שלאה לגבי ה SB מבזק
1.הוא תומך רשת אלחוטית ?
2.האם זה זהה לדגם האחרון של לוגיטק ? (אם לא מהם ההבדלים ?)
3.האם בתור מכשיר רדיו הוא שווה את הרכישה ?
עשיתם לי חשק לקנות שוב את המוצר !
להזכירכם .. אחרי הכתבה מכרתי את ה SB )אני אפילו לא יודע למה ... פשוט לא חשבתי שהוא יכול להיות רדיו .... בתור נגן סטריאו אני לא בונה עליו )
מהמעט שהספקתי להתרשם יש הרבה אופציות מבחינת רדיו, כל מיני פלאג-אינים שאפשר להתקין שמזרימים לך מוזיקה לפי העדפות, ז'אנרים וכד'. לגבי רדיו מקומי, יש למשל את radiotime.com שהגדרתי אצלם משתמש והוא מאפשר האזנה לתחנות מכל העולם (ישראל: http://radiotime.com/region/c_100913/Tel_Aviv-Yafo.aspx)
זה לא הדגם האחרון של לוג'יטק. להבנתי האחרון זה הדואט שאמור להחליף/לבוא לצידו של ה-SB3. יש לו שלט הרבה יותר משוכלל עם תצוגה שמחליפה את התצוגה ע"ג המכשיר עצמו. גם ברכיבים הפנימיים עצמם הכניסו שינויים (נדמה לי DAC חדש) אבל אני לא בקי בפרטים.
הזמנתי דרך 199 וביקשתי משלוח.
ההצעה הבסיסית שלהם היא שתזמין ב 199 ותלך לקחת בבזק סטור. אין לי כל כך זמן ואני גם מתעצל אז ביקשתי וקיבלתי משלוח באמצעות שליח ב 30 שקלים נוספים.
Eyal_W כתב:למשהו יש ניסיון עם הרדיו ויכול להרחיב קצת בנושא ?
ניתן לשמוע איתו ערוצים מארץ הקודש ?
...
איל
בתחנות עם 32 KBS האיכות על הפנים אבל יש תחנות שמשמיעות גם ב- 128. איתם שומעים בסדר גמור אולם לא ברמה של דיסק כמובן. יש גם תחנות שמראות את הפרטים של הלהקה ושם השיר בזמן ההשמעה פיצ'ר נהדר.
הSB3 כנגן לבד לא משהו אבל אני בטוח שעם DAC מתאים אני משוכנע כי זה שילוב מנצח.
בכל הפורומים זו הקומבינציה המנצחת.
הדגם שמנכר בבזק למיטב ידיעתי הוא ה SB3 שנקרא היום גם CLASSIC. יצא דגם חדש שנקרא DUET. מישהו יודע מה ההבדל בינהם?
...
ההבדל הוא שהדואט מחולק לשניים - נגן ללא צג (רסיבר) ושלט הכולל צג דיגיטאלי (קונטרולר) המדבר איתו ב-wifi מה שמבטיח קליטה טובה ללא צורך בקו ראיה עם המכשיר. השלט מסוגל לשלוט במספר יחידות (למשל כדי למקם בחדרים שונים) ולמיטב ידיעתי הוא שולט גם ב-SB3 והיות ובבזק מחיר ה-SB3 זול ממחירו הארה"ב וקרוב למחיר יחידת הבסיס של הדואט(150$ לרסיבר 300$ לקונטרולר ו-$400 לשניהם יחד) הייתי רוכש SB3 בכל מקרה. מבחינת איכות הבנתי שאין הבדל ביניהם. פשוט מקבלים נוחות. מצד שני בדואט נפילת השלט עלולה להסתים בהוצאה די יקרה...
נערך לאחרונה על ידי bitfield ב 27/10/2008 13:07, נערך פעם 1 בסך הכל.