תגובות לביקורת: בלוריי - סקירת יכולות וכותרים
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
עם כל הכבוד, כמה המחיר כבר יהיה תחרותי? לצערי המפיצים בארץ עושים טעות עם תמחור סרטי בלו, כמו שעשו עם ה DVD. הם עדיין לא מבינים שעם כרטיס אשראי ואינטרנט אפשר לרכוש באמאזון ,אי-ביי או secondspin סרטי בלו במחיר נמוך ב 30-50% מהסכום בארץ, יש כל הזמן הנחות ומבצעים כדי למשוך לקוחות, ורק פה דופקים מחירי בית מרקחת. חבל.sgrimbl כתב:רוב הכותרים עולים לא יותר מ-150 ש"ח. רק חברת פורום פילם מוכרת ב-170 ש"ח.
אם הייתי יודע שיש מאסה רצינית באתר שתקנה סרטי בלו ריי, אני בטוח שהיה אפשר לארגן מחיר מיוחד לחברים....
חברה בקיצור
למגבר ללא HDMI
נגן עם פענוח מלא ויציאה בPCM
ייתן לי תשובה מלאה ללא HDMI
למגבר ללא HDMI
נגן עם פענוח מלא ויציאה בPCM
ייתן לי תשובה מלאה ללא HDMI
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
mulder כתב:oferlaor כתב:vibractor,
* איכות הקולנוע בארץ השתפרה מאוד בשנים האחרונות, אז תשכחו מאיכות ירודה, חוסר פוקוס, ושאר הפרעות. למשל סינמה סיטי, ראיתי שם לאחרונה את TROPIC THUNDER והאיכות היתה פשוט מדהימה. הייתי גם בהקרנה הדיגיטלית של אינדיאנה ג'ונס 4 בעזריאלי, וזה הציב רף חדש מכל בחינה. מכל מקום, אני חושב שמבחינת ציוד שמע ותמונה, הקולנוע תמיד ינצח את הקולנוע הביתי, טוב ככל שיהיה.
* PS3 - אולי זה קצת יפתיע אבל הוא נחשב לנגן הטוב כיום בשוק ה BD. כבעל PS3 אני מבטיח לכם שאם תחברו אותו לרסיבר עם HDMI שיודע לפענח את הפורמטים החדשים (DTS-HD, DDHD PCM) אתם תקבלו איכות סאונד HD מלא שתשאיר אתכם עם הלשון בחוץ, פשוט אי אפשר לחזור ל DD רגיל אחרי זה(או אפילו ל DTS 1536), אחרי ששומעים מבינים למה. כנ"ל לגבי איכות התמונה שלו.
מצטער להודיע לך אבל לא רואים משהו בכל סרט - ויש סרטים אם בעיות סאונד באמצע הסרט - ויותר מכל - למה אני צריך לראות את הירוק של השלט יציאה על המסך?
לגבי PS3
אין צורך ברסיבר מפענח את הפורמטים החדשים - אלא רק ברסיבר שיודע לקבל LPCM (הPS3 עושה את זה לבד)......