PS3 במחסני חשמל

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
eyal_ro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 249
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #81 

דיברתי עם אנשי ישפאר והגעתי עד לאחד האחראים על שירות הלקוחות, התגובה היתה מדהימה, משהו כמו :"גבר, (כן הוא השתמש בכינוי הזה) לא קנית אצלינו אז אני לא חייב לך כלום!" וזה היה אחרי שיחה מאוד ארוכה כולל את זה שבשלב כלשהו אחד הנציגים אמר שישנה אפשרות שבעלות של 1,000 ש"ח השתתפות עצמית ניתן יהיה לשלוח את המכשיר לחו"ל דרכם ולקבל אחד אחר במקומו...

(יש לציין שאני לא ילד ועוסק בתחום של שיווק ובחיים לא התייחסתי ללקוח כלשהו גם אם לא היה שלי בצורה כזו)

אייל

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #82 

eyal_ro כתב:דיברתי עם אנשי ישפאר והגעתי עד לאחד האחראים על שירות הלקוחות, התגובה היתה מדהימה, משהו כמו :"גבר, (כן הוא השתמש בכינוי הזה) לא קנית אצלינו אז אני לא חייב לך כלום!" וזה היה אחרי שיחה מאוד ארוכה כולל את זה שבשלב כלשהו אחד הנציגים אמר שישנה אפשרות שבעלות של 1,000 ש"ח השתתפות עצמית ניתן יהיה לשלוח את המכשיר לחו"ל דרכם ולקבל אחד אחר במקומו...

(יש לציין שאני לא ילד ועוסק בתחום של שיווק ובחיים לא התייחסתי ללקוח כלשהו גם אם לא היה שלי בצורה כזו)

אייל
...
אני לא מבין מה אתה מתפלא
לצערי זו רמת השירות אצלנו בארץ

וללא שום קשר - התעניינתי השבוע ברכישת פרגולה למרפסת השמש שלי בשווי 15K ש"ח.
שהתקשרתי היום לשאול שאלה את הנציג של החברה הוא פשוט צרח עליי איך אני מעיז להפריע לו ולשאול שאלות על עבודה ביום שישי 8O

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #83 

אתה לא צריך לדבר עם ישפאר
אתה צריך לדבר עם סוניושהם ידברו איתם
אז לא תהיה להם ברירה

אגב,
עברתי משהו דומה עם ניקון והיבואן הלא סימפטי שלהם בארץלחץ מניקון יפן הביא לתיקון מקומי של מוצר שרכשתי בניו יורק
ובסוף גם דאגו שזיכוי נאה יחכה לי ברכישה הבאה בניו יורק
העם דורש..... כל מיני דברים

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #84 

סלחו על העמסת הthread - ניסית אולי לשוח מייל לסוני ולכתוב להם שביקשו ממך 1000 ש"ח (250 דולר) כדי לתקן את המכשיר למרות שהוא באחריות ? לפעמים יש תגובות כועסות של חברה עולמית על הנציג שלה בישראל. אני מוכן לסייע אם אתה צריך ולכתוב מייל כזה באנגלית, אני עובד מול חו"ל מלא.
אגב - החנות הגרמנית ביקשה בDHL כי החברה DHL שייכת לדואר הגרמני. אני משער שזה יעזור.
אני הייתי גם הולך על מכתב רשמי לישפאר, לא למחלקת שירות לקוחות (אשכרה קרא לך גבר ?). לא ייתכן שתהיה מערכת ענישה למי שלא רכש בישראל.
Vocare Ad Regnum

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #85 

TANDBERG כתב:סלחו על העמסת הthread - ניסית אולי לשוח מייל לסוני ולכתוב להם שביקשו ממך 1000 ש"ח (250 דולר) כדי לתקן את המכשיר למרות שהוא באחריות ? לפעמים יש תגובות כועסות של חברה עולמית על הנציג שלה בישראל. אני מוכן לסייע אם אתה צריך ולכתוב מייל כזה באנגלית, אני עובד מול חו"ל מלא.
אגב - החנות הגרמנית ביקשה בDHL כי החברה DHL שייכת לדואר הגרמני. אני משער שזה יעזור.
אני הייתי גם הולך על מכתב רשמי לישפאר, לא למחלקת שירות לקוחות (אשכרה קרא לך גבר ?). לא ייתכן שתהיה מערכת ענישה למי שלא רכש בישראל.
...
(Y)

eyal_ro
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 249
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #86 

חברים, תודה על החיזוקים.
כבר כמעט והתייאשתי סופית ואתם מחזירים אותי לדרך הנכונה.
אמשיך לפעול מול סוני העולמית ובמקביל מול ישפאר ואעדכן ...

תודה,
אייל

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #87 

milanezi23 כתב:
Huber כתב:
milanezi23 כתב:
lawpower כתב:Huber
בשביל מה אתה לוקח אחריות על דברים שהם לא 100%?
הרי היו אנשים שקנו PS3 וכן היו בעיות עם המכשיר מהרגע הראשון
אז נכון שהרוב הגדול לא היו תקלות כלל...
אתה באמת רוצה שיבואו אליך אח"כ בטענות - אבל אמרת?
ואם זה מישהו שעשה משהו לא בסדר שגרם לבעיות - בשביל מה לך לומר שנה ראשונה אין תקלות?
...
רק לידיעתכם
כל בעלי PS3 מהגירסאות הראשונות (של 60 גיגה) נמצאים בשלב זה או אחר של כשלים בעייניות הלייזר שלהם.
זה קשור כמובן לתכנון(העין בנוייה כמכלול אחד להבדיל בדגמים החדשים שם מופרדים CD ו-DVD מהבלוריי) והשחיקה היא פחותה
בנוסף-מה שכתב TANDBERG הוא נכון מאד (בנוגע למחלות בדגמים הראשונים)
...
איזו הצהרה אמיצה - מעניין את תוכל לגבות את זה בעובדות :roll:
...
יש עובדות מבוססות
(אני מעדיף לא להיכנס לפרטים,מסיבות שונות)
...
מצטער לשבור לך את הסטטיסטיקה אבל,
ה-60GB שלי עוד מעט בן שנתיים, עובד כמו סוס והיד עוד נטויה.
חוץ מזה, מבט חפיף בפורומים של GAMER, VGAMES ויתרה מזאת PLAYSTATION.COM ותראה שרוב התלונות על העייניות הבעיתיות הן מבעלי 40GB.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”