האם כדאי להביא טלוויזיה מארה"ב?
-
Sivanby
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
אני מתעתדת לחזור לארץ מארה"ב לאחר שהות של 8 שנים ורוצה להביא איתי טלוויזיה. שמעתי מאנשים רבים ש Vizio SV470XVT אמורה לעבוד בלי בעיה בארץ עם חיבור לכבלים או לווין. (למרות שהיא משדרת NTSC) נאמר לי שהחיבור של ממיר הכבלים או הלווין בעצם עוקף את הטיונר של הטלווזיה ומאפשר שידור HD ללא ירידת איכות אפילו ששיטת השידור היא PAL. והיות שהיא מקבלת עד 240 וולט ומשדרת ב 50 הרץ ו 60 הרץ, לא צריכה להיות שום בעיה.
האם השמועות נכונות?
הנה לינק עם מפרט טכני של הטלוויזיה:
http://www.costco.com/Browse/Product...S&Sp=C&topnav=
אני מניחה שאצטרך לקנות נגן די וי די מולטי סיסטם ע"מ שאוכל לראות דיוידי בארץ.
אשמח לשמוע את דעתכם. במיוחד אם יש למשהו נסיון ישיר.
תודה רבה.
האם השמועות נכונות?
הנה לינק עם מפרט טכני של הטלוויזיה:
http://www.costco.com/Browse/Product...S&Sp=C&topnav=
אני מניחה שאצטרך לקנות נגן די וי די מולטי סיסטם ע"מ שאוכל לראות דיוידי בארץ.
אשמח לשמוע את דעתכם. במיוחד אם יש למשהו נסיון ישיר.
תודה רבה.
- yo12
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
בשום אופן ופנים לא!
נכון ש-NTSC ו-PAL הן שיטות שידור צבע, אבל פה לא מדובר רק בטיונר, גם היציאות של הממירים הדיגיטליים בארץ נותנות אות תמונה/צבע בשיטת PAL. כלומר הטלביזיה האמריקנית, שעובדת רק בשיטת NTSC \, תציג לך תמונה בשחור-לבן.
האפשרות היחידה לראות בצבע, אם תחברו את המסך לDVD שמשדר גם ב-NTSC.
גם אני הייתי במצב שלכם לפני כשלושה חודשים.
לעומת זה רוב הטלביזיות שנמכרות בארץ יתאימו לארה"ב גם בשיטת הצבע וגם במתח ההזנה.
לעומת זה רוב הטלביזיות שנמכרות בארץ יתאימו לארה"ב גם בשיטת הצבע וגם במתח ההזנה.
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
בדר"כ אם יש חיבור HDMI אז לא משנה אם המסך הוא PAL או NTSC
- benjamin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 292
אני הבאתי לפני חצי שנה מסך פאנסוניק TH42PH10UA מארה"ב. עובד ללא בעיה עם ממיר HOT וDVD שנקנה בארץ. (הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות זה לקנות ספק כח מ 220 ל 110).
- shurvitz
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 755
אם כבר יש הזדמנות כזו - חבל לא לנצל אותה ולהביא טלויזיה ברמה גבוהה כמו פיוניר 5020 - הבדל המחירים בין הארץ לארה"ב הוא מדהים, ולפי מספר חברים באתר אין איתה בעיה מבחינת חשמל, ואפשר לעבוד עם קומפוננט ו/או HDMI ולעקוף את בעית ה-NTSC.
2 הסנט שלי
2 הסנט שלי
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

צודקshurvitz כתב:אם כבר יש הזדמנות כזו - חבל לא לנצל אותה ולהביא טלויזיה ברמה גבוהה כמו פיוניר 5020 - הבדל המחירים בין הארץ לארה"ב הוא מדהים, ולפי מספר חברים באתר אין איתה בעיה מבחינת חשמל, ואפשר לעבוד עם קומפוננט ו/או HDMI ולעקוף את בעית ה-NTSC.
2 הסנט שלי...
אבל הכל ענייו של תקציב
- shurvitz
-
- חבר פעיל במיוחד

מה שנכון נכון, רק עכשיו ראיתי כמה עולה הויזיו הזו. פיוניר זה פי 2 במחיר. אבל פשוט כואב הלב...ronen61 כתב:צודקshurvitz כתב:אם כבר יש הזדמנות כזו - חבל לא לנצל אותה ולהביא טלויזיה ברמה גבוהה כמו פיוניר 5020 - הבדל המחירים בין הארץ לארה"ב הוא מדהים, ולפי מספר חברים באתר אין איתה בעיה מבחינת חשמל, ואפשר לעבוד עם קומפוננט ו/או HDMI ולעקוף את בעית ה-NTSC.
2 הסנט שלי...![]()
אבל הכל ענייו של תקציב...
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

