולם היא מערכת קבועה ???...
נדמה לי שהם שינו את החברה שעושה הגברה בסידרה הזו.
מי שחושב שזה עיניים של 500 ש"ח שיחוזרו לי לכיס טועה.
אני יודע שאודיופיליה זה איזה תחביב די אינדיבידואלי וסוציומאטי אבל יש דברים שהם יותר חשובים מהחזר של כמה מאות ש"ח לאדם כזה או אחר.
בסוף הם יחשבו 10 פעמים לפני כל הופעה וגם יבחנו את ההכנות שלהם לפני הקונצרט באופן מקצועי יותר כי הם ידעו שיש לזה מחיר.
רק להמנע מלהגיע להופעות שם- זה פיתרון טוב אבל לא מספק.
לגבי ההמשך- אני מעדיף לדבר אחרי מעשים ותוצאות ולא מה אני מתכנן או רוצה לעשות.