חיבור לדים ונגדים (עוצמות והתנגדות)
טב - ביררתי עם המוכר והוא אמר שהלד צורך 3 וולט ו10מיליאמפר (מקסימום 15) - כמו שעופר אמר.
אני אחבר אותם 3 בטור עם נגד אחד של 300אוהם (תקנו אותי אם אני טועה) = אני עושה שני סטים כאלה ומחבר אום במקביל לחוטים השחור והצהוב של המולקס (12וולט) כך שבסוף יהיו לי 6 לדים כמו שרציתי.
אני בוחר בשיטה הזו כי בכול מקרה שישרף לי לד אחד אני אחליף אותו מייד כך שלא משנה לי אם הוא יכבה איתו סט שלם- שרוץ יוחלף
ברגע הראשון שיתגלה כשרוף.
אני יעדכן אתכם בתוצאות.
נ.ב - תאורת לד = אם התאורה תיכנס במקרה גם לחלל של הפנים של קופסת הDVD (הכונן עצמו),
האם זה ישפיע על קרן הלייזר והקולט שלה? (הסרתי את הפאנל הקדמי של הDVD ואולי יכנס לשם אור ולכן אני שואל)
אני אחבר אותם 3 בטור עם נגד אחד של 300אוהם (תקנו אותי אם אני טועה) = אני עושה שני סטים כאלה ומחבר אום במקביל לחוטים השחור והצהוב של המולקס (12וולט) כך שבסוף יהיו לי 6 לדים כמו שרציתי.
אני בוחר בשיטה הזו כי בכול מקרה שישרף לי לד אחד אני אחליף אותו מייד כך שלא משנה לי אם הוא יכבה איתו סט שלם- שרוץ יוחלף
ברגע הראשון שיתגלה כשרוף.
אני יעדכן אתכם בתוצאות.
נ.ב - תאורת לד = אם התאורה תיכנס במקרה גם לחלל של הפנים של קופסת הDVD (הכונן עצמו),
האם זה ישפיע על קרן הלייזר והקולט שלה? (הסרתי את הפאנל הקדמי של הDVD ואולי יכנס לשם אור ולכן אני שואל)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא, אם זה לא באותו אורך גל.נ.ב - תאורת לד = אם התאורה תיכנס במקרה גם לחלל של הפנים של קופסת הDVD (הכונן עצמו),
האם זה ישפיע על קרן הלייזר והקולט שלה? (הסרתי את הפאנל הקדמי של הDVD ואולי יכנס לשם אור ולכן אני שואל)...
בכונן שלך יש לייזר אדום ואתה מדבר על LED כחול, לא?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שמוליק,
אני מתכוון שיש פה ושם הערות שמישהו שלא מבין יכול לעשות מהן סמטוחה רצינית...
goodoffer,
לא מאמין שהאור מהלדים יגיע לסנסור, מדובר על מערכות סגורות למדי שלא רגישות במיוחד לאור חיצוני בד"כ.
אני מתכוון שיש פה ושם הערות שמישהו שלא מבין יכול לעשות מהן סמטוחה רצינית...
goodoffer,
לא מאמין שהאור מהלדים יגיע לסנסור, מדובר על מערכות סגורות למדי שלא רגישות במיוחד לאור חיצוני בד"כ.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אולי כתבה שתעזור לך
http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12 ... king-leds/
http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12 ... king-leds/
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר