דף 1 מתוך 1

ירידת פריימים קטנה כל כמה שניות בHD

נשלח: 27/11/2008 5:23
על ידי bla1bla1
היי.
אני מנגן סרט 720p בפורמט AVC בתוכנת מדייה פלייר קלאסיק. כל כמה שניות(לא קבועות) שמים לב לקרטוע קל,ובנתונים שמסופקים על ידי המדיה פלייר ניתן לראות ירידה של 0.50 פריימים. מותקן אצלי המקודד CoreAVC. אני עובד עם פנטיום 4 בתדר 3 גיגה הרץ,ליבה אחת. 1 גיגה ram. ניסיתי לסגור תוכנות שונות כמו אנטי ספייוור ואנטי וירוס,הבעיה נמשכת. יש לציין שהמעבד מגיע למקסימום 60 אחוז מאמץ בעת ניגון הסרט.
דבר חשוב נוסף שהייתי רוצה לציין- אם אני מריץ אחורה לנקודה שבה הייתה נפילת הפריימים- אין נפילה נוספת,כלומר זה לא סצנות ספיציפיות שהמעבד מתקשה לפענח.

מה הבעיה לדעתכם?

אשמח לתשובות,תודה רבה.[/b]

נשלח: 27/11/2008 9:03
על ידי oferlaor
נשמע כמו בעיה של המעבד לעמוד בקצב הנתונים, לא חושב שיש הרבה מה לעשות חוץ מאולי OVERCLOCK או שימוש בהאצת חומרה אם זה אפשרי.

נשלח: 27/11/2008 10:24
על ידי gorelshv
המחשב שלך מספיק חזק כדי להריץ סרט של 720P ללא קרטועים, במיוחד אם אתה משתמש ב- coreavc. נסה לנגן סרט אחר, בדוק שאין דפדפן או תוכנה אחרת שרצה ברקע וכו'. אם כל זה לא עוזר, העלה לכאן פלט של graphedit ונראה מה בעיה.