הצילו - התמכרתי לתחביב יקר

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #41 

הגיטרות של רוק בנד עובדות רק על גיטר הירו החדשים. לא תוכל לשחק איתן בגיטר הירו 3 או אירוסמית'.

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1024
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #42 

תודה. מה לגבי העינית והמיקרופון שיש בגיטרה של רוק בנד? האם זה הכרחי רק כשמשחקים עם עוד אנשים?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #43 

זה לא הכרחי אף פעם, אבל זה מאוד מומלץ. אני אישית לא הצלחתי להגיע לסינכרון מושלם בכל הניסיונות שלי, ואני מאוד רוצה את הגיטרה של רוק בנד 2 (בגיטרה של 1 אין את העינית והמיקרופון) מהסיבה הזאת.

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #44 

סליחה שלא הבנתי לגמרי אבל כשאתה מדבר על סנכרון מושלם אתה מתכוון לסנכרון של הגיטרה עם המשחק גם כשאתה משחק לבד או על סנכרון של הגיטרה עם שאר הכלים.
הסנכרון הזה פועל גם במשחקים של גיטר הירו או רק ברוק בנד 2?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #45 

אין קשר לכמות האנשים שמשחקים.
במשחקי קצב, ההתאמה בין מה שאתה רואה על המסך, מה שאתה שומע, ומה שהקונסולה חושבת שאתה רואה ושומע באותו רגע - הרבה יותר חשובה מבכל משחק אחר. אם מבחינתך עכשיו בדיוק אתה צריך לנגן תו מסויים, ומבחינת הקונסולה היית צריך לנגן אותו לפני רבע שניה, אתה תפספס אותו. כמובן שזה תלוי גם במשחק (Rock Revolutions מקפיד בטירוף, Rock Band מקפיד, Guitar Hero מחפף).
מכיוון שזה המצב, יש במשחקי מוזיקה אופציה של קליברציה. אתה רואה נקודה על המסך, ובכל פעם שמחוג עובר מתחתיה, אתה צריך ללחוץ על כפתור/להכות בתוף/לפרוט על הגיטרה. אחר כך יש את אותו דבר עם צליל שנשמע בקצב קבוע. כך מבצע המשחק קליברציה ועליה הוא מתבסס בהצגת והשמעת המשחק.
הבעיה היא שהרבה אנשים נוטים לא לדייק בקליברציה הזאת, ואם תשאל אותי, היא גם לא בנויה בצורה מושלמת. כדי לפתור את הבעיה הזאת, הוציאו הרמוניקס את הגיטרות של רוק בנד 2, שכוללות מיקרופון ועינית, ובעצם מבצעות את הקליברציה בצורה אוטומטית ומושלמת.
זה עובד רק ברוק בנד, כי רק להם יש את החומרה הזאת בגיטרות הרשמיות שלהם (בדיוק כמו שהסלייד עובד רק בגיטר הירו, כי רק להם יש כזה בגיטרה הרשמית), אבל זה גם פחות חשוב בגיטר הירו, כי כמו שאמרתי - גיטר הירו לא מקפיד על דיוק בקצב.

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #46 

תודה רבה על ההסבר המפורט 8)

EyalR
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #47 

שמתי לב שלגיטרה של WORLD TOUR יש סליידר ולזו של III אין. עד כמה זה משמעותי? חשבתי לרכוש את הגיטרה של III בארץ ואת שני המשחקים מאיבאי.

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #48 

בתור בעלים של GHWT - הסליידר הוא גימיק שולי למדי. השימוש בו בתווים המיוחדים של הסליידינג קשה מאד ותמיד עדיף פשוט להשתמש בתווים הרגילים. That Being Said, אני מאד מעדיף את הגיטרה של 4. היא גדולה יותר ולטעמי נוחה בהרבה, וגם הלחצנים מרגישים מעט טוב יותר. לא הבדל עצום, אבל לטעמי עדיין הבדל.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #49 

לי אישית נראה שזה רק עניין של הרגל.
בהתחלה היו לי גיטרות מעפנות של חברה בשם TAC. הן היו מאוד רועשות, אבל הסתדרתי איתן לא רע, והן היו די דומות לגיטרות של גיטר הירו, שאיתן הסתדרתי ממש טוב. כשקיבלתי את הגיטרה של רוק בנד, לא מצאתי את הכפתורים, והרמה שלי ירדה מאוד. עכשיו קשה לי עם הגיטרות של גיטר הירו, אבל אין ספק - הכי גרועות הן הגיטרות של NYKO.

UriDrori פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #50 

Malcontent כתב:לי אישית נראה שזה רק עניין של הרגל.
בהתחלה היו לי גיטרות מעפנות של חברה בשם TAC. הן היו מאוד רועשות, אבל הסתדרתי איתן לא רע, והן היו די דומות לגיטרות של גיטר הירו, שאיתן הסתדרתי ממש טוב. כשקיבלתי את הגיטרה של רוק בנד, לא מצאתי את הכפתורים, והרמה שלי ירדה מאוד. עכשיו קשה לי עם הגיטרות של גיטר הירו, אבל אין ספק - הכי גרועות הן הגיטרות של NYKO.
...
האם היית אומר שהגיטרה של RB עדיפה? יש לך את הגיטרה של 1 או של 2? מבחינת מראה היא נראית לי יפה בהרבה (פחות צעצוע), האם היא גם נוחה ושקטה יותר?

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #51 

כמו שאמרתי - זה לחלוטין עניין של הרגל. כשקיבלתי את הגיטרה של RB, היא הייתה לי לא נוחה, עכשיו קשה לי עם כל גיטרה אחרת.
הפריטה בה מאוד שקטה, אבל הכפתורים פחות. זה גם עניין של סדרת ייצור, כי יש גיטרות שגם הכפתורים בהן שקטים, ויש כאלה שלא.
לי יש שתי גיטרות של RB1, אבל אני שוקל לקנות אחת של RB2 מתישהו בקרוב, בגלל עניין הקליברציה.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”