News רבותי, Newz...
אני יודע, שמתי לב
בכל מקרה, זה היה לנסיון
ואני גם כועס על עצמי על 8GB מתוך ה 25, שהורדו לשוא
כשמתוך התלהבות לא שמתי לב שאני מוריד סרט שיש לו 2 חלקים שאינם שלמים...
אוי. זה מחיר האהבליות של ההתחלה
בכל מקרה, נחמד יותר מטורנט, אבל י ק ר...יותר
בכל מקרה, זה היה לנסיון
ואני גם כועס על עצמי על 8GB מתוך ה 25, שהורדו לשוא
כשמתוך התלהבות לא שמתי לב שאני מוריד סרט שיש לו 2 חלקים שאינם שלמים...
אוי. זה מחיר האהבליות של ההתחלה
בכל מקרה, נחמד יותר מטורנט, אבל י ק ר...יותר
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 578
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חברה תוכלו קצת להסביר לי אולי בנושא:
ראיתי שב-USENETSEREVR יש אפשרות להירשם ל-3 ימים, כלומר דולר ליום...אז השאלה שלי מה זה בדיוק? ספק אינטרנט נוסף שנותן מהירות הורדה גבוהה יותר?
אם החיבור שלי לאינטרנט הוא 750 KBS דרך כבלים של HOT והספק הוא בזק בינלאומי, המהירות הכי גבוהה בהורדה דרך ביטורנט שאני מגיעה אליה הא 90 KBS. אז אם אני אתחבר לUSENETSERVER באיזו מהירות אוכל להוריד? והאם אוכל להוריד במהירות גבוהה גם דרך ביטורנט או שלא?
סליחה על חפירה, פשוט חדש בנושא
ראיתי שב-USENETSEREVR יש אפשרות להירשם ל-3 ימים, כלומר דולר ליום...אז השאלה שלי מה זה בדיוק? ספק אינטרנט נוסף שנותן מהירות הורדה גבוהה יותר?
אם החיבור שלי לאינטרנט הוא 750 KBS דרך כבלים של HOT והספק הוא בזק בינלאומי, המהירות הכי גבוהה בהורדה דרך ביטורנט שאני מגיעה אליה הא 90 KBS. אז אם אני אתחבר לUSENETSERVER באיזו מהירות אוכל להוריד? והאם אוכל להוריד במהירות גבוהה גם דרך ביטורנט או שלא?
סליחה על חפירה, פשוט חדש בנושא
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
NEWSHOSTING ב 15$ חופשי ל 75 יום ריטנשן
NEWSLEECHER תוכנה מצוינת, כוללת חיפוש
מתעדכן ב ABHDTV.NET על סרטים חדשים ואיכותם, לפעמים עובר על הרשימה ב MERLIN
בב"ל, 2.5 מגה, לא מספיק לראות 70% ממה שאני מוריד...
NEWSLEECHER תוכנה מצוינת, כוללת חיפוש
מתעדכן ב ABHDTV.NET על סרטים חדשים ואיכותם, לפעמים עובר על הרשימה ב MERLIN
בב"ל, 2.5 מגה, לא מספיק לראות 70% ממה שאני מוריד...
קרא את שתי הכתבות הבאות:unzi200888 כתב:חברה תוכלו קצת להסביר לי אולי בנושא:
סליחה על חפירה, פשוט חדש בנושא...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1075
http://www.hometheater.co.il/article002 ... %9C%D7%92.
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

קראתי...אבל השאלה שלי היא ספציפית בנוגע לUSENETSERVER....האם אם אני נרשם לשם אני עדיין צריך להוריד את התוכנה NEWSLEECHER? ולפי מה שהבנתי, להוריד דרך טורנט בלבד אי-אפשר נכון?tzafrirs כתב:קרא את שתי הכתבות הבאות:unzi200888 כתב:חברה תוכלו קצת להסביר לי אולי בנושא:
סליחה על חפירה, פשוט חדש בנושא...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1075
http://www.hometheater.co.il/article002 ... %9C%D7%92....
- unzi200888
-
- חבר פעיל במיוחד

הבנתי - במלים אחרת טורנט זה טורנט - NEWS זה NEWS....כלומר אין אפשרות.guyezra כתב:NEWSLEECHER זו תוכנה להורדה מ-NEWS GROUPS, אין קשר לספק (במקרה שלך USENETSERVER)
טוררנט זה משהו אחר לחךוטין ולא קשור בשום צורה ל-NEWS...
