עזרה - LCD32 עד 3,000 ש"ח (טיפה גמיש).
ביררתי, היריד הזה נועד בעיקר לחסל את המלאי הישן,guy11 כתב:יש יריד מכירות של סמסנוג בארמגון עד ה 22,אז אולי שווה לך למהר קצת....
וכשאני אומר ישן, אני מתכוון לטלוויזיות LCD פחות מתקדמות מA450 שנחשב עוד יחסית לחדש.
הם מוכרים A450 32 ב3,000 ש"ח, ביננו זה לא ממש "חיסול", זה המחיר בשוק...
שאלתי כי אני לפני קניה של הטלויזיה הזו.
הציעו לי את הA451 ב100 ש"ח יותר, אבל העדפתי לחכות (מחכה מתחילת החודש לסוף החודש- עוד עשרה ימים)
32A450 ב3300 ש"ח, כולל הובלה,התקנה, וזרוע. אחריות 3 שנים של סמיילין.
תודה, וסליחה מפותח הנושא אם התגובה שלי הפריעה לך.
הציעו לי את הA451 ב100 ש"ח יותר, אבל העדפתי לחכות (מחכה מתחילת החודש לסוף החודש- עוד עשרה ימים)
תודה, וסליחה מפותח הנושא אם התגובה שלי הפריעה לך.
- hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
זה לא תמיד אומר שאם יגיע סוף חודש אז המחירים ירדו, הם יורדים בהדרגה.
בכל מקרה אם תחכה כל הזמן מתי תהנה מהטלויזיה?!
בכל מקרה אם תחכה כל הזמן מתי תהנה מהטלויזיה?!
לא הפרעת,ofirr כתב:שאלתי כי אני לפני קניה של הטלויזיה הזו.
תודה, וסליחה מפותח הנושא אם התגובה שלי הפריעה לך....
לחדר שינה 37???????? לא מתאים בכלל
קח 32" גם תחסוך אלף חמש מאות שקל.
וגם, תחסוך כאב עיניים (מרוב האור מהמסך - וגם טיולים עם העיניים\ראש ..)
אנשים פה חולי נפש על מסכים, אל תקשיב לכל מי שאומר "קח יותר גדול" - יש אנשים מוזרים שמוכנים לשבת מטר מול מסך 50" - בנאדם נורמלי לא יעשה את זה.... העיקר הבריאות(ראייה)!
(שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אני לא אומר מה לעשות, אבל תתחשבו בזה שאם קונים מסך ענקי, אז מאמץ על העישונים הרבה יותר גדול מהתאורה של המסך שגורמת לכיווץ בכח של העישונים)
אני ממליץ למתלבטים לא לעשות צעד טיפשי שיכול לגרום לבעיות ראייה (וגם לחסוך כסף בכיס בקנייה).
לינק שמסביר על העניין של מרחקי תצוגה: (כן אני מודע לזה שזה FXP - אבל זה לא אומר שצריך לשלול את מה שמוצג שם)
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2 ... 7%93%D7%9C
אנשים פה חולי נפש על מסכים, אל תקשיב לכל מי שאומר "קח יותר גדול" - יש אנשים מוזרים שמוכנים לשבת מטר מול מסך 50" - בנאדם נורמלי לא יעשה את זה.... העיקר הבריאות(ראייה)!
(שכל אחד יעשה מה שטוב לו. אני לא אומר מה לעשות, אבל תתחשבו בזה שאם קונים מסך ענקי, אז מאמץ על העישונים הרבה יותר גדול מהתאורה של המסך שגורמת לכיווץ בכח של העישונים)
אני ממליץ למתלבטים לא לעשות צעד טיפשי שיכול לגרום לבעיות ראייה (וגם לחסוך כסף בכיס בקנייה).
לינק שמסביר על העניין של מרחקי תצוגה: (כן אני מודע לזה שזה FXP - אבל זה לא אומר שצריך לשלול את מה שמוצג שם)
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2 ... 7%93%D7%9C
טוב, עכשיו אני רשמית מבולבל,doscape כתב:לחדר שינה 37???????? לא מתאים בכלל
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=2 ... 7%93%D7%9C...
אני באמת לא יודע מה לקנות, לכן קיימת סבירות טובה שאני אקנה 37, מכיוון שהXBOX מחובר עם כבל HD, וכמו שנאמר במאמר שם, אם צופים בתוכן של HD מומלץ אפילו שזה יהיה קרוב יותר.
מה גם שבעתיד אני כנראה גם אחבר את הטלוויזיה לבלו-ריי, וכמובן ללפטופ.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
עם כל הכבוד לDOS - תשומת הלב לכמות ההודעות שלו פה לעומת כמות ההודעות וכמות המגיבים שלך - זה מלמד לפחות במעט על הידיעה של האנשים.
ד"א - הבחור שכח כמה וכמה וכמה דברים
מסך קטן מידיי - אתה מתאמץ יותר בשביל לראות פרטים ו/או כתוביות.
ובכל מסך - אפשר להחליש את הBRIGHTNESS... אם זה חזק מידיי.
וDOS - אפשר לדבר בנימה קצת יותר חברית - אפשר להגיד שאתה לא מסכים. בבדיקת שפיות האחרונה שלי דווקא אמרו שאני כמעט נורמלי
ד"א - הבחור שכח כמה וכמה וכמה דברים
מסך קטן מידיי - אתה מתאמץ יותר בשביל לראות פרטים ו/או כתוביות.
ובכל מסך - אפשר להחליש את הBRIGHTNESS... אם זה חזק מידיי.
וDOS - אפשר לדבר בנימה קצת יותר חברית - אפשר להגיד שאתה לא מסכים. בבדיקת שפיות האחרונה שלי דווקא אמרו שאני כמעט נורמלי
ציפיתי לתגובות בסגנון של lawpower , אתה צודק, אסור לסמוך על מי שחולק בדעתו על דעתם של אחרים, זה בסגנון "כולם קופצים מהצוק ואתה לא קופץ?" - 
(עוד דבר, כמות הודעות לא מצביעה על רמת הבנה בתחום)
אם מורידים את הבהירות - הצבעים מתעוותים.
(כתוביות גדולות זה גם מאמץ כשצריך לרוץ עם העיניים בשביל לקלוט את הגודל, בבת אחת גם ככה אי אפשר לקלוט יותר מכמה מילים)
יאלה סוף שבוע נעים - אני לא מתכוון לחלוק על דעות של אנשים, פשוט הבעתי דעה ורשמתי שכל אחד יעשה מה בראש שלו.
* חוץ מזה הבנאדם רוצה לשים את זה בחדר שינה, לא צריך להפוך את החדר לקולנוע אם מדובר ב2 מטר.. בייחודכשיש לו טלויזיה ענקית בסלון.
(עוד דבר, כמות הודעות לא מצביעה על רמת הבנה בתחום)
אם מורידים את הבהירות - הצבעים מתעוותים.
(כתוביות גדולות זה גם מאמץ כשצריך לרוץ עם העיניים בשביל לקלוט את הגודל, בבת אחת גם ככה אי אפשר לקלוט יותר מכמה מילים)
יאלה סוף שבוע נעים - אני לא מתכוון לחלוק על דעות של אנשים, פשוט הבעתי דעה ורשמתי שכל אחד יעשה מה בראש שלו.
* חוץ מזה הבנאדם רוצה לשים את זה בחדר שינה, לא צריך להפוך את החדר לקולנוע אם מדובר ב2 מטר.. בייחודכשיש לו טלויזיה ענקית בסלון.
doscape,זה בסדר ולגיטימי לחלוק על דעתם של אחרים,אבל לבחור יש 70% אקס בוקס ובמסך 32" הוא לא יוכל להנות מהקונסולה במרחק 2 מטר,.לצפיה בטלווזיה בלבד בחדר שינה 32" ל 2 מטר גם יכול להספיק,אבל לא זה המצב.
שיהיה לך אחלה סופ"ש
שיהיה לך אחלה סופ"ש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
DOS
עזוב הכל - יש דרך לחלוק על אנשים, ויש דרך לדרוך על אנשים.
דבר שני - אמרתי - שכמות הודעות - מצביע ולו במעט על ניסיון. - וניסיון יש לרוב אלו שהגיבו הרבה.
הכוונה בעיקר - שיותר קשר לדעת מה עומד מאחורי מישהו חדש עם מעט הודעות.
תשומת הלב - אני רואה 100" מ4.5 מ', אני מאמין שהייתי נהנה בכיף עם 42" מ-2-2.5 מ'
אל תשכח - 37" רחב - זה פחות למיטב זכרוני מ-34" אינצ' רגיל.
בקיצור - זה ממה לא גדול.
ויש אנשים בפורום שישבו 3.5 מ' ממסך 120"...
לבוא ולהגיד אנשים משוגעים בלי לבסס דבר - חוץ מזה שהעיניים ישרפו - קצת מוגזם.
עזוב הכל - יש דרך לחלוק על אנשים, ויש דרך לדרוך על אנשים.
דבר שני - אמרתי - שכמות הודעות - מצביע ולו במעט על ניסיון. - וניסיון יש לרוב אלו שהגיבו הרבה.
הכוונה בעיקר - שיותר קשר לדעת מה עומד מאחורי מישהו חדש עם מעט הודעות.
תשומת הלב - אני רואה 100" מ4.5 מ', אני מאמין שהייתי נהנה בכיף עם 42" מ-2-2.5 מ'
אל תשכח - 37" רחב - זה פחות למיטב זכרוני מ-34" אינצ' רגיל.
בקיצור - זה ממה לא גדול.
ויש אנשים בפורום שישבו 3.5 מ' ממסך 120"...
לבוא ולהגיד אנשים משוגעים בלי לבסס דבר - חוץ מזה שהעיניים ישרפו - קצת מוגזם.