עוד תעלומה בנושא הPURE ACOUSTICS
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ובאתר זה נראה לא רע, או שפיספסתי משהו בגדול ??? 
עכשיו אחריי שסיימת להתקיף את פיור אקוסטיק בכל כיוון אפשרי
הרשו לי לציין כי הדיון הזה התנהל כבר פעם ביני לבין מרטין סבג,והסכמנו כי טעם וריח הנו נקודת השקפה אישית טריוויאלית ואינדווידואלית לכל אדם .לי יש סט של פיור כבר 4 שנים אני מרוצה מהם מאוד ,יש עליהם אחריות של 5 שנים כמו על מותגים גדולים יותר ואחריות לאלמנטים לזמן ארוך עוד יותר ,עד היום הם לא נפלו בביצועיהם ממערכות רמקולים יוקרתיות יותר שנמצאות אצל חברים שלי,הפסילה הכוללנית של "מותגי מדבקה" על-ידיכם היא פשוט אבסורד שכן אף אחד ממכם לא טרח לשמוע את הפיור אלא רק טרח לחוות דיעה על משהו שהוא לא שמע מעולם רק בגלל שהוא אינו מכיר ורק בגלל המחיר.מבחינת ארץ הייצור גם על זה היה כאן דיון ארוך בעבר,סין כיום היא מעצמת ייצור בכל קנה מידה שהחברות הגדולות והמוכרות יותר אף הן מייצרות בה בשל עלות העבודה ושכר השעה לעובד שהוא הנמוך היותר בעולם 1$ ליום כך שלמעשה אתם קובעים דברים שאין לכם כל מושג בהם על סמך רושם ראשוני מוטעה ולא על סמך חוויה אישית ,אני מזמין כל אחד ואחד ממכם לשמוע את היכולות של הפיור אצלי בבית בכל פורמט שעולה על דעתכם (דרך אגב כבר נבדק במערכת שלי:dts,hdcd,sacd,hometheater,streo וכיו"ב),לפניי שאתם מגבשים בכלל דיעה מוטעית ומעוותת שאין לה כל אחיזה במציאות.
ישראל
ישראל
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ישראל, בוא נדייק-
לי היה סט של פיור, קניתי אותו מLuchy, גם כן חבר אתר, ושנינו הגענו למסקנה שהוא מתחת לכל ביקורת בלי לדעת שום דבר על מהו מותג מדבקה. זה היה הרבה לפני שגילינו את האתר.
אז ההשמצות אינן סתם באוויר.
אז ההשמצות אינן סתם באוויר.
israels,
למה אתה ונמר מתעלמים מכך שיש כאן אנשים שהיו להם רמקולים של פיור אקוסטיק בעבר
והם התאכזבו מאוד
אני אישית שמעתי את הסט שיש לנמר, אבל אני העדפתי לשלם קצת יותר (לא הרבה !) ולקנות סט אחר שנשמע ונראה יותר טוב והכי חשוב שיש מאחוריו יצרן בעל שם עולמי שמשקיע בבנית הרמקולים הרבה יותר משאבים ממפעל אלמוני בסין ובנוסף קיבלתי אחריות ל 5 שנים מיבואן רציני שהרבה יותר בטוחה בעיני מאחרוית שקיבלתה מיבאון של פיור אקוסטיק.
למה אתה ונמר מתעלמים מכך שיש כאן אנשים שהיו להם רמקולים של פיור אקוסטיק בעבר
אני אישית שמעתי את הסט שיש לנמר, אבל אני העדפתי לשלם קצת יותר (לא הרבה !) ולקנות סט אחר שנשמע ונראה יותר טוב והכי חשוב שיש מאחוריו יצרן בעל שם עולמי שמשקיע בבנית הרמקולים הרבה יותר משאבים ממפעל אלמוני בסין ובנוסף קיבלתי אחריות ל 5 שנים מיבואן רציני שהרבה יותר בטוחה בעיני מאחרוית שקיבלתה מיבאון של פיור אקוסטיק.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מעריך את דעתו של מרטין לכן לא חשובים לי הנתונים הטכנים כמו שסוף סוף מישהו יעריך משהו שהוא טרם שמע וכבר שולל מי יודע אולי אני אצליח לגרום למרטין להבין שלא כל הנוץץ זהב הוא ואולי לא..
חברים יקרים : מאז שאני כאן אני במלחמת חילוקי דעות על משהו שאני מאמין בו בכל ליבי ובטוח שאם אני אבצע את ההדגמא באופן אישי אני אצליח לשנות כמה וכמה דעות אצלכם..
אני לוקח סיכון כי יכול להיות שזה רק יגרום לכך שלא אוכל להיתווכח איתכם בנושא הספציפי הזה {כמו שהבטחתי דעתו של מרטין לכאן או לכאן תסגור את הנושא הזה אחת ולתמיד}
אבל אל דאגה רבותיי אני מבטיח לכם שאמצא נושא חדש בו אוכל לתת את חוות דעתי השונה בעליל
חברים יקרים : מאז שאני כאן אני במלחמת חילוקי דעות על משהו שאני מאמין בו בכל ליבי ובטוח שאם אני אבצע את ההדגמא באופן אישי אני אצליח לשנות כמה וכמה דעות אצלכם..
אני לוקח סיכון כי יכול להיות שזה רק יגרום לכך שלא אוכל להיתווכח איתכם בנושא הספציפי הזה {כמו שהבטחתי דעתו של מרטין לכאן או לכאן תסגור את הנושא הזה אחת ולתמיד}
אבל אל דאגה רבותיי אני מבטיח לכם שאמצא נושא חדש בו אוכל לתת את חוות דעתי השונה בעליל
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
וואלה אני גם נמנה בין בעלי הפיור יש לי את הSLW10 שוואלה יש לו רמת גימור מדהימה ביופיה ובאיכותה, והוא גם נשמע ממש טוב.........שוב אני מודה שנסיוני בסאבים מאוד מאוד קטן ולכן מילתי לא שווה המון, אבל להיות מרוצה, אני מרוצה עד הגג.
מה שאני עוד חייב לציין זה שהסאב שלי אכל איזה כאפה בראשון שעבר והוא עדיין בתיקןן אצל סיריוס שהם נראה לי החברה בעלת השרות הכי טוב !!בעולם!! (אולי אני קצת מגזים, אבל יש להם שרות מעולה ואני סומך עליהם במאת האחוזים).
אגב, אולי תוכלו להגיד לי אם זה שחיברתי בלי כוונה את החיבור של הסאב ל-low level output יכול לגרום לסאב להתחיל לעשות רעשים על דעת עצמו? תודה.
מה שאני עוד חייב לציין זה שהסאב שלי אכל איזה כאפה בראשון שעבר והוא עדיין בתיקןן אצל סיריוס שהם נראה לי החברה בעלת השרות הכי טוב !!בעולם!! (אולי אני קצת מגזים, אבל יש להם שרות מעולה ואני סומך עליהם במאת האחוזים).
אגב, אולי תוכלו להגיד לי אם זה שחיברתי בלי כוונה את החיבור של הסאב ל-low level output יכול לגרום לסאב להתחיל לעשות רעשים על דעת עצמו? תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
לאאאאא לinput אני אמור לחבר את זה, סי-פוMartinHSabag כתב:אבל לשם בדיוק אתה אמור לחבר את זה........
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: