הרמן קרדון 255 – בחירה אוטומטית של שיטת השידור
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
מישהו יכול לתת לינק ל0.93? אני לא מוצא אותה..yehielio כתב:גרסת 0.93 נחשבת ישנה? יכול להיות שבגלל זה יש לי בעית אודיו בחיבור HDMI?
קניתי את ה-HK 255 לפני שבוע..
תודה...
לא קשור לשרשור הזה, אבל נדמה לי שהרסיבר הזה קצת חלש...
קניתי אותו וכששמתי בביתי אז רק בערך מעל 50% מהווליום ממש מצליחים לשמוע משהו מהרמקולים, וסאונד גבוה יש רק בערך מעל 70%... ככה זה אצל כולם?
הרמקולים ד"א הם סט של הרמן גם כן מסוג HKTS11B
למה רק אצלי זה חלש?
רמי
קניתי אותו וכששמתי בביתי אז רק בערך מעל 50% מהווליום ממש מצליחים לשמוע משהו מהרמקולים, וסאונד גבוה יש רק בערך מעל 70%... ככה זה אצל כולם?
למה רק אצלי זה חלש?
רמי
לכל רסיבר יש סקלה משלו. זה שהצלחת לשמוע החל מ 50% לא אומר כלום.gmb כתב:לא קשור לשרשור הזה, אבל נדמה לי שהרסיבר הזה קצת חלש...
למה רק אצלי זה חלש?
רמי...
השאלה היא, האם הצלחת להעלות את הווליום מספיק, כך שרמקולים היו "חזקים" מספיק? אם כן, אז הרסיבר מספיק "חזק" לרמקולים שלך.
אגב, ברמת המחיר שלו, הוא לא נחשב רסיבר "חלש".
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

טוב אז ככה,מה שקרה במקרה שלי זה...
הרמן 255 שמחובר בHDMI OUT לפלאזמה Q71 סמסונג,ברגע שעשיתי עדכון גרסא(פעם ראשונה שאני עושה) לרסיבר ,גרסא 0.97 האחרונה,נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לשנות רזולוציה והרסיבר ננעל על 576i.
העדכון שביצעתי,בוצע בזמן שהרסיבר מחובר לרמקולים,סאב,מחשב,סטרימר,ממיר HD הוט וכו'...העדכון "דפק" את כניסת הHDMI בפלאזמה!! לקח לי יומיים לעלות על זה,חשבתי שזו הגרסאת עדכון או שהעדכון לא בוצע כהלכה ועוד סיבות כאלה ואחרות.אך ברגע שחיברתי את הרסיבר לכניסת HDMI אחרת..הוא עובד פצצה! והעדכון האחרון 0.97 ממש מומלץ!
אז לכל מי שיש את הרסיבר אני מציע,כשמבצעים עדכון..לנתק את הרסיבר מכל ההתקנים החיצוניים,לחברו אך ורק לחשמל ורק אז לבצע את העדכון.
בהצלחה
גיא
הרמן 255 שמחובר בHDMI OUT לפלאזמה Q71 סמסונג,ברגע שעשיתי עדכון גרסא(פעם ראשונה שאני עושה) לרסיבר ,גרסא 0.97 האחרונה,נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לשנות רזולוציה והרסיבר ננעל על 576i.
העדכון שביצעתי,בוצע בזמן שהרסיבר מחובר לרמקולים,סאב,מחשב,סטרימר,ממיר HD הוט וכו'...העדכון "דפק" את כניסת הHDMI בפלאזמה!! לקח לי יומיים לעלות על זה,חשבתי שזו הגרסאת עדכון או שהעדכון לא בוצע כהלכה ועוד סיבות כאלה ואחרות.אך ברגע שחיברתי את הרסיבר לכניסת HDMI אחרת..הוא עובד פצצה! והעדכון האחרון 0.97 ממש מומלץ!
אז לכל מי שיש את הרסיבר אני מציע,כשמבצעים עדכון..לנתק את הרסיבר מכל ההתקנים החיצוניים,לחברו אך ורק לחשמל ורק אז לבצע את העדכון.
בהצלחה
גיא
מה השיפור , מבחינתך, בגרסה 0.97 לעומת הגרסה הקודמת שהשתמשת בה?Hatori_Hanzo כתב:טוב אז ככה,מה שקרה במקרה שלי זה...
בהצלחה
גיא...
אני עובד עם 0.96, ואין לי בעיות בכלל כך שאני עדיין מתלבט אם לשדרג או לא...
- Hatori_Hanzo
-
- חבר פעיל מאוד

השיפור המשמעותי הוא מ0.93 וקודמיה בקפיצה ל0.97
התפריטים מהירים יותר,הכיבוי וההדלקה שקט יותר,סוגי פורמט סאונד חדשים מנוגנים ללא בעיות.
אני לא חושב שיש שינוי מהותי בין 0.96 ל0.97,אבל אם אין לך בעיה לשדרג אז לך על זה.
התפריטים מהירים יותר,הכיבוי וההדלקה שקט יותר,סוגי פורמט סאונד חדשים מנוגנים ללא בעיות.
אני לא חושב שיש שינוי מהותי בין 0.96 ל0.97,אבל אם אין לך בעיה לשדרג אז לך על זה.
Hatori_Hanzo כתב:השיפור המשמעותי הוא מ0.93 וקודמיה בקפיצה ל0.97
אני לא חושב שיש שינוי מהותי בין 0.96 ל0.97,אבל אם אין לך בעיה לשדרג אז לך על זה....