יש אתר שמפרסם יציאות של תוכן בHD?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
yoyoman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

ziv_r כתב:yoyoman,
תאריך ההפצה תלוי גם Region, לכן אתה רואה לפעמים שחרורים מוקדמים יותר, אך סביר להניח כי הם לא יהיו לכותר הספציפי עליו האתרים שהוזכרו מדברים, אלא לגרסה אירופאית שלו.
...
לפעמים. אבל בדוגמא שנתתי ההפצה הארופאית הייתה יום אחד לפני האמריקאית.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46439
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #22 

נו, זה בדיוק מה שאמרתי.

yoyoman
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #23 

חשבתי שאתה מתכוון לכך שהשחרור המוקדם הוא בגלל הפצה ארופאית מוקדמת יותר.
במקרה הזה השחרור ב-mkv היה קודם גם לארופאית וגם לאמריקאית.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #24 

...
אלה רק חלק מהגירסאות שקיימות בסרטים, אבל מה עם שאר השחרורים?
זיו צודק, אין אתר אחד שיוכל להכיל את כל הגירסאות שיש, ואין לזה טעם כי הכמויות שיוצאות מטורפות. רק בHDBITS יש 20 אלף טורנטים של HD וגם שם זה אחוז מאוד קטן ממה שבאמת קיים ברשת. יש שם שחרורים שלא קיימים בגוגל, ואפילו לא בRAPIDSHARE במיוחד של ESIR

רק לדוגמא בפורום של TEHPARADOX יש 2 שרשורים עם קולקציות סרטים משותפות שהיוזרים באתר הזה עשו.
על השרת של MEGAUPLOAD הם העלו 684 סרטים עד עכשיו, גם ב720P וגם ב1080P
380,000 צפיות בשרשור.
בשרתים של MEGASHARES יש קולקציה של יותר מ500 סרטים
לRS לא עשו שרשור כזה (אבל אני מניח שיש בשרתים שלהם פי 2 ממה שיש בMU וMS), כי יש שם מגמה של עידוד מעבר לשרתים אחרים בגלל המונופול שRS עושים בשוק ההורדות, עליית מחירים,הגבלות ועוד בעיות שונות ומשונות.

nondos
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
שם מלא: nondos
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #25 

אני לא רוצה להיכנס לזה יותר מדי כי אני חושב שהאתר הזה הוא לא המקום,

אבל, באתרים שנתתי יש את כל השחרורים של ה SCENE כלומר כאלה שההפצות שלהם הם לפי חוקים מסויימים כל מה שאתם מצינים ב RS וטורנטים יכול להיות הפצות של סתם קבוצות או אנשים פרטים.

אם אתם רוצים תוכן איכותי (לא וירוסים או זיופים) כדאי להוריד אך ורק שחרורים לפי חוקי ה SCENE ושחרורים כאלה תמצאו כמעט את כולם באתרים שנתתי .

אני אישית לעולם לא אוריד תוכן שהוא לא מקבוצה ידועה מה SCENE ולפי חוקיים מסויימים אפשר לראות דוגמא לזה ב USENET כמה וירוסים מסתובבים שם על גרסאות שונות ומשונות שאנשים מפיצים.

כמו כן לפי דעתי 99% מהבלו ריי החדשים משחוררים על ידי ה SCENE יכול להיות שטיפה יותר מאוחר אבל תמיד משוחרר ולפי דעתי עדיף לחכות עוד יום יומיים אבל לקבל תוכן איכותי.

תהנו

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

אלה בסה"כ בלוגים שהם דיי חלשים מבחינת כמות תכנים (RLSLOG עם 574 גירסאות סה"כ-האם זה מקור רציני לדעתך? אתה יודע כמה גירסאות של NATURE, DEMOS, HDLIVE SHOWS קיימים למעט סרטים?), אין בכלל מה להשוות למערכות פורומים כבדות כמו WAREZ-BB או TEHPARADOX שלא לדבר על טראקרים פרטיים.
ושאלת השרשור היתה על גירסאות שחרור, כך שהכמויות אמורות להיות גדולות בהרבה מכל מקור הורדות בודד. נכון להיום כמו שאמרנו אין אתר 1 או 5 אתרים שכוללים את כל השחרורים.

לא יודע מה הולך בUSENET מבחינת וירוסים (אני בטוח שרבים פה לא נתקלו בזה בכלל אחרי שנים של הורדות) אבל אני 3 שנים עם RS ובטורנטים מאז שהם החלו להופיע ברשת ולא נתקלתי בוירוס אחד אפילו בתחום הסרטים.
הרוגלות היחידות שכן ניתן למצוא פה ושם זה בקראקים של תוכנות.
במערכות פורומים של 400,000 רשומים ומעלה שמפיצים גירסאות של RS,MU,MS וכדומה, אדם שמכניס וירוס לגירסת HD שהוא מעלה עף במיידי מהפורום לצמיתות, אם כי לא ראיתי שמישהו עשה כזה דבר.
בטורנטים בטראקרים פרטיים מאוד מקפידים על הנושא של איכות, הרבה יותר ממה שבUSENET , וכך גם בשרתים שדיברתי עליהם.

כך שעם כל הכבוד ל"שחרורים של SCENE" יש אנשים שלא שמעו ולא ישמעו עליהם ועל החוקים שלהם, ומורידים ממקורות אמינים גירסאות שונות. העדיפות ללכת על קבוצות שחרור ידועות, אבל אני למשל לא אמנע מעצמי להוריד גירסא שאין לה אלטרנטיבות, כמו למשל הנסיכה הקסומה של FUNNER או MYSTIC RIVER של C100 שלא מזיז אם זה מופיע בחוקים של SCENE או לא.

כל עוד קיימת גירסה שהיא לא DVDRIP ואני מעוניין לצפות בסרט עכשיו בגירסת 720P ולא בעוד כמה שנים, שSCENE יועילו בטובם לאשר לי שאפשר להוריד משם ואין שום סיכוי, עם יד על הלב, שיש שם חס וחלילה אלוהים ישמור איזה וירוס שיכחיד לי את המחשב וירסק את מערכות ההגנה אצלי.

nondos
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
שם מלא: nondos
נתן תודות: 11 פעמים

שליחה #27 

sheva23
איש הישר בעיניו יעשה, אני לא אומר פה לאף אחד מה לעשות זו דעתי ,

האתרים שנתתי הם לא חלשים, הם פשוט מפרסמים כמעט את כל מה שיוצא ב SCNEE ואלה המספרים כמו כן האתרים הללו יחסית חדשים סדר גודל של שנה +- ולכן אולי נראה לך שהמספרים נמוכים, אני חושב שלתוכן שהוא חדש ולא סרטים ישנים האתרים האלו יתנו מענה של 99% לרוב המשתמשים בפורום אם הם מחפשים שחרורים של ה SCENE.

דרך אגב האנטיוירוס שלי NOD32 מזהה את WAREZ-BB כאתר מזיק :lol: אז לא יודע מה איתך אני שומר על המחשב שלי

תהנה

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

nondos כתב:sheva23
איש הישר בעיניו יעשה, אני לא אומר פה לאף אחד מה לעשות זו דעתי ,

האתרים שנתתי הם לא חלשים, הם פשוט מפרסמים כמעט את כל מה שיוצא ב SCNEE ואלה המספרים כמו כן האתרים הללו יחסית חדשים סדר גודל של שנה +- ולכן אולי נראה לך שהמספרים נמוכים, אני חושב שלתוכן שהוא חדש ולא סרטים ישנים האתרים האלו יתנו מענה של 99% לרוב המשתמשים בפורום אם הם מחפשים שחרורים של ה SCENE.

דרך אגב האנטיוירוס שלי NOD32 מזהה את WAREZ-BB כאתר מזיק :lol: אז לא יודע מה איתך אני שומר על המחשב שלי

תהנה
...
יש בWAREZ-BB מיליון רשומים (כמו הפורום של הוםטיאטר רק כמות מטורפת של מיליון אנשים...בגלל העומסים הכבדים עכשיו הם מחליפים שרתים), הסיבה היחידה שהוא חסום אצל NOD זה בגלל שמפיצים שם סיסמאות וקראקים לNOD , זו דרך ההתמודדות שלהם מול קהילות מפיצים גדולות.
יש גם אופציה בNOD לתת אישור לרשימה מסויימת של אתרים אותו הוא חוסם

hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #29 

הNOD חוסם את הWAREZ-BB בגלל שמפיצים גירסאות שלו שם כמו שsheva23 אמר, אפשר להגדיר לו לא לחסום אותו.

בכל מקרה יש לי משתמש בטורנטליץ' ואני מתעדכן משם בכל מה שחדש,
לגבי כל הקבוצות הפרטיות, אשמח לדעת איך אפשר להשיג תוכן שלהם?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46439
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5087 פעמים

שליחה #30 

nondos כתב: האתרים שנתתי הם לא חלשים, הם פשוט מפרסמים כמעט את כל מה שיוצא ב SCNEE ואלה המספרים כמו כן האתרים הללו יחסית חדשים סדר גודל של שנה +- ולכן אולי נראה לך שהמספרים נמוכים, אני חושב שלתוכן שהוא חדש ולא סרטים ישנים האתרים האלו יתנו מענה של 99% לרוב המשתמשים בפורום אם הם מחפשים שחרורים של ה SCENE.
תהנה
...
האתרים שנתת מאוד חלשים כאשר משווים לשפע הקיים באתרי טורנט פרטיים - ואני מדבר על תוכן חדש, לא ישן.

hananmori12,
לפעמים תוכן כזה דולף החוצה לרשתות ציבוריות או לרשת ה USENET. בכל אופן, חשבון במספר אתרים פרטיים טובים יכול להיות די והותר עבור שפע של תכנים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”