dacmagic -מעוניין לקנות במשלוח מאנגליה
פופולארי בין באי פורומי האוזניות בחו"ל. לא הייתי מצפה לתמורה מדהימה, מה כבר אפשר לקבל ב- $150?
אני לא יודע מה נקרא אצלך זול, אבל קשה לי להאמין שאפשר יהיה להשיג משהו שעושה יותר מוסיקה ב- 2000 ש"ח מה- DAC של פורמן.
אני לא יודע מה נקרא אצלך זול, אבל קשה לי להאמין שאפשר יהיה להשיג משהו שעושה יותר מוסיקה ב- 2000 ש"ח מה- DAC של פורמן.
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
ה DacMagic היה אצלי לנסיון מספר ימים. בדקתי אותו מול המחשב וגם מול הסטרימר שלי Apple TV
במחשב מסוג HP Pavilion 6420 שולחני חיברתי אותו באמצעות USB
ל Apple TV חיברתי אותו ע"י כבל אופטי
השיפור של הסאונד מהמחשב היה ניכר בעיקר בכיוון של התייצבות הכלים השונים של התזמורת במיקום מוגדר, ובס יותר מדוייק ופחות נמרח, אם כי אני להפתעתי יותר ממרוצה מהסאונד של כרטיס הקול המקורי שלי במחשב שהוא מסוג Raeltek HD
ב Apple TV שלמעשה עבורו אני מתעניין ב DAC לא היה שיפור ניכר. הקבצים שלי מועברים ל ITune ומשם לApple TV בפורמט Apple LossLess לא ברור לי מה בדיוק קורה בין הDAC ובין Apple TV
ל Apple Tv יש יכולות מרשימות של וידיאו וארגון הקבצים על הTV אך איכות הסאונד שלו לא השביעה את רצוני
האם מישהו נתקל בתופעה וניסה להוסיף DAC ל Apple TV
במחשב מסוג HP Pavilion 6420 שולחני חיברתי אותו באמצעות USB
ל Apple TV חיברתי אותו ע"י כבל אופטי
השיפור של הסאונד מהמחשב היה ניכר בעיקר בכיוון של התייצבות הכלים השונים של התזמורת במיקום מוגדר, ובס יותר מדוייק ופחות נמרח, אם כי אני להפתעתי יותר ממרוצה מהסאונד של כרטיס הקול המקורי שלי במחשב שהוא מסוג Raeltek HD
ב Apple TV שלמעשה עבורו אני מתעניין ב DAC לא היה שיפור ניכר. הקבצים שלי מועברים ל ITune ומשם לApple TV בפורמט Apple LossLess לא ברור לי מה בדיוק קורה בין הDAC ובין Apple TV
ל Apple Tv יש יכולות מרשימות של וידיאו וארגון הקבצים על הTV אך איכות הסאונד שלו לא השביעה את רצוני
האם מישהו נתקל בתופעה וניסה להוסיף DAC ל Apple TV
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
לא שמעתי את ה DAC של יאיר, אבל בשלב הזה המטרה שלי לשמוע מדי פעם באיכות יותר טובה מה LAPTOP שלי, בעיקר מאתרים כמו youtube וכאלה.
לא רואה הצדקה להוציא סכומים גדולים, ממילא המקור הוא באיכות בנונית-.
אני מעריך שכן אפשר לשפר עם DAC, אבל ה bitrate הנמוך הוא מגבלה מספיק קשה.
אם הייתי בונה מערכת היום, הייתי מדלג על השקעה ב CD ובמקום קונה DAC איכותי, או את ה Transport של logictech.
לא רואה הצדקה להוציא סכומים גדולים, ממילא המקור הוא באיכות בנונית-.
אני מעריך שכן אפשר לשפר עם DAC, אבל ה bitrate הנמוך הוא מגבלה מספיק קשה.
אם הייתי בונה מערכת היום, הייתי מדלג על השקעה ב CD ובמקום קונה DAC איכותי, או את ה Transport של logictech.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
על הנגן שלי שילמתי יותר.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
כמה באמת המכס על DAC?
איך בדיוק המכס יודע שמוצר מסויים הוא DAC?
