קבוצת HEBDEV סוגרת את הפיתוח
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני אישית ממש כואב את הסיפור הזה.
החברה האלה היו יכולים לעשות לא מעט כסף עם השקעה לא גדולה וממש כואב הלב שהם התייאשו.
בתור אחד שתבע מישהו על כך שמכר עברית חינמית שלי (בזמנו עשיתי עברית עבור SYMBIAN) וגם זכה בלא מעט כסף כתוצאה מכך אני חושב שגם הקבוצה הזו היתה יכולה להרוויח לא מעט מזה בהשקעה מינימלית.
אני רואה את זה ככישלון גדול של הקהילה שלא תרמה, לא עודדה ובמידה רבה היתה מלאת טענות במקום מלאת הערכה.
החברה האלה היו יכולים לעשות לא מעט כסף עם השקעה לא גדולה וממש כואב הלב שהם התייאשו.
בתור אחד שתבע מישהו על כך שמכר עברית חינמית שלי (בזמנו עשיתי עברית עבור SYMBIAN) וגם זכה בלא מעט כסף כתוצאה מכך אני חושב שגם הקבוצה הזו היתה יכולה להרוויח לא מעט מזה בהשקעה מינימלית.
אני רואה את זה ככישלון גדול של הקהילה שלא תרמה, לא עודדה ובמידה רבה היתה מלאת טענות במקום מלאת הערכה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
כבר מתחילה להתגבש קבוצת פיתוח חדשה שתכלול בתוכה כנראה גם כמה מיוצאי HEBDEV.
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=75091
נראה לאן זה יוביל אותנו.
הוצעו שם כמה מודלים עסקיים מעניינים, אני אישית חושב שיש סיכוי שהדבר הזה יתרומם...
http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=75091
נראה לאן זה יוביל אותנו.
הוצעו שם כמה מודלים עסקיים מעניינים, אני אישית חושב שיש סיכוי שהדבר הזה יתרומם...
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נראה לי מאוד נאביים אנשים שם.
מצד אחד המשתמשים קוראים לזה שימשיך להיות חינם כי זה רוח השיתוף ואין בטחון שהתוכנה לא תהרוס את המכשיר. מצד שני יש כאן אנשים שעושים ימים כלילות להביא את המוצר הזה לכדי שלמות.
אם שואלים אותי כדאי מאוד שאיזו קבוצה שלא תקום תיקח כסף על פועלה, חבל שאחרי כמה חודשים הם שוב יכנסו ליאוש בגלל כמות השעות וההשקעה אל מול הקמצנות הישראלית האופיינית.
מצד אחד המשתמשים קוראים לזה שימשיך להיות חינם כי זה רוח השיתוף ואין בטחון שהתוכנה לא תהרוס את המכשיר. מצד שני יש כאן אנשים שעושים ימים כלילות להביא את המוצר הזה לכדי שלמות.
אם שואלים אותי כדאי מאוד שאיזו קבוצה שלא תקום תיקח כסף על פועלה, חבל שאחרי כמה חודשים הם שוב יכנסו ליאוש בגלל כמות השעות וההשקעה אל מול הקמצנות הישראלית האופיינית.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לא הייתי קורא לזה קמצנות
זה היכולת לקבל משהו ללא תשלום או תשלום סמלי
כמו כל דבר אחר שניתן לקנות בIPHONE STORE
יש לי חבר שמוכר עכשיו שם תוכנה ליהלומים במחיר של $49.99
יש לו מתחרה שפשוט העתיק ממנו את התוכנה והחוצפן מוכר את זה שם ב $119.99
לעברית המחיר לא צריך לעלות על $19.99 ואפילו פחות
בגלל הביקוש הרב שיש למוצר.
זה היכולת לקבל משהו ללא תשלום או תשלום סמלי
כמו כל דבר אחר שניתן לקנות בIPHONE STORE
יש לי חבר שמוכר עכשיו שם תוכנה ליהלומים במחיר של $49.99
יש לו מתחרה שפשוט העתיק ממנו את התוכנה והחוצפן מוכר את זה שם ב $119.99
לעברית המחיר לא צריך לעלות על $19.99 ואפילו פחות
בגלל הביקוש הרב שיש למוצר.
אור שפע ואהבה
ישראל מובילה בתחום התוכנות הפירטיות , הורדות סרטים , מוסיקה וכל מה שזז.
זה אופי הישראליות ... כל דבר בחינם .
אני אישית לא משתמש ב IPHON אך תשלום סימלי של 10-50 ש"ח היה טוב עבורי והייתי משלם .
זה אופי הישראליות ... כל דבר בחינם .
אני אישית לא משתמש ב IPHON אך תשלום סימלי של 10-50 ש"ח היה טוב עבורי והייתי משלם .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
זה חייב להיות בחינם כי זה הרעיון של התוכנה הפתוחה. תיצור משהו בסיסי כמו מקלדת עברית ותמיכה בעברית, תנהל קוד פתוח עם הקהילה ולא תצטרך לעבוד כל הלילות בשבוע לבד. אלא אם רוצה לעשות כסף, זה משהו אחר.
אבל ברור שזו לא הייתה הכוונה של חברי HebDev, אם הם היו רוצים כסף הם היו מפרסמים את זה. או שהם כבר קיבלו כסף ממישהו אחר, או שהם לא רצו ולא רוצים. זה די ברור אני חושב.
בכל מקרה, כאחד שאין לו אייפון, כל הכבוד להם על העבודה הנפלאה עד עכשיו. רק חבל שהם גמרו בקול ענות חלושה. עוד כמה חודשיים לא יזכרו את הבלאגן הזה.
אבל ברור שזו לא הייתה הכוונה של חברי HebDev, אם הם היו רוצים כסף הם היו מפרסמים את זה. או שהם כבר קיבלו כסף ממישהו אחר, או שהם לא רצו ולא רוצים. זה די ברור אני חושב.
בכל מקרה, כאחד שאין לו אייפון, כל הכבוד להם על העבודה הנפלאה עד עכשיו. רק חבל שהם גמרו בקול ענות חלושה. עוד כמה חודשיים לא יזכרו את הבלאגן הזה.
יאיר במילרע. לא מילעיל
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: