לפני קניה - זקוק להכוונה סופית לרכישת מסך דק.
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני לא מסכים,
אני הגעתי לחנות לרכוש את הפנסוניק, ולידה עמדה הסמסונג,
בסמסונג ראו יותר טוב, יותר נעים לעין, וכמובן מבחינת עיצוב הרבה יותר יפה בסלון ....
הפנסוניק הייתה מכויילת והסמסונג לא ... (כשניכנסתי לחנות בדיוק הוציאו אותה מהקופסא).
בקיצור קניתי את הטלויזיה ולא הצטערתי בכלל.
תהנה מכל רגע...
בסמסונג ראו יותר טוב, יותר נעים לעין, וכמובן מבחינת עיצוב הרבה יותר יפה בסלון ....
הפנסוניק הייתה מכויילת והסמסונג לא ... (כשניכנסתי לחנות בדיוק הוציאו אותה מהקופסא).
תהנה מכל רגע...
פלזמה הבחירה הטבעית
בתנאי חנות השחור הכי טוב ניראה דווקא ב LCD, אם תשווה פנסוניק מול סמסונג בחדר חשוך אז תיראה שהשחור בפנסוניק טוב יותר.AmnonP כתב:אני לא מסכים,
תהנה מכל רגע......
-
danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
ראשית כדי ליישר קו עם כולם אגיד כמה דברים:
במחסני חשמל אמנם בתצוגה הייתה הדגם 410 ולא הדגם 450.
כששאלתי אותו אם יש להם 450, הוא אמר שכן אבל אין להם במלאי ואני צריך לחכות להובלה עד לבית.
המוכר אמר לי "שאין הבדלים בין המכשירים, ושאני אקח את ה410"....(אחרי סקר כל כך מקיף לא היה לי כח לראות עוד מכשיר...)
התעקשתי על הדגם הספציפי הזה, והא הפנה אותי למחסן אחר שמשם אוכל למשוך את הטלויזיה.
שילמתי 5,490 ש"ח במזומן, נסעתי למחסן האחר ווידאתי ע"י פתיחת הקופסא שזה הדגם הנכון.
באתר של וואלה שופס, המחיר די דומה לרכישה שלי, אז אני לא מבין למה אתם ספקנים...
בכל מקרה, כולם בבית מרוצים וזה הכי חשוב.
לגבי ההתקנה:
לא התקנתי על הקיר, כי פשוט זה לא מסתדר לי. אירגנתי לה מקום יפה ומכובד בסלון
עם שולחן חביב. את ההובלה עשיתי בעצמי וכן התקנתי אותה בעצמי.(לא סיפור גדול)
קראתי פה בפורום הרבה על הרצות, התקנות וכיולים, והיום אחרי מספר ימים של הרצה וצפיה
הכל התייצב ואני מאוד מרוצה.
חיברתי עם כבלים חדשים של RCA גם לDVD וכן לממיר של HOT, והתמונה מבחינתי
טובה למדי.
במחסני חשמל אמנם בתצוגה הייתה הדגם 410 ולא הדגם 450.
כששאלתי אותו אם יש להם 450, הוא אמר שכן אבל אין להם במלאי ואני צריך לחכות להובלה עד לבית.
המוכר אמר לי "שאין הבדלים בין המכשירים, ושאני אקח את ה410"....(אחרי סקר כל כך מקיף לא היה לי כח לראות עוד מכשיר...)
התעקשתי על הדגם הספציפי הזה, והא הפנה אותי למחסן אחר שמשם אוכל למשוך את הטלויזיה.
שילמתי 5,490 ש"ח במזומן, נסעתי למחסן האחר ווידאתי ע"י פתיחת הקופסא שזה הדגם הנכון.
באתר של וואלה שופס, המחיר די דומה לרכישה שלי, אז אני לא מבין למה אתם ספקנים...
בכל מקרה, כולם בבית מרוצים וזה הכי חשוב.
לגבי ההתקנה:
לא התקנתי על הקיר, כי פשוט זה לא מסתדר לי. אירגנתי לה מקום יפה ומכובד בסלון
עם שולחן חביב. את ההובלה עשיתי בעצמי וכן התקנתי אותה בעצמי.(לא סיפור גדול)
קראתי פה בפורום הרבה על הרצות, התקנות וכיולים, והיום אחרי מספר ימים של הרצה וצפיה
הכל התייצב ואני מאוד מרוצה.
חיברתי עם כבלים חדשים של RCA גם לDVD וכן לממיר של HOT, והתמונה מבחינתי
טובה למדי.
ב 6500 הוא מביא PV80 פרללי עם כבלים איכותיים כולל הכל.המלך כתב:5500 זה אמנם זול אבל אם תוסיף תשלומים,הובלה והתקנה +מתקן קיר בקלות אפשר לעבור את ה 6000 שקל.
חבר שלי שילם על הכל כולל הובלה התקנה ו 10 תשלומים 6500 וזה מספק אותו....
את ה A450 אפשר להשיג בוודאות ב 5500 עם תשלומים והובלה והכל, כבל עולה 150, והתקנה כולל המתקן קיר 300 במקרה הרע, יוצא 5950.
בכל אופן הפנסוניק עדיפה לדעת כולם.
- המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אם אני משווה בין הדגמים הקודמים אז קשה לומר על מי מהמסכים שהוא יותר טוב.
לכל אחד יש את היתרונות שלו.
רועי חושב שהפנסוניק בליגה מעל זכותו לחשוב כך אבל אפילו שאני החלפתי את הסמסונג בפנסוניק לא אומר שהוא ברמה אחת מעל.
רועי חושב שהפנסוניק בליגה מעל זכותו לחשוב כך אבל אפילו שאני החלפתי את הסמסונג בפנסוניק לא אומר שהוא ברמה אחת מעל.
אתה החלפת ב PV70, ב PV80 חלה התקדמות גדולה בנושא השחורים, מה גם שהדגם הקודם של סמסונג , ה Q91, היה דגם מוצלח יותר מה A450, כך שאולי בדור הקודם ההפרש היה פחות משמעותי, אבל היום אין ספק שהפנסוניק 8 ו 80 נותנים שחור טוב בהרבה, שהרבה יותר קרוב לפיוניר מאשר לסמסונג, המחיר די זהה בין ה 8 ל 450 מה שמציב את ה PV8 למוסך הכי משתלם כיום, לא סתם אם תשאל כל מוכר בחנות מתמחה ולא מתמחה הוא יגיד לך שהפנסוניק עדיפה בהרבה מה A450, רואים את זה גם ממבט קצר, השחור בסמסונג וב LG הוא לא שחור, זה ידוע בכל העולם שפיוניר, פנסוניק והיטאצי המובילות בעולם בפלזמות.המלך כתב:אם אני משווה בין הדגמים הקודמים אז קשה לומר על מי מהמסכים שהוא יותר טוב.
רועי חושב שהפנסוניק בליגה מעל זכותו לחשוב כך אבל אפילו שאני החלפתי את הסמסונג בפנסוניק לא אומר שהוא ברמה אחת מעל....