טוב, תודה רבה על המענה.
GIGANEWS + NINAN
ומחפש בחינמים... 
אבל אני כרגע מתלבט עם לבטל ולעבור לusenet.net
13$
או USENETSEVER 15$
שיש דבר/ים שעדיין לא הבנתי
נניח וחיפשתי פרק בסדרה בNEWZLEECH
איך אני יכול לדעת עם זה נמצא בשרתים שאליהם אני מחובר ? יכול להיות שאני יעלה את ה NZB ופשוט לא יירד לי כלום או שמנוע החיפוש מסונכרן עם כל השרתים שקיימים (כאן בעצם מגיע ההבדל של הימי הסטוריה של כל שרת נותן , לא ?)
אבל אני כרגע מתלבט עם לבטל ולעבור לusenet.net
13$
או USENETSEVER 15$
שיש דבר/ים שעדיין לא הבנתי
נניח וחיפשתי פרק בסדרה בNEWZLEECH
איך אני יכול לדעת עם זה נמצא בשרתים שאליהם אני מחובר ? יכול להיות שאני יעלה את ה NZB ופשוט לא יירד לי כלום או שמנוע החיפוש מסונכרן עם כל השרתים שקיימים (כאן בעצם מגיע ההבדל של הימי הסטוריה של כל שרת נותן , לא ?)
כן, אבל giganews הוא דאי יקר (אני משלם שם על ה"רמה" הגבוהה ביותר...).guyezra כתב:בוודאי שלא.wuid כתב:אוקיי
זאת אומרת כשאני רואה את ה"גיל" של הקובץ נניח והוא 150 יום בשרת שנותן RETENTION של 120 יום אני לא אוכל פשוט להוריד את הקובץ?...
אתה צריך חבר עם GIGANEW להתעלק עליו מדי פעם...
בנוסף, יש שם חסימות אם מתחברים מ- ip-ים שונים (תנסה להתחבר לאינטרנט מחדש ואז לחזור להוריד ותראה מה הודעת השגיאה).
כשאתם אומרים "יקר" אתם מבינים שמדובר בהבדל של 10$ מהמתחרים נכון? שווה ערך לארוחת צהריים של רגע, טיפה פרופורציות. אנשים פה הוציאו אלפי שקלים על המערכת שלהם אז 30$ אחרונים הם מה שימנע מהם לצפות בתוכן איכותי?
אתה משלם טיפה יותר אבל מקבל 20 חיבורים + SSL + ללא הגבלת הורדה ומחזור של 200 ימים; לי זה נשמע כמו עסקה לא רעה בכלל.
היום במקרה נתקלתי בהמלצה של חבר האתר על ספק זהhttp://www.news.astraweb.com/plans.html
160 יום אחורה 20 חיבורים של SSL וללא הגבלה $15.
בדיקת פינג לשרתים שלהם בארהב היו עם ממוצע של כ230MS (אני עם בזק בינלאומי)
ו60MS (!) בחיבור לשרתים שלהם באירופה !
אני בהחלט מתכונן להרשם ולבדוק אותם מיד כשיגמר לי המנוי הנוכחי.
יאמר לזכות ג'יגהניוז שמכל הספקים שניסיתי ב4 שנים האחרונות רק איתם קיבלת 640KBS (קו 5 מגה) לשנייה, יציב וללא שום זליגה ולו ריגעית כמו אצל אחרים.
160 יום אחורה 20 חיבורים של SSL וללא הגבלה $15.
בדיקת פינג לשרתים שלהם בארהב היו עם ממוצע של כ230MS (אני עם בזק בינלאומי)
ו60MS (!) בחיבור לשרתים שלהם באירופה !
אני בהחלט מתכונן להרשם ולבדוק אותם מיד כשיגמר לי המנוי הנוכחי.
יאמר לזכות ג'יגהניוז שמכל הספקים שניסיתי ב4 שנים האחרונות רק איתם קיבלת 640KBS (קו 5 מגה) לשנייה, יציב וללא שום זליגה ולו ריגעית כמו אצל אחרים.