האם אתם מחזיקים מקלדת בקרבת ה HTPC שלכם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- נתן תודות: 1648 פעמים
- קיבל תודות: 3889 פעמים
האם אתם מחזיקים מקלדת בקרבת ה HTPC שלכם?
מטרת השאלון הינה לדעת אם ה HTPC באמת מצליח להיות נוח ולא דומה כלל לתפעול מחשב בקרב חברי הפורום.
- pixies
- אחראי תחום HTPC
- נתן תודות: 771 פעמים
- קיבל תודות: 2247 פעמים
לי יש מקלדת אלחוטית סינית פשוטה של אינפרה אדום, הכוללת עכבר בתוכה, שקניתי בשלהי שנת 2000 בקוסמוס (לימים שופרסל דיל). היא נמצאת בד"כ על השולחן של הסלון, ומשמשת לתחזוקה בלבד, או כשיש בעייה עם עדכון לוח המשדרים ועושים תכנות ידני. במקרה כזה, אני משתמש במקלדת בשביל להקיש את שם ההקלטה. אפשר כמובן להקליד את זה גם עם השלט, אבל זה מייגע ועם המקלדת אני עושה את זה הרבה יותר מהר.
זה כמובן קשור לתכונה של הקלטות שאין אותה בסטרימרים של DVICO או כאלה שהם מבוססי NMT.
לצורך ההשוואה עם מכשיר שכן מקליט, ביס מקס אין כמעט פשלות של לוח משדרים שלא מתעדכן ולכן גם אין צורך במקלדת...
עבור ניגון תכנים מורדים ומוקלטים אני משתמש אך ורק בשלט, כולל בחירת Aspect Ratio, פסי קול וכתוביות (אם יש בכמה שפות) עם התוסף Media Control לויסטה מדיה סנטר. זה ניתן לעשייה באופן דומה גם בתוכנות המדיה סנטר XBMC ומדיה פורטל.
זה כמובן קשור לתכונה של הקלטות שאין אותה בסטרימרים של DVICO או כאלה שהם מבוססי NMT.
לצורך ההשוואה עם מכשיר שכן מקליט, ביס מקס אין כמעט פשלות של לוח משדרים שלא מתעדכן ולכן גם אין צורך במקלדת...
עבור ניגון תכנים מורדים ומוקלטים אני משתמש אך ורק בשלט, כולל בחירת Aspect Ratio, פסי קול וכתוביות (אם יש בכמה שפות) עם התוסף Media Control לויסטה מדיה סנטר. זה ניתן לעשייה באופן דומה גם בתוכנות המדיה סנטר XBMC ומדיה פורטל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
- chalmh
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אני מחזיק מקלדת ועכבר כי השימוש בעכברים של השלט ממש לא ידידותי בלשון המעטה (לא של THERMALTAKE ולא של LOGITECH שתוכנת לעבוד עם ה-HTPC). המקלדת לא מחוברת כל הזמן אלא לפעמים כשצריך להעביר או להעתיק קבצים ברשת הביתית כי עבודה עם שלט ממש לא נוחה ובמיוחד אם רוצים לשנות שמות קבצים וכו'.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 817 פעמים
- קיבל תודות: 880 פעמים
- pixies
- אחראי תחום HTPC
- נתן תודות: 771 פעמים
- קיבל תודות: 2247 פעמים
קיבלתי את התיקון, למרות שאני חושב שיש לא מעט מאלה שענו "כן" על השאלה משתמשים במקלדת לצרכים של שינוי שמות קבצים (דבר שאינו נדרש במערכות אחרות), חיפושים, הגדרות וכו'. בכל מקרה לא ניכנס לזה....
אגב EPG - אני עברתי למוד של עדכון EPG לפחות פעם בשעה (ישירות מהלווין). זו הדרך היחידה להיות מדוייק בתקופה הזו.
You are never fully dressed without a smile
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag
צודק - וזו ב-ד-י-ו-ק הפעילות שלא תקרה כשמתמשים ב-SAGE או mythtv......
אני לא יודע מה אתה תצליח להסיק מהתשובות לסקר הזה, אבל לדעתי אתה מפספס בגדול.
בוא נסבר קצת את האוזן, מעולם לא שיניתי שם של קובץ, לא הלכתי להוריד משהו ידנית (כולל כתוביות). הנה הסטטיסטיקות של המערכת שלי:
קוד: בחירת הכל
Total Running Time:
1 year 8 months 19 days 19 hrs 33 mins
Total Recorded:
2 months 16 days 21 hrs 30 mins
נערך לאחרונה על ידי Shed ב 12/01/2009 9:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
You are never fully dressed without a smile
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag