תמונות של פרויקט ה HTPC שלי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ייתכן שניסית להעלות תמונה גדולה מדי, מעל 256KB. הקטן אותה עם ה-Paint שנמצא בכל Windows (אופציית Image-Strech/Skew).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הקטנתי את התמונה ל-150K באמצעות ACDSEE אני לוחץ על Browse ומביא את המיקום במחשב שבו נמצאת התמונה ולוחץ על הוסף קובץ מצורף, אם התמונה לא תגיע איני יודע מה לעשות יותר כי אין שום הוראות באתר בנושא.
ללא קשר לתמונה ניסיתי לחבר את כבל הטלויזיה לכרטיס הטלויזיה ישירות לפחות לראות טלויזיה במחשב לא הצלחתי, הפעלתי את התוכנה של WinTV שבאה בדיסק הדרייברים של הכרטיס ושם בין הכיוונים צריך לציין את ארץ המוצא שזה ישראל וישראל בכלל לא נמצאת ברשימה, ייתכן שאני לא יודע להפעיל את התוכנה, יתכן שאני אולי לא מבין את הנושא הבסיסי של מדיה סנטר או שאולי הכרטיס שהוא חדש אינו תקין ?.
כיצד מתבצע שיתוף הפעולה של תוכנת מדיה סנטר והמחשב ומה תפקידו של כרטיס הטלויזיה.
בתודה רב מראש על תגובתך.
gcaspi
ללא קשר לתמונה ניסיתי לחבר את כבל הטלויזיה לכרטיס הטלויזיה ישירות לפחות לראות טלויזיה במחשב לא הצלחתי, הפעלתי את התוכנה של WinTV שבאה בדיסק הדרייברים של הכרטיס ושם בין הכיוונים צריך לציין את ארץ המוצא שזה ישראל וישראל בכלל לא נמצאת ברשימה, ייתכן שאני לא יודע להפעיל את התוכנה, יתכן שאני אולי לא מבין את הנושא הבסיסי של מדיה סנטר או שאולי הכרטיס שהוא חדש אינו תקין ?.
כיצד מתבצע שיתוף הפעולה של תוכנת מדיה סנטר והמחשב ומה תפקידו של כרטיס הטלויזיה.
בתודה רב מראש על תגובתך.
gcaspi
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

נסה לשים בארץ המוצא אנגליה או גרמניה, ששיטת השידור האנלוגית שם זהה לשלנו. שיטת השידור צריכה להיות PAL-B או PAL-G. אחרי זה, נסה לעשות סריקה של התדרים.
לגבי הגדרת כבלים אנלוגיים בויסטה מדיה סנטר, אין לי כל כך נסיון עם זה...
לגבי הגדרת כבלים אנלוגיים בויסטה מדיה סנטר, אין לי כל כך נסיון עם זה...
ל-Pixies בתודה ובהערכה,
נראה לי שבשלב זה כנראה שהנושא שאני מתחבט בפתרונו מיצה את עצמו בכל מה שקשור אליך, אין לי כל העזה
להמשיך ולנדנד לך בעניין, לא נשאר לי אלא להודות לך מקרב ליבי על מאמציך ועל הזמן שהשקעת בניסיון לעזור לי.
כשאצליח לפתור את הבעייה אשתדל להחזיר אליך "צלצול" ולעדכן אותך אם זה יעניין אותך.
כל טוב
בתודה
gcaspi
נראה לי שבשלב זה כנראה שהנושא שאני מתחבט בפתרונו מיצה את עצמו בכל מה שקשור אליך, אין לי כל העזה
להמשיך ולנדנד לך בעניין, לא נשאר לי אלא להודות לך מקרב ליבי על מאמציך ועל הזמן שהשקעת בניסיון לעזור לי.
כשאצליח לפתור את הבעייה אשתדל להחזיר אליך "צלצול" ולעדכן אותך אם זה יעניין אותך.
כל טוב
בתודה
gcaspi
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בשמחה. בהצלחה, ובשביל זה הפורום, לעזור אחד לשני!