אין מה לעשות, על איכות משלמים
- detailer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1217
זה לא מפתיע כי כתוב במפרט של המוניטור הנ"ל שהוא תומך ב-PAL.bennybenami כתב:אני הבאתי לפני חצי שנה מסך פאנסוניק TH42PH10UA מארה"ב. עובד ללא בעיה עם ממיר HOT וDVD שנקנה בארץ. (הדבר היחיד שהייתי צריך לעשות זה לקנות ספק כח מ 220 ל 110)....
אני גם כמעט בטוח שלא היית צריך לקנות ספק כי הרבה מאוד אנשים כתבו באינטרנט שהמסך הזה עובד גם במתח של 220V למרות זה לא כתוב בספציפיקציות.
- mhaymovi
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
אוקיי .. אז שאלה באותו הנושא :
אם אני משתמש בקונוורטר הזה http://cgi.ebay.com/SCART-RGB-Video-Aud ... otohosting , האם אני בעצם עוקף את העניין הזה ?
אני מכניס SCART מהממיר המבוקש ויוצא ל HDMI בטלויזיה ..
האם זה יעבוד בטלויזיות שמיובאות מארה"ב ?
אני מכניס SCART מהממיר המבוקש ויוצא ל HDMI בטלויזיה ..
האם זה יעבוד בטלויזיות שמיובאות מארה"ב ?
-
Sivanby
-
- חבר שרק התחיל

Re: בשום אופן ופנים לא!
yo12 כתב:נכון ש-NTSC ו-PAL הן שיטות שידור צבע, אבל פה לא מדובר רק בטיונר, גם היציאות של הממירים הדיגיטליים בארץ נותנות אות תמונה/צבע בשיטת PAL. כלומר הטלביזיה האמריקנית, שעובדת רק בשיטת NTSC \, תציג לך תמונה בשחור-לבן.
לעומת זה רוב הטלביזיות שנמכרות בארץ יתאימו לארה"ב גם בשיטת הצבע וגם במתח ההזנה....
אז איך זה ששמעתי מכמה אנשים שקנו NTCS והטלוויזיה עבדה יופי?
-
Sivanby
-
- חבר שרק התחיל

ronen61 כתב:אין מה לעשות, על איכות משלמים...
כואב הלב וכואב הכיס. בגלל זה אני רוצה להביא טלוויזיה מארה"ב. המחירים פה פשוט ללא תחרות. רק שאני פוחדת לקנות משהו שלא יעבוד בארץ ואז סתם זרקתי כסף...
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

Sivanby כתב:ronen61 כתב:אין מה לעשות, על איכות משלמים...
כואב הלב וכואב הכיס. בגלל זה אני רוצה להביא טלוויזיה מארה"ב. המחירים פה פשוט ללא תחרות. רק שאני פוחדת לקנות משהו שלא יעבוד בארץ ואז סתם זרקתי כסף......
תראי, אם את קונה מחנות כמו B&H יש לך גם אפשרות לקנות בנוסף אחריות בינלאומית.
- shurvitz
-
- חבר פעיל במיוחד

תעשי חיפוש באתר, יש מספר חברים שהביאו טלויזיות מארה"ב שעובדות מצוין, ביניהן פיוניר ופנסוניק בדגמי מוניטור (מה שאני זוכר בשליפה). הנושא נדון כבר לא מעטSivanby כתב:ronen61 כתב:אין מה לעשות, על איכות משלמים...
כואב הלב וכואב הכיס. בגלל זה אני רוצה להביא טלוויזיה מארה"ב. המחירים פה פשוט ללא תחרות. רק שאני פוחדת לקנות משהו שלא יעבוד בארץ ואז סתם זרקתי כסף......
- oferab
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
ב B&H יש גם טלויזיות שהם MULTIZONE
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

כן רק שהמחיר שלהם מאוד גבוהoferab כתב:ב B&H יש גם טלויזיות שהם MULTIZONE...
-
Sivanby
-
- חבר שרק התחיל

oferab כתב:ב B&H יש גם טלויזיות שהם MULTIZONE[/quote
הענין עם טלוויזיות ה מולטי סיסטם למיניהן זה שהן עולות פי 2 מטלוויזיות NTSC וכל הרעיון זה להביא טלוויזיה NTSC שלפי מה שהבנתי, אם היא משדרת 50 HERTZ היא אמורה לעבוד ללא בעיה עם חיבור לכבלים או לווין. וזה מה שאני מקווה לוודא.
כבר הייתי ב B&H ואצל החנויות של הדוסים שמוכרים מולטי סיסטם. זה יקר הרבה יותר.
יש מישהו שחזר מארה"ב עם טלוויזיה NTSC והטלוויזיה עובדת אצלו בסלון? אני אשמח לשמוע ממישהו שיש לו נסיון!!!!
אם יש משהו כזה, אני אשמח לדעת מה הדגם. אני מעונינת להביא טלוויזיה בגודל של 46 אינטצ' עד 50 אינטצ'.
תודה...
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

יש פה כמה אנשים שהביאו פיוניר או פנסוניק מארה"ב והיא עובדת להם יופי.
תעשי חיפוש בשרשורים.
תעשי חיפוש בשרשורים.
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
ronen61 כתב:יש פה כמה אנשים שהביאו פיוניר או פנסוניק מארה"ב והיא עובדת להם יופי.
תעשי חיפוש בשרשורים....
-
Sivanby
-
- חבר שרק התחיל

אני חדשה בפורום. איך אני מחפשת בשירשורים?