מיקרוסופט - הבעיות המרכזיות ב XBOX כבר מאחורינו

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #81 

רגע, שאני אבין: ה"מדד" של אנשים למידת האמינות של הפאלקון היא כמות התוצאות בגוגל?
אתם מודעים לעובדה שהמון עמודים בסגנון של "buy only falcon models to avoid RROD issued" מאונדקסים שם?
אולי תבדקו גם כמה קונסולות PS3 סובלות מאותה תופעה:
http://www.google.com/search?hl=en&q=ps ... tnG=Search
פי 10 תוצאות מהפלקון, וקצת פחות תוצאות מאשר כשמחפשים באופן כללי x360 RROD... אז גם זה אומר משהו? גוגל הוא באמת חבר שלי? הוא טוען שבPS3 יש כמעט אותה כמות RROD כמו בXBOX? תעשו לי טובה.

בזמנו היה תרד גדול בneogaf שבו אנשים דיווחו על קונסולות שחטפו RROD או תקלת חומרה אחרת. בערך שנה אחרי יציאת הפלקון היו שם 3 אזכורים של משתמשים שונים קונסולות תקולות, לעומת יותר מ-1000 איזכורים של משתמשים שונים לקונסולות תקולות מהדור הראשון. 1 ל-10? בולשיט. אני חשבתי שלמישהו כבר יש מידע קונקרטי.

וSPOT, איך אתה יודע שהדגם שלך היה פאלקון? וכשדיברתי על הודכת שגיאה התכוונתי להודעה שמופיעה על המסך ו/או לקוד שמתקבל מההבהובים של האורות האדומים:
http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xb ... -codes.htm

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #82 

moishe_v כתב:
9xcalibur9 כתב:
moishe_v כתב:[quote="9xcalibur9
ורק לצורך השעשוע, ה-260GTX שיש לי במחשב הוא כמו 4 RSX ו-3 XENON ביחד ובכל זאת הוא לא מתחמם אפילו עשירית מהבוקס. כיף?[/quote]

הסיבה לכך היא של-260GTX יש קירור אקטיבי משלו שהוא עצבני למדיי ומאד משופר(כולל תעלות קירור +ונטה על הגוף קירור)
לעומת זאת:
(אני בכוונה מפרט את כל הגירסאות שיצאו)-

ב-360 הראשונים(שהם באמת נפילה אחת גדולה) היה גוף קירור פסיבי מאלומניום בלבד
ב-360 (אלו עם הHDMI ,כולל הפלקון שהוא הגירסה האחרונה שיצאה עם לפני הג'ספרHDMI)היה גוף קרור פסיבי משופר שבנוי מתערובת של אלומניום ונחושת+תעלת קירור אחת -דבר שגרם לפיתרון טוב יותר של בעיית החימום
ב 360 ג'ספר- ה-GPU שהתחמם עד כה הוחלף בדגם חדש 65 ננו מיקרון שאמור לפתור את הבעייה בצורה מאד משמעותית

לסיכום-
אני מקווה שאתה כעת מודע להבדלים,וקיבלת תשובה לשאלתך
ורצוי שתצחק(לא תבכה)
...
כלומר במילים אחרות, הבוקס היה עד היום בנוי מזבל אתה אומר?
נהדר! שמח שהגענו לתובנה הזאת. זה כל מה שניסיתי להעביר עד עכשיו. אין שום קשר לזה שהכרטיס הגרפי נחות או טוב יותר אלא לעבודה הסוג ז' שמיקרוסופט עשתה עם הקונסולה שלה.
...
...

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”