תודה על ההסבר, אותי הוא מספק בהחלט.
מה שנשאר אכשיו זה מבחינתי לנסות לשרשר מגבר סביר לרסיבר ק"ב שלי מסוג amc r9, והרמקולים פרדיים סטודיו 40.
אגב מישהו מכיר את הרמקולים הנ"ל ויכול להמליץ על אינטגרייטד מתאים ,למרות שברור שאת ההחלטה הסופית
אקבל לאחר בדיקה ושמיעה מדוקדקים.
תודה מראש על ההתייחסות.
...
היי חיימון,כאשר אתה הבצע השוואה אשמח לשמוע את דעתך מכיוון
שאנחנו בעלי אותם רמקולים...
הם כרגע נדחפים ע"י רסיבר ימאהה בסיסי ונראה לי שמגיע להם יותר
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
GUY 26,
ה-'יום עצמאות' שלי נובע מזה שאני לא צריך עכשיו להוציא להערכתי 2000 או 3000 שקל על פרוססור או שידרוג לרסיבר שיעשה עבודה טובה יותר בסטריאו. (את ה-PRIMO השגתי אחרי שקיבלתי עליו אין ספור המלצות).
היאמהה (והשוותי אותו למספר רסיברים באותו סדר גודל שלו, הוא היה הטוב ביותר מבחינתי), עושה עבודה מצויינת בקולנוע למרות שהוא קצת חלש (והוא עוד 100 וואט בסראונד לפי היצרנים), החיבור של ה-PRIMO פשוט עורר מחדש את כל העסק.
הצליל 'קרוב' יותר לרמקול, קוהרנטי וצלול בניגוד לסאונד הקודם ונדמה שהרמקולים פשוט נהנים.
אני גם הייתי סקפטי בהתחלה אבל זו עובדה מוכחת, שירשור המגברים עוזר משמעותית!
אין בכלל ספק, למי שיש את האופציה והצורך עשו זאת! לא תצטערו.
הי ניקו
שמחתי שיש לי קולגה לפרדיים , שהם לעניות דעתי הבלתי קובעת מעולים,
שמעתי אותם לראשונה אצל סטריאו סטאר ומאוד התאימו לי, בשלב מאוחר יותר הוספתי סאב פרדיים pdr 12
שהוא לדעתי סאב מאוד "מוסיקלי" והוסיף המון להרמוניה הכללית של הסטריאו. וכמובן ל - ק"ב.
בכל מקרה הרמקולים האלו הם מעולים בכל הפרמטרים המקובלים של עלות\ תועלת אם אפשר לומר את זה על רמקול?.
ואני חושב שעוד קצת דרייב יוציא מהם את את המירב.
יצאתי קצת מבולבל מכל השירשור הזה .
האם לשרשר אינטגרטייד לרסיבר ק"ב ? להכל.
או 1)רסיבר ק"ב לסרטים,
2) וסטריאו עם מגבר כח למוסיקה ולמתג את Fr , Fl .
אולי זה אידאלי , אבל לא פרקטי כל כך מבחיתי.
נראה לי יותר מידי סמאטוחה.
מה דעתכם.
תודה.
haimon כתב:יצאתי קצת מבולבל מכל השירשור הזה .
האם לשרשר אינטגרטייד לרסיבר ק"ב ? להכל.
או 1)רסיבר ק"ב לסרטים,
2) וסטריאו עם מגבר כח למוסיקה ולמתג את Fr , Fl .
...
haimon,
עדיף לשרשר בצורה כזו שאת ה-DVD והממיר (בקיצור המקורות הדיגיטליים) מחברים לרסיבר, וממנו דרך ה-PREOUT למגבר סטריאו. את המקורות האנלוגיים - כמו CDP ופטיפון,
עדיף לחבר ישירות למגבר סטריאו, בשביל לחסוך חיבורים מיותרים שהסיגנל עובר.
zeev, זה ברור.
אבל אם תסתכל על מה הרעיון מאחורי הוספת מגבר משולב שיידחוף את הקידמיים עפ"י רסיבר זה שאת המקורות בעלי היציאות האנלוגיות אתה מחבר אליו.
אם תיקח את היציאה הדיגיטלית מה-CDP אז למה לקחת CDP? ה-DVD גם ככה מחובר לרסיבר....
זו בדיוק הנקודה אליה אני חותר, למה להשקיע ב-CDP?
גם למי שלא רוצה להשתמש ברסיבר אלא ב-power עצמאי, נגני DVD היום מצוידים ב-DAC איכותיים ביותר וניתן לקבל מהם line level שיכול להתחרות ב-CDP עצמאי.
A good plagiarized idea is better than a lousy original one
zeev
כבר השקענו.
אולי למי שעומד לפני רכישה זה נכון,
למרות שאני מרגיש הבדל קל לטובת הCD .
אז לי זה חשוב.
הבדל קטן ועוד קטן זה כבר קצת גדול, והרי אנחנו בצעדים קטנים מנסים כל הזמן לשפר.
אז תודה לכולם על ההסבר, וכאשר הוא יבוצע הדווח לכם.