רמקול 901 BOSE במחיר מוזר..
מסדרה ותיקה יותרץ אחת הבעיות העיקריות שלהם זה יובש בגומיות שמסביב לממברנה, הגורם להתפוררותם. בזמנו, לפני כ- 15 שנה קניתי אותם יד שניה ב 1600 ש"ח כך שהמחיר שנקבו כיום הוא לא מפתיע אותי. הם די מוגבלים בבסים עם מיד מצויין.
הרמקול עולה 1200 דולר בארה"ב - חדש.
למה נראה לך שהוא מציאה ביד שלישית ב1500 שקל?
למה נראה לך שהוא מציאה ביד שלישית ב1500 שקל?
לא הבעייה שלי עכשיו היא התקציב והבוז לא ממש בתקציב שלי חשתי לעצמי שאם הם מציאה ענקית אז אנייקח ואולי ימכור או משהו.. וגם אין להם מקום כל כך אצלי בחדר..
אבל מה אםת אומרים הוורפידל 9.1 או הפולקאודיו MONITOR 30?
או שאולי אתם אומרים שעדיף לקנות את הבוס ושתהיה לי מערכת בלי סאב וופר? (זה יבוא על חשבון הסאב וופר)?
אבל מה אםת אומרים הוורפידל 9.1 או הפולקאודיו MONITOR 30?
או שאולי אתם אומרים שעדיף לקנות את הבוס ושתהיה לי מערכת בלי סאב וופר? (זה יבוא על חשבון הסאב וופר)?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אם הבוז אקטואלי, בוודאי שהוא עדיף עשרות מונים. (כמובן בכפוף לכך שאתה תשמע אותו אצל המוכר וימצא חן בעיניך)
את הסאב פשוט תדחה למועד אחר...
בכל מקרה, אתה צריך לשמוע כל רמקול לפני שאתה קונה אם אתה אוהב אותו
את הסאב פשוט תדחה למועד אחר...
בכל מקרה, אתה צריך לשמוע כל רמקול לפני שאתה קונה אם אתה אוהב אותו
--------------------------------------------------------------------------------
והבוז עשיף מה9.5 הרצפתיים במחיר של 1300 בהרבה? אניע מזכיר לכם שזה לחדר של גודל 3 מטר על 3 מטר והעוצמה לא תגיע למימדים גדולים...
ואם אפשר גם המלצה אם עדיף הוורפידל 9.1 או הפולקאודיו מוניטור 30? ?
והבוז עשיף מה9.5 הרצפתיים במחיר של 1300 בהרבה? אניע מזכיר לכם שזה לחדר של גודל 3 מטר על 3 מטר והעוצמה לא תגיע למימדים גדולים...
ואם אפשר גם המלצה אם עדיף הוורפידל 9.1 או הפולקאודיו מוניטור 30? ?