זכיתי אתמול במכרז, וקיבלתי היום את ה-PS3..!

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Acejin פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 271
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #21 

לא שמתי-לב לשרשור, הרגתם אותי :lol:
אני לא יודע אם מותר לי לציין את השם של האתר מהסיבה שזכיתי בו בצורה די מוזרה למען האמת.
המכרז שהשתתפתי בו הסתיים בצהוריים, וההצעה שלי לא היתה מספיק גבוהה אז נפסלתי, אבל מאוחר יותר בערב קיבלתי טלפון מנציג של האתר בבקשה להעלות את המחיר, בסופו של דבר הגענו לעמק השווה וקניתי במחיר שציינתי למעלה.

ד"א, מה אתם אומרים.. להוריד את המדבקות או להשאיר? כשאני חושב על זה, להשאיר את המדבקות זה כ"כ טיפשי, אבל אומרים שזה מוסיף ניגודיות :wink:

badboy25v
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

ועדיין לא קיבלנו תשובה..............תן לנו את האתר כבר !!!!! :?
גם אני רוצה PS3 בפאקינג 2000 ש"ח .....

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #23 

Acejin כתב:לא שמתי-לב לשרשור, הרגתם אותי :lol:
אני לא יודע אם מותר לי לציין את השם של האתר מהסיבה שזכיתי בו בצורה די מוזרה למען האמת.
המכרז שהשתתפתי בו הסתיים בצהוריים, וההצעה שלי לא היתה מספיק גבוהה אז נפסלתי, אבל מאוחר יותר בערב קיבלתי טלפון מנציג של האתר בבקשה להעלות את המחיר, בסופו של דבר הגענו לעמק השווה וקניתי במחיר שציינתי למעלה.

ד"א, מה אתם אומרים.. להוריד את המדבקות או להשאיר? כשאני חושב על זה, להשאיר את המדבקות זה כ"כ טיפשי, אבל אומרים שזה מוסיף ניגודיות :wink:
...
מותר לך.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #24 

בגלל הירידה הדרמטית ברכישות מוצרי צריכה, זוהי טכניקה מאוד מקובלת כיום של אתרי המכירות.
אני יכול להעיד מנסיוני עם שני אתרים, שרציתי לרכוש מכונת כביסה.

באולסייל - גם אם אתה לא מגיע למינימום, אז אחרי כמה הצעות (מכרזים אישיים) מופיעה הודעה שהם מודים לי על היותי צרכן ותיק, ומוכנים לתת לי את המוצר ב XXXX ש"ח (זה בעצם המינימום שלהם).
למחרת קיבלתי טלפון מאולסייל שמציא לי לרכוש את המוצר במחיר שהצאתי (שהיה קצת נמוך מהמינימום שלהם).

אותו דבר עם וואלה שופס. הצאתי מחיר. לא התקבל. למחרת טלפון מנציג מכירות שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”