התחדשתי ב -TW2000
טוב בעייה חדשה או אולי לא תגידו לי אתם..
האם כשאני מפקס את התמונה ,כל התמונה מקצה לקצה אמורה להיות בפוקוס זהה לחלוטין?
אני אסביר ,, כשאני דואג שהתמונה תהיה מפוקסת במרכז אז בצדדים קצת יוצא מפוקוס זאת אומרת עדיין בפוקוס אבל במרכז יותר מפוקס. והפוך כנ"ל מפקס בצדדים ,קצת יוצא מפוקוס במרכז.
חשוב לציין שגם במקרן הקודם הייתה לי את אותה בעייה ופשוט עזבתי את זה בהנחה שככה זה במקרנים..
תקלה במקרן?
תקלה בהתקנה?
לא תקלה?
תודה.
האם כשאני מפקס את התמונה ,כל התמונה מקצה לקצה אמורה להיות בפוקוס זהה לחלוטין?
אני אסביר ,, כשאני דואג שהתמונה תהיה מפוקסת במרכז אז בצדדים קצת יוצא מפוקוס זאת אומרת עדיין בפוקוס אבל במרכז יותר מפוקס. והפוך כנ"ל מפקס בצדדים ,קצת יוצא מפוקוס במרכז.
חשוב לציין שגם במקרן הקודם הייתה לי את אותה בעייה ופשוט עזבתי את זה בהנחה שככה זה במקרנים..
תקלה במקרן?
תקלה בהתקנה?
לא תקלה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן מצליח. אני מקרין דף אינטרנט עם כתב שחור ברור ומבצע פוקוס.
או, חד מאוד באמצע ופחות בצדדים, או להיפך.
כשאני צופה בסרט אני לא מבחין שיש לי בעיית פוקוס אבל כשאני מקרין איזה שהוא כתב או דף אינטרנט אז רואים.
באמת מוזר !

או, חד מאוד באמצע ופחות בצדדים, או להיפך.
כשאני צופה בסרט אני לא מבחין שיש לי בעיית פוקוס אבל כשאני מקרין איזה שהוא כתב או דף אינטרנט אז רואים.
באמת מוזר !
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה רק באחד הצדדים?
בכל מקרה - תשים את הPATTERN - ותראה אם זה נמרח לאותך הכיוון - אצלי שמתי לב לדבר דומה - ואז הבנתי - שהוא פשוט לא מקביל לגמרי למסך - עניין של מעלה לפה או לשם עד שמסדרים את זה.
זה מה שמעצבן ב"יופי" של המקרן - קשה לדעת איפה יש חלק ישר שלפיו אפשר לבדוק אם הוא מקביל למשהו
בכל מקרה - תשים את הPATTERN - ותראה אם זה נמרח לאותך הכיוון - אצלי שמתי לב לדבר דומה - ואז הבנתי - שהוא פשוט לא מקביל לגמרי למסך - עניין של מעלה לפה או לשם עד שמסדרים את זה.
זה מה שמעצבן ב"יופי" של המקרן - קשה לדעת איפה יש חלק ישר שלפיו אפשר לבדוק אם הוא מקביל למשהו