אני מתכוון ל - Total harmonic distortion ואני לא מתייחס למגבר אלא במפורש לרמקול.zivperlman כתב: לאיזה עיוותים אתה מתכוון?
אני חושש שאתה מתייחס בטעות לרמקול כאילו היה מגבר....
הנה דוגמא ל - THD גרף של DALI IKON 7 :

אני מתכוון ל - Total harmonic distortion ואני לא מתייחס למגבר אלא במפורש לרמקול.zivperlman כתב: לאיזה עיוותים אתה מתכוון?

היי משה, אני שמח לשמוע שנהנת מהצליל.moshem74 כתב:אכן יצא לי לשמוע אותו.
רמקול שקוף,נעים לאוזן,מדוייק,אמיתי וצלול.
אני חושב שאפשר לשייך אותו לקטגוריית ה HI END בשקט....

valer_valer כתב:אני מתכוון ל - Total harmonic distortion ואני לא מתייחס למגבר אלא במפורש לרמקול.zivperlman כתב: לאיזה עיוותים אתה מתכוון?
הנה דוגמא ל - THD גרף של DALI IKON 7/quote]
היי ואלרי,
מקבל לחלוטין את מה שאתה אומר, רציתי לוודא קודם כל שאנו אכן דנים באותה סוגיה.
מדידת THD לרמקול בכללותו (שאכן תתקבל בד"כ בהתאם לנתונים שציינת)
על אף שתהיה בעלת חשיבות למפתח הרמקול,
ברוב המקרים לא תאמר הרבה לצרכן הסופי, בוודאי לא ביחס למבחן האזנה.
מכיוון שההחלטה היא סובייקטיבית, לא חסרים מקרים בהם המאזין יעדיף
רמקול מסוים שאולי נמדד דווקא פחות טוב ממשנהו.
כתוצאה מכך לא נתקל בד"כ ביצרני רמקולים המפרסמים מדידות מסוג זה.
(האם אני יכול להניח שהגרף הנתון לא נלקח מאתר היצרן?)
אם מדידות בלבד היו משקפות בחירת מוצר בתחום האודיו,
אף מגבר שפופרות לא היה עובר את המבחן. במציאות זה כמובן שונה.
תחום התדרים השמיע לאוזן אנושית הוא הנורמה בפרסום הנתונים
לרמקול המוגדר כ FULLRANGE ,גם אם אי אפשר להפיק 20Hz באופן מעשי
עם פחות מוופר "15 (במעשי אני מתכוון לטווח הכללי בFLAT, כי אין שום בעיה לחבר טוויטר
לטון גנרטור על 20Hz, רק שלא יצא לנו מזה סאונד בעוצמה נמוכה, או עשן בעוצמה גבוהה...)
או לחילופין להוסיף סאבוופר נפרד למערכת.
נתון יותר רלוונטי לדגם זה הוא הענות של -/+ 1.5dB בין 42Hz-18kHz ,
בכל אופן אנחנו מדברים על רמקול עם מיד-וופר בקוטר "5.
כמו שאמר משה למעלה, הוא שמע ואהב את התוצאה.
אם היה מנסה "להקשיב" לגרף THD, יתכן שלא היה אוהב את התוצאה.
בסופו של דבר, הכל עניין של פרופורציה, אין שום אפשרות להתייחס לאיכותו של רמקול
בטרם נבדק למטרה אותה נועד לבצע (האזנה)
זיו...

אז הדיון עובר למהות המדבקה במקום על מהות המוצר, ששמחתי מאוד ללמוד שאהבת.moshem74 כתב:אם מדובר בטעות בנוגע לעכבה של הרמקול, הריי שישנה טעות גורפת בכל המוצר הזה כיוון שכך כתוב על כל הרמקולים מאותו דגם, והיו הרבה בחנות בכל מיני צבעים.
המדבקה היא לא סתאם מדבקה אלה מותאמת למגרעת בגב הרמקול,וזו לא מדבקה מנייר אלה רקע של החיבורים(טרמינאלים)מאחורה.
בכל אופן כיאה למוצר כחול לבן........

שלום סבתא,Savta כתב:למה מורל לא יכולה לשווק רמקול מדפי נורמלי עם וופר 6.5 רגיל שגם לא נראה כמו עב"מ?
זה קשה מדי?...

ערב טוב סבתא,Savta כתב:///"לעיצוב המוצר השפעה רבה בתחום זה, ולכן אנו פועלים בהתאם לדרישות השוק העדכניות
בתחום מוצרי הבית.
אתה שואל למעשה למה חברת מוראל היא לא כמו כולם? מכיוון שהיא פשוט לא."///
-- קודם כל, עצם זה שאתם מדברים על עיצוב לפני דברים אחרים כבר אומר משהו, ומשהו לא טוב, מבחינתי. וחוץ מזה, אני לא בטוח שעיצובים הזוים זה "דרישות השוק העדכניות". רוב יצרני הרמקולים עדיין מייצרים רמקולים שלא נראים כמו חללית. אתם כנראה לא מתכוונים לשוק חובבי האודיו, בכל אופן, אלא אולי על שוק הנובורישים שרוצים לעצב סלונים בצורה יצירתית, כי לחובבי אודיו מה שחשוב זה לא העיצוב. חוץ מזה, לדעתי יותר אנשים לא קונים את הרמקולים שלכם בגלל איך שהם נראים, מאשר ההפך. ומה הכוונה שמורל היא לא כמו כולם? עד כמה שאני יודע במשך שנים רבות עיצבתם רמקולים בצורה נורמלית ומקובלת וגם היו לכם הרבה דגמים שונים. עכשיו כנראה החלטתם שרמקולים זה ממש לא התחום שמעניין אותכם, ועברתם כמעט בלעדית ל תחום דרייברים/קולנוע ביתי/מערכות לרכב וכך הלאה. חבל. אתם למעשה מודים שאין לכם מה להציע בתחום הרמקולים, ברור שכיום יצור הרמקולים אצלכם הוא תחום נידח. למה שלא תפסיקו לחלוטין לייצר רמקולים ותודו בזה? גם זו החלטה לחלוטין מקובלת ולגיטימית....