Brutal Legend מגיע לקונסולות

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
DMaster
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #21 

לא רק זה, המצב אונליין שיש הוא נטו RTS... אפילו מהרמות הבסיסיות באונליין אין אפילו טיפת H&S.
הדמו מייצג את תחילת המשחק, ככל שהמשחק מתקדם הוא הופך ליותר RTS, לפי מה שהבנתי, כי אתה מקבל עוד מהלכים של QTE ומיניונס שאתה יכול לשלוט עליהם.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #22 

Malcontent כתב:אורי, אתה בכלל שיחקת במשחק?
כי יש בו משהו כמו שישה או שבעה קרבות שהם סוג של RTS, וליחידה הכי בסיסית באמת קוראים Headbangers, אבל כאן מסתיים הדיוק של ההודעה שלך.
...
לא, לא שיחקתי. אבל בערך כל הביקורות באינטרנט מדברות על זה שהאסטרטגיה היא הרכיב העיקרי במשחק הזה. אני טועה? זה יותר H&S? אם כן, אשמח לדעת.

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #23 

זה בעיקר עולם פתוח.יש קטעים של H&S, יש קטעים של אסטרטגיה שגם בהם משולב H&S, ויש הרבה נהיגה בעולם וגילוי מקומות בו.
מבחינת משימות ראשיות, יש 5-7 שהן קרבות אסטרטגיים, ואין משימות אסטרטגיות צדדיות. יש גם לא מעט משימות ראשיות שהן H&S, והמשימות הצדדיות הן כמעט כולן H&S, עוד כמה שהן נהיגה ועוד כמה בודדות שהן יוצאות דופן.
אני לא אגיד לאסטרטגיה אין מקום חשוב במשחק, אבל הוא ממש לא משחק אסטרטגיה כמו שמציגים כאן.

DMaster
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 130
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #24 

אני בכלל לא ידעתי שיש בו אסטרטגיה עד לפני כמה ימים.. אז לגלות שיש בו מלא אלמטים של אסטרטגיה וכל האונליין הוא אסטרטגיה ממש הוריד אותי מהמשחק.

idanb
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 264
נתן תודות: 17 פעמים

שליחה #25 

אני לא מחובבי גק בלק אבל הדמות של אדי פשוט שובה לב.
השילוב של המוזיקה עם מנה גדושה של ציניות פשוט עושה לי את זה
נכון שהגרפיקה לא בשמיים וגם המשחקיות בקרב לא מדהימה אבל יש משמעות גם לרוח ולאופי של המשחק

נכנס לרשימה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”