מעניין אם זה יכול להחשב כמוצר למחשב, כמו למשל ה-MUSICSTREAMER של HRT שיש לו רק כניסת USB ושתי יציאות אנלוגיות.
דני
מעניין אם זה יכול להחשב כמוצר למחשב, כמו למשל ה-MUSICSTREAMER של HRT שיש לו רק כניסת USB ושתי יציאות אנלוגיות.
דני
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
משלוח מאנגליה יעלה לך בסביבות 60 פאונד.
תוסיף לזה 16 אחוז מעמ (כולל על עלות המשלוח) ואתה כבר מגיע לעלות של 1900 שקל על עלות בסיס של 200 פאונד.
לא ממש בטוח שכדאי להביא אותו במשלוח
תוסיף לזה 16 אחוז מעמ (כולל על עלות המשלוח) ואתה כבר מגיע לעלות של 1900 שקל על עלות בסיס של 200 פאונד.
לא ממש בטוח שכדאי להביא אותו במשלוח
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
סתם לשם עניין , עלות הבסיס שחישבת היא כוללת מס באנגליה ? כי אם כן אתה צריך להוריד את המע"מ שלהם שהוא אאל"ט 15%yanivol כתב:משלוח מאנגליה יעלה לך בסביבות 60 פאונד.
לא ממש בטוח שכדאי להביא אותו במשלוח...
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
לא חישבתי עלות בסיס. נאמר בתחילת השרשור שהמחיר הוא 200 פאונד. הוספתי אליו 60 פאונד משלוח ו16% מעמ על הסכום כולל דמי המשלוח הגעתי לכ 300 פאונד ולפי שער של 6.15 מגיעים ל 1845 שקליםtruejoker כתב:סתם לשם עניין , עלות הבסיס שחישבת היא כוללת מס באנגליה ? כי אם כן אתה צריך להוריד את המע"מ שלהם שהוא אאל"ט 15%yanivol כתב:משלוח מאנגליה יעלה לך בסביבות 60 פאונד.
לא ממש בטוח שכדאי להביא אותו במשלוח......
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
א. פאונד היום פחות מ6 ש"ח
ב. משלוח דרך ים תעלה הרבה פחות מ60 פאונד
ג. אני לא בטוח שיש לשלם מעם"ם על DAC
ב. משלוח דרך ים תעלה הרבה פחות מ60 פאונד
ג. אני לא בטוח שיש לשלם מעם"ם על DAC
מה הבדל בין חובב מוזיקה ו בין אודיופיל ?
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
חובב מוזיקה שומע מוזיקה בעזרת רכיבי מערכת
ואודיופיל שומע רכיבי מערכת בעזרת מוזיקה.
- 0z23
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 525
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
הצעות רעיונות...
אחי שמגיע מרומניה יכול לקנות בחנות שמצאתי
www.dvdplanet.ro
את "המג'יק" שח 1230ron=1560
fubar2
599ron=780
שח
(הוא עוד יוריד קצת במחיר5%
)
שח 1ron~1.3
המלצות גם לגבי מחירים של פרהאמפלפייר וגם ראש לפטיפון
האם הוא צריך לשלם מכס במידה והוא לא יצליח להעביר
ועל איזה מוצרים כן/ לא
תודות על
www.dvdplanet.ro
את "המג'יק" שח 1230ron=1560
fubar2
599ron=780
שח
(הוא עוד יוריד קצת במחיר5%
שח 1ron~1.3
המלצות גם לגבי מחירים של פרהאמפלפייר וגם ראש לפטיפון
האם הוא צריך לשלם מכס במידה והוא לא יצליח להעביר
ועל איזה מוצרים כן/ לא
תודות על
- gab
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אין משלוח מסודר של הממיר הזה מאנגליה - משהו עקרוני אצל החברה..... כן יש מס על ממירים ובנוסף מע"מ של 16% אבל אתה יכול לקבל זיכוי על המע"מ באנגליה מראש בשל המשלוח לכאן כך ששבסופו של דבר יצא לך המחיר של המוצר פלוס מיסים פלוס משלוחה.
בהצלחה.
בהצלחה.