MAX HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
י-א
זה ביצה ותרנגולת. לדעתי כמות הערוצים אינה המגבלה וגם לא התכנים.
כרגע לא משנה כמה ערוצים הם יעלו, אני כיום כבר לא מסוגל לראות טלויזיה באופן "לינארי".
בסופה"ש תכננו לראות את "החיים של אחרים" ב-YES HD. שתי דקות לפני שזה התחיל הקטן התחיל לבכות ונרגע 20 דקות לתוך הסרט. וכך לא ראיתי את הסרט ב-YES HD.
זה ביצה ותרנגולת. לדעתי כמות הערוצים אינה המגבלה וגם לא התכנים.
כרגע לא משנה כמה ערוצים הם יעלו, אני כיום כבר לא מסוגל לראות טלויזיה באופן "לינארי".
בסופה"ש תכננו לראות את "החיים של אחרים" ב-YES HD. שתי דקות לפני שזה התחיל הקטן התחיל לבכות ונרגע 20 דקות לתוך הסרט. וכך לא ראיתי את הסרט ב-YES HD.
-
faza
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עופר, כמה שאתה הצטערת על כך שלא היה לך מקס HD.......oferlaor כתב:
בסופה"ש תכננו לראות את "החיים של אחרים" ב-YES HD. שתי דקות לפני שזה התחיל הקטן התחיל לבכות ונרגע 20 דקות לתוך הסרט. וכך לא ראיתי את הסרט ב-YES HD....
עסקים Business - www.faz-arc.co.il
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
תענוג Pleasure - www.fjcruiser.co.il
תחביב Hobby - www.gsm-israel.co.il
האתר של אשתי - www.michalf.com מדהים!
- oferlaor
- מנהל

faza,
זה גורם לי להרגיש דביל, כי אפילו את החדשות אני כבר לא רואה בשעה הנקובה ואת זה מאוד רציתי לראות ב-HD (לא חושב שיש את זה ברשת עדיין).
זה גורם לי להרגיש דביל, כי אפילו את החדשות אני כבר לא רואה בשעה הנקובה ואת זה מאוד רציתי לראות ב-HD (לא חושב שיש את זה ברשת עדיין).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שהISSUE העיקרי לפני מחשבה לעבור לHD ועוד להשקיע בMAX HD זה שאלת הסאונד...
כל עוד לא משדרים את כל הסרטים בסאונד היקפי - מה זה שווה....
סאונד זה אחוז נרחב מהסרט לדעתי...
כל עוד לא משדרים את כל הסרטים בסאונד היקפי - מה זה שווה....
סאונד זה אחוז נרחב מהסרט לדעתי...
הבלעדיות של HOT על הערוץ מסתיימת בינואר, אחר-כך נראה מה אפשר לעשות.oren45 כתב:חייבים דחוף את יורוספורט HDעידו_F כתב:כאמור, נושא היקף כמות ערוצי הHD בטיפול אינטנסיבי. על ערוץ סרטים נוסף בHD כבר שמעתם בחדשות, השאר ייחשפו בהמשך.......
עובד בחברת יס
- oferlaor
- מנהל

lawpower,
אין בעיה טכנית שם, זו רק בעיה כלכלית מול ספקי התוכן.
עידו_F,
לטעמי יש הרבה תכנים טובים כבר עכשיו, אבל הכשל הוא שזה נכנס אחרי שכבר התרגלנו לנוחות של PVR טוב...
אין בעיה טכנית שם, זו רק בעיה כלכלית מול ספקי התוכן.
עידו_F,
לטעמי יש הרבה תכנים טובים כבר עכשיו, אבל הכשל הוא שזה נכנס אחרי שכבר התרגלנו לנוחות של PVR טוב...
מה אתם מתלהבים מיורוספורט HD . מאז האולימפיאדה לא הסתכלתי בו אפילו פעם אחת. סתם ערוץ מיותר .
- בולט
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 144
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חבריי פורום סקרנים,
משיחת "אחד על אחד" שקיימתי לאחרונה עם מנהל בכיר במחלקה בה אני עובד, הוא העביר אלי מידע הגורף שהממיר המיוחל יגיח לאוויר צופינו ברבעון השני/שלישי של השנה הבאה .. משמע, באיזור הקיץ הקרוב.
כאמור, זהו טווח זמן שלישי שנכתב בת'רד הזה, אבל מצאתי לנכון לשתף ..
אין במלל הנ"ל התחייבות כזו או אחרת כי גם ממנו לא קיבלתי אחת ..
דבר אחד סביר מאוד שייקרה - ממיר ה maxHD בדרכו לסלון של מי שייחפוץ בו .. וזה ייקרה לא עוד הרבה זמן.
אני כבר מחכך את ידיי בציפייה ..
בולט
משיחת "אחד על אחד" שקיימתי לאחרונה עם מנהל בכיר במחלקה בה אני עובד, הוא העביר אלי מידע הגורף שהממיר המיוחל יגיח לאוויר צופינו ברבעון השני/שלישי של השנה הבאה .. משמע, באיזור הקיץ הקרוב.
כאמור, זהו טווח זמן שלישי שנכתב בת'רד הזה, אבל מצאתי לנכון לשתף ..
אין במלל הנ"ל התחייבות כזו או אחרת כי גם ממנו לא קיבלתי אחת ..
דבר אחד סביר מאוד שייקרה - ממיר ה maxHD בדרכו לסלון של מי שייחפוץ בו .. וזה ייקרה לא עוד הרבה זמן.
אני כבר מחכך את ידיי בציפייה ..
בולט
עובד חברת YES