מדריכון: סאונד בו זמנית מהיציאה האנלוגית והדיגיטלית
היי
הכנתי קובץ bat שנראה כך:
"C:\Program Files\Virtual Audio Cable\audiorepeater.exe" /Input:"Virtual Cable 1" /Output:"ATI HD Audio rear output" /autostart
"C:\Program Files\Virtual Audio Cable\audiorepeater.exe" /Input:"Virtual Cable 1" /Output:"Realtek HD Audio output" /autostart
שתי השורות עובדות באופן עצמאי טוב.
הבעיה היא שהשורה השניה לא מתחילה עד שאני לא סוגר את הראשונה. ניסיתי את הקטע עם START וזה לא עובד.
מישהו יכול לומר לי איך משתמשים ב START הזה על מנת שיריץ את שתי השורות?
אגב, /min לא עובד.
הכנתי קובץ bat שנראה כך:
"C:\Program Files\Virtual Audio Cable\audiorepeater.exe" /Input:"Virtual Cable 1" /Output:"ATI HD Audio rear output" /autostart
"C:\Program Files\Virtual Audio Cable\audiorepeater.exe" /Input:"Virtual Cable 1" /Output:"Realtek HD Audio output" /autostart
שתי השורות עובדות באופן עצמאי טוב.
הבעיה היא שהשורה השניה לא מתחילה עד שאני לא סוגר את הראשונה. ניסיתי את הקטע עם START וזה לא עובד.
מישהו יכול לומר לי איך משתמשים ב START הזה על מנת שיריץ את שתי השורות?
אגב, /min לא עובד.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
נסה להשתמש בפקודה start, כמו שמודגם כאן:
http://forums.techarena.in/xp-hardware/ ... ost4470533
http://forums.techarena.in/xp-hardware/ ... ost4470533
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לא הבנתי הכל לגבי התוכנה.
האם התוכנה הזאת היא בדיוק כמו התוכנה IndieVolume שאפשר לעשות בה את הדברים הבאים:
*להגדיר לכל תוכנית את הכרטיס קול/יציאה/רמקולים שלה
*אפשרות להגדיר שתוכנית מסויימת תישמע דרך שתי כרטיסי קול/יציאות שמע/רמקולים בו זמנית
*להגביר עבור תוכנית מסויימת את העוצמה על מעבר למה שהווינדוס מאפשר
*להגדיר עבור תוכנית מסויימת שברגע שהיא תפעל , כל שאר התוכניות כולל הצללים של הווינדוס יהיו מושתקים
*להגדיר אקולייזר על תוכנית מסויימת בנוסף להגדרת היציאה
(עוד מידע על התוכנה באתר http://www.indievolume.com/ . תקראו את מה שכתוב מתחת ל "Problems IndieVolume can solve: )
?
אם כן אז נחמד
אולי אני אנסה אותה
אם לא אז אל תקנו את מה שפותח הנושא ממליץ אלה את רק IndieVolume אבל אני לא בטוח שהיא תומכת ב WIN 7
האם התוכנה הזאת היא בדיוק כמו התוכנה IndieVolume שאפשר לעשות בה את הדברים הבאים:
*להגדיר לכל תוכנית את הכרטיס קול/יציאה/רמקולים שלה
*אפשרות להגדיר שתוכנית מסויימת תישמע דרך שתי כרטיסי קול/יציאות שמע/רמקולים בו זמנית
*להגביר עבור תוכנית מסויימת את העוצמה על מעבר למה שהווינדוס מאפשר
*להגדיר עבור תוכנית מסויימת שברגע שהיא תפעל , כל שאר התוכניות כולל הצללים של הווינדוס יהיו מושתקים
*להגדיר אקולייזר על תוכנית מסויימת בנוסף להגדרת היציאה
(עוד מידע על התוכנה באתר http://www.indievolume.com/ . תקראו את מה שכתוב מתחת ל "Problems IndieVolume can solve: )
?
אם כן אז נחמד
אולי אני אנסה אותה
אם לא אז אל תקנו את מה שפותח הנושא ממליץ אלה את רק IndieVolume אבל אני לא בטוח שהיא תומכת ב WIN 7
לא התקנתי אבל עושה רושם ש IndieVolume תתן את אותו הפתרון ובטח וכנראה בצורה יותר נוחה
אני אוסיף אזכור שלה בתחילת השרשור
VAC לא בדיוק נועדה במקור למה שעשינו ממנה, נדמה לי שרב האנשים משתמשים בה כדי להקליט מתוכנות שלא מאפשרות הקלטה
אני אוסיף אזכור שלה בתחילת השרשור
VAC לא בדיוק נועדה במקור למה שעשינו ממנה, נדמה לי שרב האנשים משתמשים בה כדי להקליט מתוכנות שלא מאפשרות הקלטה
IndieVolume אכן תוכנה ממש ממש טובה ואני מדבר מניסיון.
יש לי אותה על המחשב הנייד והמחשב הנייד מחובר לטלוויזית LCD ויש לו כרטיס טלוויזיה.
עשיתי תכנות(בעזרה של uriler ) שבעזרתו התכנה של הכרטיס טלוויזיה(טוטל מדיה) *תדליק* את הטלוויזיה ו*תידלק* על הטלוויזיה. זה היה מושלם.
בעצם, כמעת מושלם בגלל שאז גם את המחשב וכל שאר הדברים שמעו על הטלוויזיה ולא אהבתי את זה. אז חיפשתי משהו בגוגל ומצאתי את התוכנה הזאת. וברגע שמצאתי את התוכנה הזאת, זה אכן נהיה מושלם כי את המחשב שומעים במחשב ואת התוכנת ממיר שומעים על הטלוויזיה.
קשה לי להמחיש את התוצאה אבל מה שאני יכול להגיד זה שזה נראה כאילו הטלוויזיה מתנהגת כאילו היא עובדת בפני עצמה ויש בתוכה מקלט דיגיטלי מאחר שנוצרה ההפרדה המושלמת בין המחשב לטלוויזיה(שהיא תמונה + סאונד)
אני למשל דוגמה לאיזה סוג של אנשים התוכנה יכולה להיות ממש שדרוג
יש לי אותה על המחשב הנייד והמחשב הנייד מחובר לטלוויזית LCD ויש לו כרטיס טלוויזיה.
עשיתי תכנות(בעזרה של uriler ) שבעזרתו התכנה של הכרטיס טלוויזיה(טוטל מדיה) *תדליק* את הטלוויזיה ו*תידלק* על הטלוויזיה. זה היה מושלם.
בעצם, כמעת מושלם בגלל שאז גם את המחשב וכל שאר הדברים שמעו על הטלוויזיה ולא אהבתי את זה. אז חיפשתי משהו בגוגל ומצאתי את התוכנה הזאת. וברגע שמצאתי את התוכנה הזאת, זה אכן נהיה מושלם כי את המחשב שומעים במחשב ואת התוכנת ממיר שומעים על הטלוויזיה.
קשה לי להמחיש את התוצאה אבל מה שאני יכול להגיד זה שזה נראה כאילו הטלוויזיה מתנהגת כאילו היא עובדת בפני עצמה ויש בתוכה מקלט דיגיטלי מאחר שנוצרה ההפרדה המושלמת בין המחשב לטלוויזיה(שהיא תמונה + סאונד)
אני למשל דוגמה לאיזה סוג של אנשים התוכנה יכולה להיות ממש שדרוג
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 15/02/2010 20:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
התקנתי את indievolume.
לא הבנתי איך אני גורם לשני כרטיסי הקול לפעול בו זמנית.
לא הבנתי איך אני גורם לשני כרטיסי הקול לפעול בו זמנית.
