denon 3806 :claps2:הגיע לארץ:!: .לכל חסרי הסבלנות.
מישהו יכול להגיד לי מה כל כך מיוחד בו.?
-
עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: 7500ש"ח זה מה שאני חשבתי...
תאמין לי שלא שכחתי איפה אני גר, לגבי המחיר,נחכה ונראה.The-Fox כתב:אני לא מבין מה אתה רוצה, אתה חי במדינה לא שפויה, שכחת ?עופרצפריר כתב:וזה לטעמי מחיר שפוי לרסיבר ברמה כזו.
אבל אחד מחברי הפורום,שכרגע אני לא זוכר את שמו, דיבר על מחיר של כמעט 12.000 ש"ח![]()
לא יודע מאיפה המידע שלו?
זה באמת מחיר לא שפוי...
========================================================......
==========================================
-
עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מחיר שפוי,לא שפוי ,הוגן או לא?
השאלה אם הוא יהיה שווה את המחיר הגבוהה!?
רק במבחן אמת,נדע את התשובה.
בנוסף: מה הטעם לחכות שהמחיר ירד לאחר כמה חודשים טובים,אולי אפילו בסיום דגם.
הרי גם אם המחיר ירד משמעותית,אז זה יהיה לבטח במגביל ליציאת רסיבר חדש/חדשני יותר... 3007
שאתו נרצה יותר...
איזה באסה.
==================================================================
רק במבחן אמת,נדע את התשובה.
בנוסף: מה הטעם לחכות שהמחיר ירד לאחר כמה חודשים טובים,אולי אפילו בסיום דגם.
הרי גם אם המחיר ירד משמעותית,אז זה יהיה לבטח במגביל ליציאת רסיבר חדש/חדשני יותר... 3007
שאתו נרצה יותר...
איזה באסה.
==================================================================
אני יכול לספק נתון אחד לגבי הרסיבר הזה
יש לי אותו שבוע וחצי בבית ולמרות שיש לי MISSION 773 שאני הולך להחליף כנראה ב - B&W 803N
הוא עשה פלאים ברמקולים הישנים שישרתו אותי כסטריאו בחדר נוסף כי הוא תומך ב - MULTIROOM
חוץ מזה שיש לו מליות טריקים חדשים כמו אופציה לפצל את השאס בהתאם לסאב וה - רמקולים שיש לך
לדוגמא ב - B&W ישש יופי של באס גם ללא הסאב ולכן הוא שולח לסאב רק את התדרים מתחת ל - 38HZ רק כדי לעזור קצת לB&W אם בכלל יהיה צורך
אבל היום זה עושה פלאים על ה - MISSION והבאס הרבה יותר מלא
וזו רק דוגמא אחת כך ששוה לחכות ולא נראה לי שיש 3807 באופק
אולי שווה לחכות ל - 4306 שנותן עןד כמה דברים כמו חיבור למחשב לשמיעת מוזיקה ישירות
מהדיסק הקשיח אבל המחיר יותר יקר פה ב - 500 יורו
יש לי אותו שבוע וחצי בבית ולמרות שיש לי MISSION 773 שאני הולך להחליף כנראה ב - B&W 803N
הוא עשה פלאים ברמקולים הישנים שישרתו אותי כסטריאו בחדר נוסף כי הוא תומך ב - MULTIROOM
חוץ מזה שיש לו מליות טריקים חדשים כמו אופציה לפצל את השאס בהתאם לסאב וה - רמקולים שיש לך
לדוגמא ב - B&W ישש יופי של באס גם ללא הסאב ולכן הוא שולח לסאב רק את התדרים מתחת ל - 38HZ רק כדי לעזור קצת לB&W אם בכלל יהיה צורך
אבל היום זה עושה פלאים על ה - MISSION והבאס הרבה יותר מלא
וזו רק דוגמא אחת כך ששוה לחכות ולא נראה לי שיש 3807 באופק
אולי שווה לחכות ל - 4306 שנותן עןד כמה דברים כמו חיבור למחשב לשמיעת מוזיקה ישירות
מהדיסק הקשיח אבל המחיר יותר יקר פה ב - 500 יורו
אתר קצת יותר רישמי לגבי ספסיפיקציות המכשירחובב1 כתב:הנה קישור למי שמעוניין בפרטים טכנים של הרסיבר:
www.avland.co.uk/denon/avr3806/avr-3806.htm...
http://usa.denon.com/ProductDetails/623.asp
גיל בכר