נשמע לחוץ מאוד,בהחלט תבדוק עם סוכנותהנסיעות לגבי זירוז תור לראיון.compman112 כתב:התקשרתי למרכז מידע, דורשים 27 דולר להוריד מהכרטיס האשראי רק כדי שאוכל לשאול כמה שאלות לפני שבכלל אקבע פגישה.
יש דיל כרגע של 799 דולר לניויורק שאני רוצה להזמין.
הדיל מ-17 לדצמבר.
אני חייב לדעת אם מישהו פה יכול להיות בטוח שכל הסיפור של הוצאת ויזה יקח עד ה-17 בדצמבר.
הכוונה היא שהאם בחודשים נובמבר דצמבר ניתן לזרז בדרך כלשהיא ללא עלות נוספת את תהליך קבלת הויזה? ואם כן איך? ועם בעלות נוספת - כיצד? למי לפנות?...
ויזה לארה''ב - איך זה הולך?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
יש המלצה לסוכנות?
-
compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
לגבי הויזה שלי, שיש לי דרכון צרפתי.
איך אני מוציא את הויזה?
איך זה מתנהל?
איך אני מוציא את הויזה?
איך זה מתנהל?
בנוגע לעניין ביטול הצורך בויזה לארצות הברית : http://www.haaretz.com/hasen/spages/1029679.html
כרגע לא רלוונטי.
כרגע לא רלוונטי.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אם יש לך דרכון צרפתי ביומטרי אתה לא צריך להוציא ויזה.compman112 כתב:לגבי הויזה שלי, שיש לי דרכון צרפתי.
איך אני מוציא את הויזה?
איך זה מתנהל?...
בנתב"ג בדוכן חברת התעופה אמורים לבדוק שיש לך ויזה בתוקף. אתה מציג להם את הדרכון הצרפתי וזהו.
במטוס, לפני הכניסה לארה"ב אתה ממלא את הטופס הירוק ולא את הטופס הלבן (זאת בנוסף לטופס הלבן של המכס).
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
מחזק את דברי TheAman שאין טעם לעשות את זה דרך סוכנות נסיעות אלא ישר דרך האינטרנט, ולשלם רק את ה100$ אגרה לאמריקאים (שעשו מזה ענף הכנסה, חוצפנים
)
הגשתי דרך סוכנות (שעובדת עם מקום העבודה) כולל תשלום עבור "מעכר" ש"יכול לקדם תור". אח"כ מסיבות שונות ביטלתי את העיניין ועשיתי את זה שוב דרך האינטרנט. מצאתי תור לפני מה שהיה אמור להיות לי דרך ה"מעכר".
הגשתי דרך סוכנות (שעובדת עם מקום העבודה) כולל תשלום עבור "מעכר" ש"יכול לקדם תור". אח"כ מסיבות שונות ביטלתי את העיניין ועשיתי את זה שוב דרך האינטרנט. מצאתי תור לפני מה שהיה אמור להיות לי דרך ה"מעכר".
משה