סרטים ותרגום
אתה צודק בזה שהאתר רוצה להיות בתחום הלבן ואם זה אין לי בעיה הבעיה שלי שהגבולות כניראה מאוד לא ברורים ואין אני רוצה לחנך אף אחד כאן באתר איך להיתנהג אולם נראה שזה נתון לשיקול דעתו של פלוני אלמוני שפעם אחת מותר לדסקס ולהציע רעיונות ודרכים להורדה ופעם אסורguyezra כתב:shay1,
זה לא לקחת ולתת.
יש שחור ולבן, האתר רוצה להיות בתחום הלבן עד כמה שניתן, אתרי כיתוביות ואתרי שיתוף אינם חוקיים....
אם אסור אז זה איסור גורף לכל המשתמע מיכך אבל ממה שנראה זה לא כך
הייתי רוצה שתענה לי על שאלה הייכן השחור והייכן הלבן פה
אם אני מלמד מישהוא להכין מטען חומר נפץ מתוך ידיעה ברורה שהוא יעשה שימוש האם אני
בשחור או בלבן?
אגב לא מומלץ לקנות בסקאי פי סי
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין לך מה לדאוג בקשר ללימוד הכנת חומר נפץ. בהנחה שתעשה זאת תגלה שיש די הרבה אנשים שמקבלים כסף כדי להסביר לך בחדרים קטנים וללא חלונות איפה השחור ואיפה הלבן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
דווקא הם מאוד נחמדים למה בלהעליבCatskinner כתב:אין לך מה לדאוג בקשר ללימוד הכנת חומר נפץ. בהנחה שתעשה זאת תגלה שיש די הרבה אנשים שמקבלים כסף כדי להסביר לך בחדרים קטנים וללא חלונות איפה השחור ואיפה הלבן....
זוכתך להמשיך ולקבור את הראש בחול להתכחש לעניין ולהרגיש כמו 'בת יענה' (על תיעלב לא משהו אישי נגדך ) בפועל אתה יודע שהדברים הם אחרת אבל נוח לך להסתתר מאחורי אמירות
לא מומלץ לקנות בסקאי פי סי כבר אמרתי
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אם כך הדיון חסר תועלת
רק אל תבין אותי לא נכון אני לא צדיק ואני חוטא לא פחות מהרבה אנשים כאן
רק צורם לי שהפורום מתימר להיות לבן" ויוצא באמירות ומאידך יש כאן דיונים ומדריכים מאנשים רצינים מאוד באתר שאני מאוד מכבד על איך להוריד ,מה להוריד, ואיך אפילו לדפוק את המערכת על כל אתר שיתופי כזה או אחר ללא בעיה ושאני שואל שאלה פשוטה אתם נובחים כאילו זה הסוד הכי שמור במדינה...
מבחינתי אפשר לנעול את הדיון במיילא לא נצליח לשכנע אחד את השני
שיהיה סוף שבוע נעים לכולם והרבה בוץ המבין יבין

רק אל תבין אותי לא נכון אני לא צדיק ואני חוטא לא פחות מהרבה אנשים כאן
רק צורם לי שהפורום מתימר להיות לבן" ויוצא באמירות ומאידך יש כאן דיונים ומדריכים מאנשים רצינים מאוד באתר שאני מאוד מכבד על איך להוריד ,מה להוריד, ואיך אפילו לדפוק את המערכת על כל אתר שיתופי כזה או אחר ללא בעיה ושאני שואל שאלה פשוטה אתם נובחים כאילו זה הסוד הכי שמור במדינה...
מבחינתי אפשר לנעול את הדיון במיילא לא נצליח לשכנע אחד את השני
שיהיה סוף שבוע נעים לכולם והרבה בוץ המבין יבין
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

קרא את תקנון האתר: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=521
האתר אינו מאפשר הודעות או פרסום הפוגעים בקניין הרוחני וכבר נקבע שכתוביות הן חלק מהקניין הרוחני של יוצרי התוכן. היות והאתר אינו מתנהל כדמוקרטיה, לכל היותר זהו מין מצב של דיקטטורה נאורה, התקנות מחייבות את כל החברים בלי אבל ובלי חבל. מנסיוני ראיתי שהתרעמויות מסוג "אבל החבר XYZ עשה בדיוק אותו הדבר ולא אמרתם לו כלום" לא מניבות דבר מלבד סגירה מאוד מהירה של השרשור מצד המנהלים. לשם הבהרה: אינני מנהל, אינני מתיימר לפרש את תקנון האתר ובוודאי שלא לאכוף אותו.
האתר אינו מאפשר הודעות או פרסום הפוגעים בקניין הרוחני וכבר נקבע שכתוביות הן חלק מהקניין הרוחני של יוצרי התוכן. היות והאתר אינו מתנהל כדמוקרטיה, לכל היותר זהו מין מצב של דיקטטורה נאורה, התקנות מחייבות את כל החברים בלי אבל ובלי חבל. מנסיוני ראיתי שהתרעמויות מסוג "אבל החבר XYZ עשה בדיוק אותו הדבר ולא אמרתם לו כלום" לא מניבות דבר מלבד סגירה מאוד מהירה של השרשור מצד המנהלים. לשם הבהרה: אינני מנהל, אינני מתיימר לפרש את תקנון האתר ובוודאי שלא לאכוף אותו.
לא, אני לא מבין במהות: למה כתוביות זו הפרה של "קניין רוחני"?
אני מבין שאנשים מתרגמים את הפס קול יוצרים כתוביות בהתנדבות ובלי קשר לחברות הפקה. ולא גונבים כלום. אולי אני מפספס משהו? אני לא מנסה לפתוח דיון. פשוט מבקש הסבר, אם יש לך כזה.
אני מבין שאנשים מתרגמים את הפס קול יוצרים כתוביות בהתנדבות ובלי קשר לחברות הפקה. ולא גונבים כלום. אולי אני מפספס משהו? אני לא מנסה לפתוח דיון. פשוט מבקש הסבר, אם יש לך כזה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מפני שהרשויות קבעו שזו הפרה של זכויות יוצרים. בשנה שעברה סגרו כאן בארץ את אתר subs בדיוק בגלל זה ופולין העמידו גם בעלים של אתר שאיחסן כתוביות - למרות שנקבע שכל הכתוביות היו פרי תרגום ועריכה של החברים באתר - ונדמה לי שהם עמדו לפני שנתיים בכלא אם יורשעו.
אתה יכול כמובן שלא להסכים לפרשנות זו של החוק.
אתה יכול כמובן שלא להסכים לפרשנות זו של החוק.