Brutal Legend מגיע לקונסולות
- DMaster
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 130
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא רק זה, המצב אונליין שיש הוא נטו RTS... אפילו מהרמות הבסיסיות באונליין אין אפילו טיפת H&S.
הדמו מייצג את תחילת המשחק, ככל שהמשחק מתקדם הוא הופך ליותר RTS, לפי מה שהבנתי, כי אתה מקבל עוד מהלכים של QTE ומיניונס שאתה יכול לשלוט עליהם.
הדמו מייצג את תחילת המשחק, ככל שהמשחק מתקדם הוא הופך ליותר RTS, לפי מה שהבנתי, כי אתה מקבל עוד מהלכים של QTE ומיניונס שאתה יכול לשלוט עליהם.
לא, לא שיחקתי. אבל בערך כל הביקורות באינטרנט מדברות על זה שהאסטרטגיה היא הרכיב העיקרי במשחק הזה. אני טועה? זה יותר H&S? אם כן, אשמח לדעת.Malcontent כתב:אורי, אתה בכלל שיחקת במשחק?
כי יש בו משהו כמו שישה או שבעה קרבות שהם סוג של RTS, וליחידה הכי בסיסית באמת קוראים Headbangers, אבל כאן מסתיים הדיוק של ההודעה שלך....
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
זה בעיקר עולם פתוח.יש קטעים של H&S, יש קטעים של אסטרטגיה שגם בהם משולב H&S, ויש הרבה נהיגה בעולם וגילוי מקומות בו.
מבחינת משימות ראשיות, יש 5-7 שהן קרבות אסטרטגיים, ואין משימות אסטרטגיות צדדיות. יש גם לא מעט משימות ראשיות שהן H&S, והמשימות הצדדיות הן כמעט כולן H&S, עוד כמה שהן נהיגה ועוד כמה בודדות שהן יוצאות דופן.
אני לא אגיד לאסטרטגיה אין מקום חשוב במשחק, אבל הוא ממש לא משחק אסטרטגיה כמו שמציגים כאן.
מבחינת משימות ראשיות, יש 5-7 שהן קרבות אסטרטגיים, ואין משימות אסטרטגיות צדדיות. יש גם לא מעט משימות ראשיות שהן H&S, והמשימות הצדדיות הן כמעט כולן H&S, עוד כמה שהן נהיגה ועוד כמה בודדות שהן יוצאות דופן.
אני לא אגיד לאסטרטגיה אין מקום חשוב במשחק, אבל הוא ממש לא משחק אסטרטגיה כמו שמציגים כאן.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לא מחובבי גק בלק אבל הדמות של אדי פשוט שובה לב.
השילוב של המוזיקה עם מנה גדושה של ציניות פשוט עושה לי את זה
נכון שהגרפיקה לא בשמיים וגם המשחקיות בקרב לא מדהימה אבל יש משמעות גם לרוח ולאופי של המשחק
נכנס לרשימה
השילוב של המוזיקה עם מנה גדושה של ציניות פשוט עושה לי את זה
נכון שהגרפיקה לא בשמיים וגם המשחקיות בקרב לא מדהימה אבל יש משמעות גם לרוח ולאופי של המשחק
נכנס לרשימה