מסך פיוניר 4280xd - האם המחיר של 2008 יירד לקראת 2009?
-
uri_av
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
שלום לכולם.
אני שוקל לקנות 4280xd המחיר קצת יקר ואני חושב שיש מצב שהמחיר של דגם 2008 יירד עוד עד 2009 אם יתקעו עם סטוק בחנויות.
המחיר כרגע הוא 9900 .
האם המחיר יירד לדעתכם?
תודה רבה
אורי
אני שוקל לקנות 4280xd המחיר קצת יקר ואני חושב שיש מצב שהמחיר של דגם 2008 יירד עוד עד 2009 אם יתקעו עם סטוק בחנויות.
המחיר כרגע הוא 9900 .
האם המחיר יירד לדעתכם?
תודה רבה
אורי
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
או שכן או שלא, מה שבטוח - אולי, אבל גם זה מוטל בספק...
נו באמת - אם יגידו לך כך או אחרת, תפעל בהתאם?
נו באמת - אם יגידו לך כך או אחרת, תפעל בהתאם?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
uri_av
-
- חבר פעיל מאוד

כמובן
אם זה עניין של חודש או 3 שבועות כדי שהמחיר יירד עוד אז למה לא?
אם זה עניין של חודש או 3 שבועות כדי שהמחיר יירד עוד אז למה לא?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
ובדיוק משום כך המחירים עוד ידרדרו למחוזות....oferlaor כתב:צריך לקחת בחשבון שפיוניר העולמית הפסיקה את הייצור של מסכי 42"....
- oferlaor
-
- מנהל

ADICT,
כרגע המחירים יורדים נקודתית בכלל לא מכיוון שירידה בביקוש, אלא הרבה יותר חשוב מזה, כי יש מחסור באשראי בשוק והיבואנים שזקוקים להרבה אשראי שוטף מרגישים את המצב הכלכלי נושף בעורפם.
שוק זה דבר מאוד פשוט - אם יש היצע גדול מביקוש אז מחירים יורדים.
כלומר, השאלה אם זה ירד עוד או לא תלויה בשני פרמטרים שלא אתה ולא אני יודעים - כמה ביקוש יש וכמה היצע.
כרגע המחירים יורדים נקודתית בכלל לא מכיוון שירידה בביקוש, אלא הרבה יותר חשוב מזה, כי יש מחסור באשראי בשוק והיבואנים שזקוקים להרבה אשראי שוטף מרגישים את המצב הכלכלי נושף בעורפם.
שוק זה דבר מאוד פשוט - אם יש היצע גדול מביקוש אז מחירים יורדים.
כלומר, השאלה אם זה ירד עוד או לא תלויה בשני פרמטרים שלא אתה ולא אני יודעים - כמה ביקוש יש וכמה היצע.
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
מה שאתה אומר עופר נכון כללית.אך ספציפית לגבי המסכים שפיוניר מפסיקה לייצר כגון ה42 אינטש,המחירים שלהם עוד ירדו לא בפרופורציה של ביקוש והיצע,אלא פשוט מכיוון שאלו המסכים האחרונים מסדרה זו(וגודל..)שייוצרו ולכן יש צורך חזק יותר מצד המוכרים להעיף !
- oferlaor
-
- מנהל

ADICT,
כאמור, זה לא קשור לכמות המסכים או לחוק הביקוש וההיצע אלא לכך שהמצב הכלכלי גורם לחברות לנסות ולרוקן מחסנים בכדי שלא לשלם מס חברות גבוה...
זו גם הסיבה שהתאריך הפקיעה של כל המבצעים הוא מאוד קשיח...
כאמור, זה לא קשור לכמות המסכים או לחוק הביקוש וההיצע אלא לכך שהמצב הכלכלי גורם לחברות לנסות ולרוקן מחסנים בכדי שלא לשלם מס חברות גבוה...
זו גם הסיבה שהתאריך הפקיעה של כל המבצעים הוא מאוד קשיח...
-
uri_av
-
- חבר פעיל מאוד

זה נכון, פשוט נראה לי שכדאי לחכות לשנת הדגם של 09 שתגיע תיכף ואז יהיו חייבים לחתוך עוד במחירים.