One pill makes you larger and one pill makes you small
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
And the ones that mother gives you don't do anything at all. Go ask Alice when she's ten feet tall
TOOLS -> configure virtual devices -> Newmshai כתב:התקנתי את indievolume.
לא הבנתי איך אני גורם לשני כרטיסי הקול לפעול בו זמנית....
-> כתוב שם
אחר כך לחץ על מה שיצרת ואז לחץ על edit . בחלון שנפתח לחץ על Add ותוסיף את שתי/מספר הכרטיסי קול שמופיעים לך ואז לחץ על OK
בשלב השלישי בחר את התוכנית שאתה רוצה שתישמע בשתי הכרטיסי קול ואז סמן ב V את Hanled ואיפה שכתוב default device תבחר את מה שיצרת
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

gil900, יש מצב לכמה screenshot-ים של החלונות הרלוונטיים בתוכנה? 
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא צריך לצלם עם מצלמה, לוחצים Alt-Prt Scrn ואז זה מעתיק את החלון ל-Clipboard. מדביקים בצייר (Paint), ושומרים כ-JPG.
אבל אם עדיין קשה מדי, אז פעם אחרת...
אבל אם עדיין קשה מדי, אז פעם אחרת...
אוקי צילמתי
אבל היתה לי בעיה להעלות אותם אחד אחד אז העלתי את הכל ביחד ב RAR
הינה:
http://quickupload.net/2tgwfl9rxb4p/gil ... t.rar.html
אני לא ממש מבין איך זה יעזור ללמוד על התוכנה. אם אתה רוצה ללמוד על התוכנה אתה מוזמן להוריד את גרסת הניסיון ולהתנסות בה במשך תקופה ארוכה ואז לתת חוות דעת.
עריכה:
יש עוד חלונות שלא צילמתי שבניהם חלון להגדרות של אקולייזר או משהו כזה
לא הכל צולם..
אבל היתה לי בעיה להעלות אותם אחד אחד אז העלתי את הכל ביחד ב RAR
הינה:
http://quickupload.net/2tgwfl9rxb4p/gil ... t.rar.html
אני לא ממש מבין איך זה יעזור ללמוד על התוכנה. אם אתה רוצה ללמוד על התוכנה אתה מוזמן להוריד את גרסת הניסיון ולהתנסות בה במשך תקופה ארוכה ואז לתת חוות דעת.
עריכה:
יש עוד חלונות שלא צילמתי שבניהם חלון להגדרות של אקולייזר או משהו כזה
לא הכל צולם..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה גיל. הנה התמונות למי שמעוניין:
התוכנה עובדת סביר וקלה להפעלה
למעט בעיות סנכרון מדי פעם שדורשות להעביר INPUT הלוך חזור HDMI כדי לסנכרן שנית התוכנה עובדת כראוי וקלה מאוד לקינפוג.
אני משתמש ביציאת הסאונד מה HDMI ומיציאת ה 3.5 מ"מ האנלוגית.
אני משתמש ביציאת הסאונד מה HDMI ומיציאת ה 3.5 מ"מ האנלוגית.
תודה רבה על המידע המעניין
התוכנות נחמדות, INDIE יעילה יותר
אבל לאף אחת אין את האופציה להוציא Digital ואנלוגי בו זמנית, נכון שזה יוצא מ2 היציאות אבל הפורמט אותו הדבר LINEAR PCM, אין אפילו אפשרות להוציא רק DIGITAL
WINDOWS XP היה עושה את זה מושלם ללא כל עבודה
התוכנות נחמדות, INDIE יעילה יותר
אבל לאף אחת אין את האופציה להוציא Digital ואנלוגי בו זמנית, נכון שזה יוצא מ2 היציאות אבל הפורמט אותו הדבר LINEAR PCM, אין אפילו אפשרות להוציא רק DIGITAL
WINDOWS XP היה עושה את זה מושלם ללא כל עבודה